Şimdi Ara

FriendS guildmiz lvl 5 olmak üzre Gaia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaia serverında FriendS guildmiz lvl 5 olmak üzeredir 45+active arkadasları beklerz pm CheckMate Arif Emperor yada Zhai pm atsın
    NOT:FreaKzın kale savasında ... Private unionmuzdur

• Şimdiden hayırlı olsun.
  • Hayırlı Olsun
  • hayırlı olsun ^^
  • Hayırlara vesile oLsun
  • H.O.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikearif

Yani anlamadım?

@Ayrıca Fw günü cok sey deisicek FreakZ'ın gücünü herkes görücek.. Cok zorlucaz kaleyi size okadar söliyim :)
  • pardon? karıstırdın guildleri nickler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

quote:

Yani anlamadım?

@Ayrıca Fw günü cok sey deisicek FreakZ'ın gücünü herkes görücek.. Cok zorlucaz kaleyi size okadar söliyim :)

Destıny ya da herhangi bir yabancı guild almasında benim için siz ya da bizim almamızın bir farkı yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

quote:

Yani anlamadım?

Destıny ya da herhangi bir yabancı guild almasında benim için siz ya da bizim almamızın bir farkı yok...

Destiny favori .. Sadece zorluycağız ama cok zor .. ama şöyle bişide vardır ki akıl kuvvetden üstündür .. Onlar kuvvetli biz niye akkılı olmuyalım..

• hmm bu guild ismini Eldorado (NEW) ken efsaneydi diye biliyorum :)
  • Oyunda Türk oyuncu sayısı iyi ve çoğuda gayet iyi ilerlemekte eski serverlerdeki gibi değil artık yani artık biz Türklerde birşeyleri çözüyoruz...
    Serverde en fazla yüksek level bizde var gibi ama herkes farklı bir guildde ya da unionda...
  • Hayırlı Olsun ins. kale hep sizin olur
  • FriendS - tReX

• yaw aslında biz birlesseydik yapardik onlar önde gidio lwle gore biz sonradanda can yakabiliriz ama sawunma işi kolay oldugu için kaleyi alan kazanir gibi kale kırmak zor tabi ilk kalbe cok vuran alıcak eger onlar alırsa yani destiny biz sizin unıona gelip dwm edicez antalıo da gelir buyuk ihtimal almasakda alsakda geliriz ilk kale bizburda kalıcı olalım
  • Neyse zamanı gelsin görücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symposium -- 14 Eylül 2008; 13:34:12 >
  • quote:

Neyse zamanı gelsin görücez

ben burda bi konuşmaya başlasam o sizin masteriniz Lib birdaha utancından silkroad online oynayamaz
  • FriendS - Karavana

• Kızıştırmadan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.