Şimdi Ara

FriendS guildmiz lvl 5 olmak üzre Gaia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak cevre onemi yok tanıdıkları ceksemde iş olmaz burda yazanların cogu benım için geldi biz diozmu biz aldık sizi kescez ayıp...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Kızıştırmadan

Herkes haddini bilicek ozaman sınırlarını zorlamıyacak erdinç . Kendini yükseklerde görmeyecek dediğim gibi burda konuşmaya başlarsam çok canlar yanar
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

Neyse zamanı gelsin görücez

ben burda bi konuşmaya başlasam o sizin masteriniz Lib birdaha utancından silkroad online oynayamaz

komik... konus bakıyım master benim dinliyorum neymiş utanıcağım şey?
  • MuraT Tartısma Yeri Değil Baska Konu Açın
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

MuraT Tartısma Yeri Değil Baska Konu Açın

Hayır abi.. Bişiy atıldıysa ortaya acııklanması gerekli.. Ben utanıcak bişiy yapmadım eğer çamur atıcaksa adam gibi atsın acık acık sölesin adımı lekeleyip cekip gidemez..
  • quote:

quote:

quote:

ben burda bi konuşmaya başlasam o sizin masteriniz Lib birdaha utancından silkroad online oynayamaz

senin yaptığın şeylerin anlamını söylesem ne oldugunu sende bilirsin ne sanıyorsun sen kendini ? sen kimsin ? burada seninle polemiğe girecek kadar aciz değilim it ürür kervan yürür

edit : + olarak yaşındakilerle muhattap ol sen o charı oynayabilirsin ama benim söylediğim şahsiyet değilsin seni aşar bunlar işine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 14 Eylül 2008; 13:46:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

senin yaptığın şeylerin anlamını söylesem ne oldugunu sende bilirsin ne sanıyorsun sen kendini ? sen kimsin ? burada seninle polemiğe girecek kadar aciz değilim it ürür kervan yürür

edit : + olarak yaşındakilerle muhattap ol sen o charı oynayabilirsin ama benim söylediğim şahsiyet değilsin seni aşar bunlar işine bak

Asıl sen ne sanıyorsun kendini? Ayrıca it ürür kervan yürür derken Burdaki it sözcüğü sana daha cok uyuyor gibi .. Ayrıca Benim utanıcak bişiyim yok acıklada utanıyım ozaman böyle boş konusup adımı lekelemeye calısırsın anca sen ve senin gibiler.. Gidin jgde kasın -.-''

Not : Beni aşıyor seni aşmıyor he? senin kişilik değerlerin gayet yüksek snrm pff nooblarla urasıyoruz suraya bak Boş boş konusup bu işler seni aşar diyorsun egonumu tatmin ediyosun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symposium -- 14 Eylül 2008; 13:51:45 >

• son sözüm budur dahada seninle o dediğim it dalaşına giremem kendi yaşıtındakilerle uğraş bana bulaşma sen zararlı cıkarsın ... herşeyi oyundan ibaret sanan bir kaşık suda boğulacak bebeklersiniz de neyse ..
  • Bencede son sözün olsun ortada laf atacağın bişiy yok cunku böle cocuklar gelip laf etmiyormu adamı asıl bu sinir ediyor -.- git büyüde gel .. adamı sinir etme ..
  • Guildimize saygılı kişiler arıyoruz...
  • ben geleyim istiyosanız şu anda oyundayım 25 levl wizard hem bugün 45 lvl wizard da alıyorum 2 sinide alın guildinize (H)
  • Saturn'de ki gibiler hala...Guildinize seviyeli kişileri bulursunuz umarım...
  • Ooo

Bende geleyim yaf Yaw FinalFantasy deyim
  • WarriorAngel evet o guild'inde Master'ı ben idim :) Sonra ReBorn ile birleşmiştik .. Guild'imize Gelicek arkadaşlar Oyundan Emperor PM atabilirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapika
    WarriorAngel evet o guild'inde Master'ı ben idim :) Sonra ReBorn ile birleşmiştik .. Guild'imize Gelicek arkadaşlar Oyundan Emperor PM atabilirler...

Kanka gaialara bile geçiyorsun da bize hiç haber vermiyorsun ayıp ayıp cık cık cık
    Valla güzel günlerdi eldorado filan şimdi hatırladım da , bu arada hayırlı olsun guildiniz .
  • Hayırlı olsun ne diyelim ki başka . . .
  • Kanka iyi güzel hoşta sana ulaşabilcegim msn adresi vardı artık hiç girmiyorsun ulaşamıyorum ki sana
  • Haklısın kanka msn adresim hala değişmedi aynı jadoremorgan@hotmail lakin ben pek girmiyorum msn , gaia ya geçersem (bayramdan döndükten sonra yei bir server haberi gelmezse geçeceğim) ben sana ulaşırım konuşuruz bol bol bu vesile ile benden bir up konuya .
  • e gel bakalım o zaman bayram hediyesi sp farm'ın benden olsun o zaman hadi bakalım seni buraya çekmeye bi vesile olur
  • H.olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.