Şimdi Ara

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.529
Cevap
21
Favori
135.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • digiturk'te izlerken friends'i ara sıra abim geceleri eve erken geldiğinde benimle mecburen izlerdi friends'i. ama bi 7. sezondan bi 3. sezondan hep öyle denk gelirdi pek fazla bir şey anladığını zannetmezdim. daha sonra geçen yaz friends'i kendim cdye atmaya başladım her gece uyumadan önce izliyordum abim de denk geldikçe başka film falan yoksa mecburen o da bakıyordu ama gitgide alışmaya başladı diziye. artık her gece geldiğinde abi batman var takayım seyredelim diyorum abim friends varsa friendsi tak demeye bana friendsle ilgili sorular sormaya başladı. geçen hatta internetten araştırmış bunun finalini amerikada 51 milyon kişi izlemiş bile demişti. şu anda 10. sezon 11. bölüme geldik onunla eminim çok üzülecek finalde. bu arada bu 10. sezon 11. bölümü de severim son defa flashback var. danny devito da cabası.
  • Arkadaşlar Joey dizi bittikten sonra kendini çok salmış.Hiçbir dizi ve sinema teklifi gelmiyormuş kendisine.Aşağıdaki resim 2007'De çekilmiş..

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih -- 25 Nisan 2009; 10:16:09 >
  • elemanın saçlar beyazlamış yahu
  • ilk gördüğümde çok üzülmüştüm bu resme.
    sinema ve dizi teklifi gelmiyor değil oyunculuğu bırakmış matt. yoksa müthiş aktör herkese teklif gelecek de matt'e mi gelmeyecek. bayağı sorunları varmış kızı kanser mi o cins bir hastalığa tutulmuş, karısından boşanmış falan bayağı çöküntüdeymiş. şu anda ne durumda pek fazla bilgi yok ben de ekşi sözlükte bir iki kişinin haber vermesiyle biliyorum ingilizcem olsam sağlam bir araştırma yaparım ama maalesef öyle bir şeyimiz yok.
  • bir gün zirvede bir gün diptesin.. gercekten üzücü !
  • Aslinda Joey bu tiple iyi roller bulabilir ama o tur rollere uyabilir mi bilemem. Kiralik katil, cete uyesi, mafya turu bir rol.
  • buda pheobenin 2009 çekilmiş resmi;

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

yaşlanmışlar baya
  • zaten 10. sezonda da görülüyordu phoebe joey ve monica diğerlerine göre yaşlılığı daha çok hissettikleri belli oluyordu. jen david ve matthew ise şu ana kadar oldukça iyi durumdalar. geçen hafta matthew perry'yi jimmy fallon'un programında izledim çok formdaydı david'in madagascar'ın galasında resimlerini görmüştüm o da çok iyi durumdaydı jen ise malum hala ayda bir derginin kapağını süslüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Aslinda Joey bu tiple iyi roller bulabilir ama o tur rollere uyabilir mi bilemem. Kiralik katil, cete uyesi, mafya turu bir rol.

adam gerçekten de italyanmış zaten cuk oturur mafya rolleri. ama hala karizma be adam.

umarım sorunlarını atlatır da piyasaya döner. friendsle ilgili yeni bir proje olmamasının sebebini de matt'in oyunculuğu bırakması olarak düşünüyorum açıkçası. yoksa friends'in filmi falan çekilse oldukça başarılı bir iş olacaktır. sex and the city bile dünya geneli 412 milyon dolar gişe yapmış ki friendsin onun altında kalacağını hiç zannetmem. bu hepsinin kariyerinde süper bir adım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 26 Nisan 2009; 18:29:26 >

• yarın tekrardan finali izleyeceğim inşallah. şimdi bu finalden önceki özel bölümü izledim de yine çok duygulandım ya. bi bitireyim hemen yeniden 1. sezondan itibaren başlamak için çok sabırsızlanıyorum.
  • Friends'in bir bölümünde 9-22 de konuk oyuncu olarak Full House un Jessie amcası oynamış meğersem..
    Bölümü tekrar izledim de çok şaşırdım..
  • hee evet chandler ile monica'nın evlatlık çocuk yerine onun nimetlerinden yararlanmayı düşünmüştü. o adam da kaç yaşında merak ediyorum valla. hala oldukça formda full house'da en sevdiğim karakterdi. E.R'de de oynuyordu başka kendine ait dizisi de vardı oldukça çalışkan bir abimiz.
  • Jennifer Aniston haftaya pazartesi late night jimmy fallon'a konuk oluyor.
    Türkiye'de ise hemen ertesi günü 5 mayıs salı akşam 11'de e2'de yayınlanacak program.
    umarım güzel sorular sorar jimmy friendsle ilgili de bir iki şey söylerse güzel olur.

ama dün jimmy fallon'un şovunda eski bölümlerden birisi vardı umarım yeni bölümleri de almışlardır. tam jennifer'a denk geldiğinde izleyemezsem kötü olur.
  • nete düşer zaten hd olarak merak etme kacırmazsın.. :) ben kesin indiririm zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: koobee24

Jennifer Aniston haftaya pazartesi late night jimmy fallon'a konuk oluyor.
    Türkiye'de ise hemen ertesi günü 5 mayıs salı akşam 11'de e2'de yayınlanacak program.
    umarım güzel sorular sorar jimmy friendsle ilgili de bir iki şey söylerse güzel olur.

ama dün jimmy fallon'un şovunda eski bölümlerden birisi vardı umarım yeni bölümleri de almışlardır. tam jennifer'a denk geldiğinde izleyemezsem kötü olur.

jimmy fallon bu hafta yeni bölümleri yok herhalde o yüzden tekrarları var sitelerine girdim video bölümünde geçen hafta cumaki neil patrick'in videosu var en son yüklenen. haftaya yeni bölümler gelince e2 de yayınlayacaktır. friends'in filmi olacak mı diye sorar belki. matthew'e sormuştu.

• kamera arkası görüntüleri inanılmaz ya. baktım torrent sitelerinde de 577 mblık friends bloopers videosu var. ingilizce altyazıları da vardır kesin onu keşke birisi Türkçeye tercüme etse çok güzel olacak. hatta sadece ingilizce metni kuru kuru Türkçeye çevirsinler altyazı haline ben bile getiririm. ama önce ingilizce altyazısını ben bir araştırayım bakalım.
  • Arkadaşlar dizi toplam kaç bölüm ?
  • ortalama 21 dakikalık 238 bölümden oluşuyor ama gözünüz korkmasın izlemeye başlarsanız su gibi akıp geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 5 Mayıs 2009; 18:53:46 >
  • teşekkürler 238 bölüm benim için çok fazla genelde izlediğim diziler en fazla 20 bölümden oluşuyor ama süre kısa olduğu için izlenebilir sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: koobee24

ortalama 21 dakikalık 238 bölümden oluşuyor ama gözünüz korkmasın izlemeye başlarsanız su gibi akıp geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birce -- 5 Mayıs 2009; 19:26:04 >
  • şu anda jimmy fallonu izliyorum.Jennifer Aniston var.Fakat Friendsle ilgili birşey söylenmedi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.