Şimdi Ara

fring appstoreda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • web tabanı olmadan msn e nası bağlanabiliriz?
  • iphone'daki appstore'dan IM+ diye bişey yükledim ücretsiz diyodu yükledim içinde bir sürü messenger var aol, yahoo, msn vs vs...

bu ücretsiz dediği tamamen ücretsiz mi yoksa kullandıkça bir yerlere para yazıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

iphone'daki appstore'dan IM+ diye bişey yükledim ücretsiz diyodu yükledim içinde bir sürü messenger var aol, yahoo, msn vs vs...

bu ücretsiz dediği tamamen ücretsiz mi yoksa kullandıkça bir yerlere para yazıyor mu?

Ücretsiz..Ama edge'Den girersen tabiki ücret yazar..
  • teşekkürler...
  • IM+ sürekli çöküyor bende (os v2.1), palringo daha kullanışlı.
    fring de SIP den voip olayını denemek lazım. poivy.com gibi yerlerden bir SIP hesabı alıp çok uygun fiyata konuşulabilir.
  • fring.ile.edge.uzerinden.konusmak.isterseniz.linktekini.indirin.itunesdan.fringi.silin.ve.linktekini.yukleyin.kolay.gelsin

http://rapidshare.com/files/151049555/Fring_patched_for_3G.ipa
  • program calisiyorda, skype de login oluyor bende..

fakat skype den arama yapamadim bi turlu .... yapan varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_carleone82

program calisiyorda, skype de login oluyor bende..

fakat skype den arama yapamadim bi turlu .... yapan varmi?

Evet sorunsuz çalışıyor... Dizüstünden iPhone'a, iPhone'dan dizüstüne nerdeyse sıfır gecikmeli; iPhone'dan iPhone'a gecikmeli bir şekilde rahat rahat konuşuluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan88

fring.ile.edge.uzerinden.konusmak.isterseniz.linktekini.indirin.itunesdan.fringi.silin.ve.linktekini.yukleyin.kolay.gelsin

http:/****.com/files/151049555/Fring_patched_for_3G.ipa

Edge üzerinden telefon görüşmesi yapan oldumu? Ses kalitesi, gecikme nasıl?
  • gecikme wi-fi ile ayni.hatta bilgisayarda skyplea konusmaklada ayni.tabiiki gecikme var ama yinede normal skype nasılsa buda ole iste
  • fring çok kullanışlı bir uygulama başlarda ipod kırmak gerekiyodu yüklemek için şimdi itunes de yerini almış .ancak benim problemim ipod touch kullandığım için mikrofon olamyışı bu problebi nasıl çözebilirim. jailbrake yapmadan alabileceğim bir ürün varsa tavsiye ederseniz sevinirim.
  • arkadaşlar bu program ile wifi iphone ile sesli görüşme yapabilir miyiz ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.