Şimdi Ara

FRIENDS dizisi için adam akıllı TR altyazı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altyazıları Divx planetten indiriyorum 4.sezondayım her bölümde dakikalarca çevirilmemiş kısım var.Neredeyse herkesin izlediği bir dizi olduğu için soruyorum bu diziyi herkes böyle mi izledi? turkcealtyazi.org vs. diğer siteleri gezdim hepsi aynı altyazıların.Adam gibi çevrilmiş altyazısı yok mu bu kadar izlenmiş dizinin yardımcı olursanız sevinirim.

not:
    UNCUT DVDRip XviD SAiNTS versiyonunu izliyorum(23.976 fps)

• Uncut versiyonunu indirmişsiniz. yani dizinin orijinal yayınında kesilen bazı sahnelerin de eklendiği versiyon oluyor bu. altyazılar genelde normal sürümler için geçerli. uncut olanlar ise daha yeni yeni çevriliyor galiba. şu anda 2. sezon 14. bölüme kadar var. içinde uncut geçmeyen bir versiyon indirirseniz sorun yaşamazsınız herhalde.
  • Aslında uncut versiyonun tüm sezonları var divxplanette ve bu problemleri o altyazılarla yaşıyorum...
    kesilmiş izlemeye de içim el vermiyor böyle idare edeceğiz galiba.
    Ben belki kendince çözüm bulmuş birisi yardım edebilir gibi düşünmüştüm.
  • Aynen yahu, ilk sezon gayet güzeldi ama 2. ve 3. sezonda çok fazla kesik yerler var.
  • Up.
  • takipteyim
  • diziyi indiren arkadaşlar 720p hdtv versiyonunda dvdrip xvid altyazısının çalışması için bir umut kırıntısı var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.