Şimdi Ara

fring appstoreda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msnden gercek zamanli konusma yapabilecegimiz ayni zamanda skype sip gibi profilleride destekleyen symbian dada oldukca populer olan bi multimedya programi.herkes bilir die dusunmustum anlasilan tahmin ettiim kadar populer diilmis.
  • deneyelim bakalım
  • bende su anda inceliorum ama solememde fayda var her ne kadar sesli sohbet mukemmel bi ozellik olsada yazılı sohbette pek bir olayi yok.yinede su ana kadar sorunsuz calisti.ayrica 1.1.4tede vardi ve en isime yarayan en cok kullandigim programlardandi.telefonla konuscaima msnden yada skypedan birilerini aramak cok ii oluordu
  • n95 vs de iyi bir programdı. daha dün sitesinde yakında iphoneda yazıyordu.
  • Yaw UsStore'da fring henüz yayımlanmamış .Benim hesap UsStore'da kayıtlı indiremiyorum.Rica etsem biri Applications'taki dosyasını upload edebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    App Store / Itunes Gift Kod
    2 yıl önce açıldı
    MobilApp ios bildirim sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • us storeda var bu arada bende us deyim ama nese bulamamisin upload ettim bende sorun yok:D
  • Kardeş teşekkür ederim.Ancak yüklemedi upload ettiğin ipa yı.Search yaptığımda çıkmıyordu. Social Network altında buldum.Emeğin için yine de teşekkür ederim.
  • çok saol ahmetcan . sormak istediğim bişey var. türkiye app store da en son yüklenenlere baktığımda fring yok fakat sen bulmuşsun. nası bulduğunu söleyebilirmisin. yani bütün app lere baksam da fring i bulamıorum ilk msj da verdiğin linkden bulabildim ancak.
  • dostum sağolasın dün akşam baktım bulamamıştım eyvallah
  • Palringo bence en iyisi..
  • Fring hepsinden farklı olarak skype açabiliyor... Çekici kısmı o...
    quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

Palringo bence en iyisi..
  • işte bu güzel bir haber.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eserunsalan

Fring hepsinden farklı olarak skype açabiliyor... Çekici kısmı o...
    quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

Palringo bence en iyisi..

Evet öyleymiş skype kullanmak için yüklenebilir haklısın..
  • arkadaşlar fringi sorunsuz kullanalr bir bakabilirmi ben bir türlü giremiyorum .aşağıdaki bilgileri girmeme rağmen enter valid email diye bir uyarı alıyorum bilgisi olanları rica ediyorum

fring appstoreda
  • Türk applestore a geldimi şimdi bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: d_e_s_i_r_e

arkadaşlar fringi sorunsuz kullanalr bir bakabilirmi ben bir türlü giremiyorum .aşağıdaki bilgileri girmeme rağmen enter valid email diye bir uyarı alıyorum bilgisi olanları rica ediyorum

fring appstoreda

aynen bende dün akşamdan beri bi türlü giremedim resimli anlatabilen varsa sevinirim nasıl giriş yaptınız bende de hata veriyo aplha adında bi hata çıkıyo anlamadım

• ben yükledim ve sorunsuz çalıştı
    ilk önce fring e üye oluyorsunuz arkadaşlar o ekranda kendiniz oluşturucaksınız bilgileri. ondan sonra da msn vs.. menüsü çıkacak oraya msn bilgilerinizi gireceksiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.