Şimdi Ara

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.529
Cevap
21
Favori
135.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birce kardeşim ben bir kac bölümünü izlim diye başladım.. tamamını indirdim..
    10 sezonu bitirdikten sonra kendimi boşlukta hsstemeye başladım..

koobee bana torrrent linkini atabilirmisin acaba.. özel mesajın kapalı bu arada..
  • kahretsin..nete düşmüş..hemde 720 olarak ... ama mega upload taa..rapid linklerini arıcam porgramın..
  • buyrun mega upload tan indirme becerisi olanlar indirebilir..ayrıca indirebilenler bi zahmet rapidede atsın..
    Jennifer Aniston - Late Night with Jimmy Fallon
    http://www.mega upload.com/?d=H3BHXOC7
  • dün gece izledim de jen'i friendsle ilgili hiçbir şey olmadı oyun oynadılar az biraz da filmlerinden bahsettiler o kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: popeye85

birce kardeşim ben bir kac bölümünü izlim diye başladım.. tamamını indirdim..
    10 sezonu bitirdikten sonra kendimi boşlukta hsstemeye başladım..

koobee bana torrrent linkini atabilirmisin acaba.. özel mesajın kapalı bu arada..

bloopers'ların torrent linki mi istiyorsun eğer oysahttp://www.mini nova.org/tor/309283 ( mini ile nova'yı birleştirirsin artık yasak herhalde burada yanyana gelmiyor ) özel mesajda da sorun var cep telefonuna sms gelmeden açılmıyor gönder diyorum mesaj gelmiyor falan o özelliği kullanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 6 Mayıs 2009; 15:03:51 >

• yine friends'in filmiyle ilgili yeni haberler gelmiş.

ilk haberde jen'in ağzından friends sinema filmi şimdi ya da asla diyor... benzer haberler de çok bir iki tanesini ekleyeyim.

Aniston: Friends movie now or never
    1 day ago

Jennifer Aniston reckons if a Friends movie is going to be made, it should happen sooner rather than later.

Asked if there would ever be a reunion, Jennifer told MTV News: "They do want to know that all the time.

"I don't think so, and if they do, they should hurry up."

The show, which made a star out of Jennifer and co-stars Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc and David Schwimmer, ended five years ago.

"Well, it's been off the air, but you also don't want it to be that reunion show or movie where you see - like when the 'Brady Bunch' had a reunion and they were old," said Jennifer.

Jen was promoting her film Management, in which she plays a travelling saleswoman who sells art to small companies and motels.

--------------------------------------------------

Jennifer Aniston Wants a Friends Movie

Jennifer Aniston isn’t sure if there will ever be a Friends movie — but says if there is one in pipeline, it should be done soon.

“They do want to know that all the time,” said Aniston, who played Rachel Green on the smash hit sitcom, when asked by MTV about a reunion movie from the Friends gang.

“I don’t think so, and if they do, they should hurry up.”

“Well,” Aniston added, “it’s been off the air, but you also don’t want it to be that reunion show or movie where you see — like when the ‘Brady Bunch’ had a reunion and they were old.”

Aniston, 40, can soon be seen starring in new movie Management, in which she plays Sue Claussen — a traveling saleswoman who sells cheap art to small companies and motels.

• we were on a break in resimlenmiş hali

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

Bu da ayrı bir şey yani :)

Chandler neymiş ne olmuş :)

Sarılma muhabbeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 14 Mayıs 2009; 0:57:04 >

• ross'un o yastık muhabbeti fenaydı ya
  • joey friends'te fanatik new york knicks'liydi ama lakers'ın maçına gitmiş burada

• Ya bu dizinin ilk 7 sezonu nerdeyse 4 yıldır elimde duruyor ama bir türlü başlayamadım. Sizce başlamaya değermi, hiçte başlamak istemiyorum ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

Ya bu dizinin ilk 7 sezonu nerdeyse 4 yıldır elimde duruyor ama bir türlü başlayamadım. Sizce başlamaya değermi, hiçte başlamak istemiyorum ama..

