Şimdi Ara

Friday Night Lights (2006- ) | 5.Sezon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Son dört bölümün altyazısı varmı bildiğiniz?

Bir de yeni sezon ne zaman başlar bilgisi ya da fikri olan var mı?

DP Neden bilmiyorum çevirmiyor son 4 bölümü... Birde trackerlarda 2-3 rip grubunun sunumları var ve bazıları çok kötü... DP ye üyeliğim var ama altyazı ne durumda diye sorunca da kızıp ceza veriyorlar...

Hangi gruplar mesela?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Son dört bölümün altyazısı varmı bildiğiniz?

Bir de yeni sezon ne zaman başlar bilgisi ya da fikri olan var mı?

DP Neden bilmiyorum çevirmiyor son 4 bölümü... Birde trackerlarda 2-3 rip grubunun sunumları var ve bazıları çok kötü... DP ye üyeliğim var ama altyazı ne durumda diye sorunca da kızıp ceza veriyorlar...

Hangi gruplar mesela?

Mesela Friday.Night.Lights.S04E09.HDTV.iNTERNAL.HDTV.XviD-QOS sunumunda kodek hataları var.. Divx oynatıcılarda hata veriyor...

• Barbar, altyazı için sormuştum anlaşamadık, neyse.

5. sezonda Tim Rigginsi unutun, sezon sonunda belki katılabilir, nadir görünecek yani.
    Matt Saracen de ya belli bölümlerde gözükecek ya da bir bölüme kadar görünmeyecek sonra katılacak tam anlayamadım.

Julie mezun olmasına rağmen diziye devam edecek.

5. sezon şu an için son sezon olacak gibi duruyor. Ama ne zaman başlayacağını öğrenemedim.

Bu arada Lyla 3. sezonda nasıl u dönüşü yaptı göstermediler mi yoksa ben mi kaçırdım? Dine dönmüştü 2 sezonda 3'te ne olduda döndü?
  • TY
  • İzleyemdik diziyi unutuldu yaa..İzleyen varmıdır
  • tnt de kaçıncı sezon oynuyor şu anda ? ya da sanırım tnt de ara verdi ?

• Friday Night Lights bu sene ki Emmylerde iki ödüle aday oldu.Bence bir gençlik dizisi için bu bir başarı.
  • 5.sezon cıktı diye duydum ama hala son 4 bölümün alt yazısı yok.
  • Artık kelime kelime kendim çeviri yapıp izleyeceim son 4 bölümü..Bari sezonu bitirelim..Ama 5.sezonu nasıl izleyeceğiz bilemiyorum
  • Şimdi ilk sezon indi nihayet.Harika bir diziymiş.Daha önceden başlamadığıma yanıyorum.
    5.sezon bu ayın 28'inde başlayacakmış.
    Ancak hala 4.sezonun altyazıları tamamlanmamış.

1.bölüm şimdi bitti.

İlk defa böyle heyecanlandım ya.Amma sevindim maçın kazanılmasına.
    Street'e yazık oldu.
    Saracen dağıttı ortalığı.Ben bile şaşırdım çuvallar diyordum ama tüm oyunu smash'in üstünden yaptı.Smash kurtardı resmen Saracen'in postunu yani.
    Daha ilk bölümden diziye hasta oldum desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 4 Ekim 2010; 17:09:41 >

• Dizinin ilk bölümü yayınlandı sanırım ama bulamadım.
  • quote:

Dizinin ilk bölümü yayınlandı sanırım ama bulamadım.

5.sezon ilk bölüm perşembe çıktı.
  • 5.sezonun 13.bölümünde dizi finalini yapmış.Böyle mükemmel diziyi neden bitirirler anlamadım.Gerçi halen uğraşıyorlarmış ama düzelteceklerini sanmıyorum.Koç Taylor'la müthiş 5 senenin ardından dizi bitti maalesef.En son 5x07'yi çevirip siteye yüklemiştim.Şimdi 5x8'e başlıyorum.Bari 22 bölüm yapsalardı ya.
  • Ben niye bugüne kadar bu başlığa el atmadım allah top etmesin beni yaa

2007'de TNT'de diziyle tanıştığım günden beri hastasıyım kendilerinin. İzleyelim izlettirelim bu diziyi arkadaşlar
  • One tree hill in yerini tutarmı acaba ? the o.c ve gossipe bakdım sarmadı ...bunda belli başlı karakterler varmı yoksa her kişi ayrı bir kahramanmı?

OTH yi ve brooke u unutmam lazım

edit:şimdi biraz göz attım ama çekimleri sevmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 1 Haziran 2011; 0:34:44 >
  • OTH çok farklı bir boyut aslına bakarsanız başka bir dünya, o kadar bağlandıysanız unutmanız zor olacaktır. Ama eğer "unutmak" istiyorsanız FNL sizin için bir devrim olacaktır!

Post modern tarzı ve serbest kamera çekimleriyle sizi gerçek bir futbol kasabası olan Dillon'a fazlasıyla çekecektir ki hele aradığınız şey bir drama ise laylaylomlu amerikan dizileri yerine

Her bir karakter ayrı ayrı işleniyor ve gerçekten doğallıktan nokta kadar ödün vermiyor dizi en çok da bu yanını seviyorum. Ve karakterlerden birinde mutlaka kendinizi bulacaksınız buna eminim.
  • 1. sezonu bitirmek üzereyim. Beklediğimden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Sıradan bir gençlik dizisi olabilir diye başlamamdan dolayı sanırım.
    Gençlerin sorunlarına güzelce değiniyorlar. Sadece bununla yetinmeyip genel olarak da bakıyorlar; maddiyattan tut maneviyata, ırkçılığa kadar.

Bu ara yeni başladığım dizilerden yana şanslıyım. Hepsi iyi çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 21 Temmuz 2011; 3:49:28 >
  • @orgulas başlamana sevindim. Benim en sevdiğim dizilerden biridir. Tim Riggins adamımdır. Daha ilk sezondaymışsın.
    Daha neler olacak neler.

@Barbar başlığı değiştirsen iyi olur artık. Dizi 5.sezonda bitti çünkü. (maalesef )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 21 Temmuz 2011; 12:21:02 >
  • Ben de tam mesaj atıp konuyu canlandırmayı düşünüyordum, iyi denk geldi. Şimdi dizi biraz entrikaların kurbanı olduğundan IMDB bile bölümleri adam gibi yazamıyordu, en sevdiğim dizinin 5. sezonu oldu mu? Başladığını duymuştum ama fazla heves etmedim yarıda kalır falan diye :) En son 4. sezonu İngilizce alt yazı ile izlemiştim, bir daha Türkçe alt yazıyla izleyeceğim. Umarım 5. sezonun torrentini bulurum, hatta elinde link olan varsa PM atabilirse çok makbule geçer

Zaten dizinin Türkçe alt yazısının çıkması da mesele
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.