Şimdi Ara

Friday Night Lights (2006- ) | 5.Sezon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cianni

Ben de tam mesaj atıp konuyu canlandırmayı düşünüyordum, iyi denk geldi. Şimdi dizi biraz entrikaların kurbanı olduğundan IMDB bile bölümleri adam gibi yazamıyordu, en sevdiğim dizinin 5. sezonu oldu mu? Başladığını duymuştum ama fazla heves etmedim yarıda kalır falan diye :) En son 4. sezonu İngilizce alt yazı ile izlemiştim, bir daha Türkçe alt yazıyla izleyeceğim. Umarım 5. sezonun torrentini bulurum, hatta elinde link olan varsa PM atabilirse çok makbule geçer

Zaten dizinin Türkçe alt yazısının çıkması da mesele

Dizinin 5.sezonu oldu ve 13 bölüm sürdü. 13.bölümde final yaptılar. Altyazı çeviren yoktu ona da 5.sezonda ben el attım.
    Torrent sitelerinde bulabilirsin 5.sezonu.

• Çok teşekkür ettim Özellikle çevirin çok makbule geçecek Acaba yüklediğin siteler var mı kolay ulaşabilecek miyim?
  • quote:

Çok teşekkür ettim Özellikle çevirin çok makbule geçecek Acaba yüklediğin siteler var mı kolay ulaşabilecek miyim?

4.sezon 10.bölümden itibaren başladım ben çevirilere ama divxplanet sitesinde kendi forumunda yarım yangalak çeviren birinin altyazısını yüklemiş.
    (Üyenin ismi Dalin'di yanlış hatırlamıyorsam. Julian ismi de benim eski nickimdi yani bir problem olmaz.) Ama aşağıdaki linkten bölümlerin son hallerine ulaşabilirsin.
    http://www.turkcealtyazi.org/mov/0758745/friday-night-lights.html

• İşte istediğim kaynak, eline emeğine sağlık dostum
  • Konuyu yukarı taşımakta fayda var belki görüp de izleyen olur da dua eder nereden başladım böyle harika bir diziye diye
  • 4. sezonda kaldım, bitiremedim diziyi. İzleyecek dizi kalmamışken tekrar başlamak iyi olur. Bu dizi sadece Explosions In The Sky için bile seyredilir. Bu ve Skins en iyi gençlik dizilerinin başında gelir, izlemek isteyenlere öneririm.
  • tek kelimeyle izlediğim en harika dizi. En büyük hayal kırıklığım dizinin 5 sezon sürmesi. Keşke daha uzun bir periyoda yaysalardı.
  • Başladım gerçekten mükemmel dizi arkadaşlar. İzlemenizde fayda var.

Explosions In The Sky

için bile izlenir.

'Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose'
  • Şuan bitirdim diziyi. 20 ye yakın dizi izlemişimdir. Gerek konusu, gerek oyuncuları, gerek hikayesiyle Friday Night Lights şuan 1. sırada.

Arkadaşlar ne yapıp edip izleyin. benim gibi dizi manyağı iseniz. Hakkı yenen bir dizi. Verdiği dersler hayat hikayeleri gerçekten üzüldüm bittiğine. Gerçekten. Ne Az Ne fazlası var dizinin. isteseler 2 sezon daha devam ettirebilirlerdi. Ama zirvede bırakmayı seçtiler. Sırf hikayesi için Amerikan futbol topu ve Karakterlerden birinin yurtdışından formasını almayı düşünüyorum siz hesap edin.

Emmy kazanan bir dizi.

• Gerçekten unbelieveble bir dizi benim için. Hiç bir dizi bu kadar gerçekçi hissettiremezdi. Aynı şekilde ben de formalarını almak istiyorum açıkçası :)

Video için de teşekkürler
  • quote:

Gerçekten unbelieveble bir dizi benim için. Hiç bir dizi bu kadar gerçekçi hissettiremezdi. Aynı şekilde ben de formalarını almak istiyorum açıkçası :)

Video için de teşekkürler

Önemli değil dostum. gerçekten mükemmel dizi bak hala anlatabilirim yani.
  • Çok güzel diziydi.Bir ara geri dönüyor söylentisi çıktı ama söylenti idi sadece.
  • Son durum nedir şimdi? Dizi bitti mi yoksa devam mı? Birde diziye ek olarak 1 tane filmi var sanırım. Sadece bu kadar mı? Uzun zamandır listemde. Artık başlayayım diyorum.
  • nasıl olurda hakkında bu kadar az mesaj girilir anlamış değilim. muhteşem bir diziydi inşallah söylentiler doğrudur da dizi yeniden başlar
    bu arada unutmadan "Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose !"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcabuk123 -- 7 Ağustos 2014; 23:13:20 >
  • dizipuba yüklemeye başlamışlar bende yakında izlemeye başlarım bakalım anlatıldığı gibi güzelmiymiş
  • Şöyle 10 yıllık bi up yapalım.

Variety, "Friday Night Lights" yeniden çevriminin Peacock'a geldiğini doğruladı. Dizi şu anda NBCUniversal yayın hizmetinde geliştirilme aşamasında.

Hep listemde olan bir diziydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.