Bence vakit kaybetme hemen başla...
  • quote:

Ya bu dizinin ilk 7 sezonu nerdeyse 4 yıldır elimde duruyor ama bir türlü başlayamadım. Sizce başlamaya değermi, hiçte başlamak istemiyorum ama..

Diziyi bitirdigin zaman icinde olusacak boslugu kaldirabileceksen basla, kaldiramayacaksan baslama.
  • quote:

kardeşim değer mi ne demek ya. komedi dizisi aleminde gerçekten bundan iyisi yoktur. izleyip de bitirirsen çok pişman olursun şu 4 senedir neden izlemedim diye. izlersen eğer 1. sezonun zayıf olduğunu hatırlatmak isterim 1. sezonu dişini sıkarak izle sonra gerisi gelecektir.
  • Teşekkürler arkadaşlar, Mayıs sonu sınavlarım bitsin başlıyorum

koobee24: Ben aslında 1. sezon ilk bölümü izlemiştim ve pek sarmamıştı. Onun için 4 sene tereddütte kaldım
  • 4 sene değil zaten bir iki ay birseyi indirip izlememişsem pc de yer kaplamasın diye silerim.. ama friends i izlemelisin bencede..hoş bir dizi.. ayrıca coupling i izledim..herkese tavisye ederim ..4 sezon ve toplam 20 küsür bölüm..yani kısa bir dizi.. ama emin olun değer... insan diziyi bitirincede üzülüyor bea..friends dede üzüldm baya..
    bu arada yastık muhabbeti kacıncı bölümd yav..hatırlayamadım..
  • ross rachel ile chandler da janice ile sevgili olduğu bir dönemdi 3. sezonun başındaki bölümlerden birisi tahminen.
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar, Mayıs sonu sınavlarım bitsin başlıyorum

koobee24: Ben aslında 1. sezon ilk bölümü izlemiştim ve pek sarmamıştı. Onun için 4 sene tereddütte kaldım

bu lafı çok diyoruz ama friends için bilinmesi gereken bir şey. 1994'te başlayan bir dizi o yüzden ilk sezon görüntüler espriler falan itici gelebiliyor. ilk sezonu jennifer aniston'un güzelliği için ve ross adlı karakterin jennifer aniston'un oynadığı rachel karakterine açılma çabalarından dolayı izlerim ben de. ama 2. sezonun başından itibaren yavaş yavaş rayına oturur daha sonra da başka hiçbir dizinin ulaşamayacağı bir noktaya geliyorlar. izlersen gerçekten hayatında verdiğin en doğru kararlardan birisini verirsin. o kadar güzeldir.

• Jennifer Aniston Thinks 'Friends' Should Reunite Now Or Never

It's been five years since "Friends" went off the air, but fans are still anxiously waiting to see if Ross and Rachel managed to stay together in that time period.

But when MTV News asked Jennifer Aniston if, much like "Sex and the City," we'd ever see a reunion movie from the "Friends" gang, she seemed unsure that the idea would ever come to fruition.

"They do want to know that all the time," she said at the junket for her new flick, "Management" (in theaters May 15). "I don't think so, and if they do, they should hurry up."

-------------------------------
    haberde hayranların ross ve rachel'ın birlikte olduğunu görmek istiyor tarzı bir şeyler var herhalde.

friendscafe sitesinde videosu da var mtv'de yeni filmini tanıtırken friendsle ilgili sorular soruyor sunucu. hızlı konuştuğundan pek bir şey anlayamadım ama görünen jennifer da düşünüyor friendsle ilgili bir şeyler. inşallah gerçekleşir ya. en çok istediğim şeylerden birisi friends'in bir şekilde devam etmesi.

röportajın videosu da burada var mtv videosu.http://www.friendscafe.org

• FRİENDS EFSANESİ GERİ DÖNÜYOR

Onlar, 1994-2004 yılları arasında milyonlarca kişiyi ekran başına kilitledi. Birbirine kardeş gibi bağlı olan 6 arkadaşın tam 238 bölümlük serüveni dizi tarihinde tam bir efsane oldu.

