Bildirim
Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (503. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bitirdim sonunda. nerdeyse 7 ay sürdü en yavaş izlediğim dizi ama kötü olduğundan değil uzun olduğundan ve başka dizileri de takip etmemden.
üşüyoruz Walter'ların en zekisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: CompLamia
quote:
Orijinalden alıntı: matsekeom
2 sezona kadar izlettirdi kendini fakat 2.sezondan sonra gitgide saçmalaya başladı zorlaya zorlaya bitirdim sonunda hiçte breaking bad ,spartacus yarattığı gibi bir boşluk yaratmadı tüm diziyi 10 ar bölümden 3 sezon yapsalar on numara dizi olurdu fakat JJ abrahams lostda yaptığı gibi iyi bir seneryoyu gitgide saçmalayıp oyalayarak izleyiciye kakaladı bu arada belly hakkı rahtmetine kavuşmuş allah rahat eylesin
bende tam tersini düşünüyorum, o paralel evren gelecekten gönderilmiş ışınlanma aletimsi şey gelene kadar dizi sıkıyodu beni, her bölüm aynı şeyler çünkü, egzantirik bi vaka olur üçlü ekip çözer bölüm biter, klasik polisiye dizisi ama vakalar daha ilgi çekiciydi tabi, ama paralel evren meseleleri hikayeye girince izlemesi çok zevkli bi hale geldi bence, klasik polisiye dizi düzenini bozdu
bak özledim şimdi ya , baya bağımlısı olmuşrum bunun, o zamanlar rüyalarıma bile giriyodu, gecenin üçüne kadar izlerdim, sonra yatar rüyamda kendi kurguladığım bi bölüm daha izlerdim
Aynı beni anlatmışsın ama ben ilk sezonda bile aşırı merajla sıkılmadan izlemiştim çok özlüyorum. Bir daha dizi bitiremedim. Her şey yarın kaldı. Takip ettiklerim bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beni yok ettin fringe..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitireli 2 sene oldu be konuya gireyim dedim özlemişim, ah eski günler ahh...
Olivia Dunham FBI... -
Sürekli dizi izlemeye twitter dan bir abimizin tavsiyesi ile başladım. Önerdiği dizi Fringe ti ve izlemeye başladıktan sonra 2 haftada tüm bölümleri izledim))) gerçekten ilk bir kaç bölüm sıradan polisiye tarzında geçerken aniden paralel evren ve gözculer olunca kaptırdım kendimi. Walter ve peter Olivia ailemden parça olmuslardi.
sonrası 3 4 dizi ye başladım. Sadece birini bitirebildim. Forever...
o da samimiyet durumunu bir düzeye kadar yakalayabilmisti. Sürpriz ise son bölümde walter ))) la karşılaşmak oldu.
şimdi bones u izliyorum ama yakalayamiyor ve üstad. Ilk dizim öyle üste koymuş ki çıtayı. ..
Bilim kurgu sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir dizi. Ben de 3 ay gibi bir sürede bitirmiştim. Özledik Walter reis. Sonu kısa kesilip atılmış gibi olmuştu halâ bekliyoruz :( -
Efsane ya Özledim -
quote:
Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON
Efsane ya Özledim
Gecenin 1.30unda mı özledin
Özlenmeyecek gibi değilki ama
Diziyi az önce bitirdim Özleyeceğim
Başladığım günden itibaren büyük bir keyifle izledim. Dizinin jenerik müziklerini de ayrı bir sevdim.Konusu, oyuncuları, sıra dışılığı, düşündürmesi harikaydı. Her bölümde biraz daha fazla şaşırttı beni. Mantık hataları tabi ki vardı ama bu kadar gerçeküstü bir diziyi kusursuz bir şekilde kurgulamaları da imkansız olurdu herhalde.Breaking Bad sonra beni etkileyen ikinci dizi oldu....
Walter Bishop
Peter Bishop
Olive Dunham
-
Bu diziden aklımda kalan en çok şey;
-
Ah be keşke yavaş izleseydim de hemen bitmeseydi 1 ayda bitirdim
minik bir spoiler rica ediyorum işler çok sinir bozucu hal almaya başladı:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skywalker5394
Gönül rahatlığıyla izlemeye devam et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blackkan
quote:
Orijinalden alıntı: Skywalker5394
Gönül rahatlığıyla izlemeye devam et.
Peki tavsiyene uyacağım katlanıp devam edeceğim diziyi bırakma noktasına geldim şu anda; umarım değer ileride işler düzelirse sana teşeşkkürü borç bileceğim
-
Dizinin en güzel sezonlarına gelmişsin, kesinlikle pes etme -
Devam et ya ne bırakması -
Ne bırakması daha da ısrarla izle hocam :D -
5.sezonu biteceğini bildiğin için hüzünle ; ama asıl gerçekten de dizinin en az 3-4 sezon daha konusu olabilecek açılımın oldugunu ama bitirildiğini bilerek izleyeceksin.
Onun için her sezonun tadını almaya bak))) Ondan sonra dizi beğenmez senaryolarını basit bulmaya başladım.)))) -
Bütün sezonu 1 haftada bitirdim tekrardan, Fringe gibisi var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X