Friends, bundan 5 yıl önce herkesi gözyaşlarına boğan bir finalle noktalandığında ABD'de dizinin yayınlandığı saatte sokakta yürüyen insan bile bulmak imkansızdı. NBC televizyonu dizinin son bölümünde birçok ulusal televizyonunun yıllık kazancını dahi aşan 70 milyon dolarlık reklam geliri elde etti. Dizinin ana karakterleri son sezon için bölüm başına tam 1 milyon dolar alarak rekor ücretle tarihe geçtiler. Dizi bu sayede televizyon tarihin en pahalı şovu oldu. Gösterime girdiği ilk sezondan bu yana, her yıl en az 5 dalda televizyonların Oscar'ı olarak tanımlanan Emmy Ödülleri'ne aday gösterildi. Her yıl en az 1 ödül de kapmayı başardı. Dizinin oyuncuları ise kariyerlerinde adeta bir sıçrama yaşadı. Jennifer Aniston Hollywood'un en güçlü aktrislerinden biri haline geldi. Courtney Cox ise özellikle romantik-komedi tarzı filmlerin aranan ismi oldu.

Fikir Rachel ve Monica'dan

Jennifer Aniston dizinin ardından, “Bir duvara fırlatılmış bir porselen gibi hissediyorum. Friends'in sona ermesiyle milyonlarca küçük parçaya ayrıldım ve asla biraraya gelemeceğim” dedi. Phoebe karakterini canlandıran Lisa Kudrow da “Hayatım boyunca bir daha böyle başarılı bir projede yer alacağımı sanmıyorum” diye konuştu. İşte bu sözler hem yapımcıları hem de oyuncuları harekete geçirdi. Dizinin iki ana karakterinin girişimleri sonrasında NBC ile “Friends Reunion” adıyla yeni bölümler çekilmesi için pazarlıklar yapılmaya başlandı. Bu projenin “fikir anneleri” ise dizinin iki kankası Rachel ve Monica… Gerçek hayatta da sürekli olarak beraber takılan Jennifer Anniston ile Courteney Cox, “Biz bunu çok istiyoruz. Belki dizinin diğer oyuncuları yeni çekimler için vakit bulamaz ama sadece ikimiz olsak bile bu efsaneyi sürdürmeye baş koyduk. Bir sezon mu yoksa birkaç bölüm mü olacağını bilmiyoruz ama kararlıyız” açıklamasını yaptı.

ÇARPICI İSTATİSTİKLER

* Dizinin senaryosu 13 kişi tarafından yazılıyordu.

* Amerika'nın en yüksek reklam ücretleri bu diziye ödendi. NBC televizyonu yayınladığı programlardan reklam geliri olarak saniyede 5 bin dolar kazandı. Dizinin ortalaması ise bu rakamın çok üstündeydi. 30 saniyelik bir reklamın maliyeti yaklaşık 600 bin dolar.

* Dizi oyuncuları, Friends'in ilk yayınlandığı 1993 yılında bölüm başına 20 biner dolar alıyordu. 10′uncu sezona gelindiğinde bu rakam 1 milyon dolara ulaştı.

* Nielsen Media tarafından Amerika'da yapılan araştırmaya göre 18-49 yaş arasındaki izleyicilerin yüzde 70′i dizinin tutkunuydu.

* Dizi yayınlandığı 10 sezon boyunca rating listelerinde hiç bir zaman ilk 10′un ardına düşmedi.

* Dizinin her bölümü için 9 bin metre film kullanılıyordu.

* Bir bölüm için ödenen aylık aydınlatma bedeli 51 bin dolar. Kullanılan elektrik ise 366 bin watt. Bu, 12 adet evin aydınlatılması için kullanılan miktara eşit.

------------------------------------------------------------

haberin tarihi olarak 12 mayıs 2009 olarak gözüküyor. iyice umutlandırıyorlar valla ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 18 Mayıs 2009; 15:18:12 >

• mükemmel olur valla ama eğer aynı elemanlar yazarsa. iş oyuncularda olduğu kadar yazarlarda.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.