Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
54
Favori
393.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hergün işten gelince birer bölüm izleyerek 3. Sezonu bitirdim. Güzel bitti, final nasıl olacak baya meraktayım. Daha 2 sezon var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 13 Şubat 2015; 23:38:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.sezon bitti ve kafalar günahkar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslinger

Hergün işten gelince birer bölüm izleyerek 3. Sezonu bitirdim. Güzel bitti, final nasıl olacak baya meraktayım. Daha 2 sezon var.

Aynı ben de öyle finalimerak etmiştim çok. Ne günlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gece hatırlattınız fring'i

• 5. sezon 4. bölüm izledim en son, finale yaklaştık.
    Adamlar 20 yıl kehribarda kaldılar bir şey olmadı, ettayı iki bölümde harcadılar
  • Normalde bilim kurgu çok hoşuma gitmez. Ama Fringe farklıydı. İzlediğim zamanlar güzel vakit geçirmiştim. Unutamayacağım bir dizidir. Koskoca Star Wars yapımcısı JJ Abrams var. (Finali daha iyi olabilirdi)

• S05E07'yi izledim,
    Peter gözcü oldu ya bildiğin.
    Çok şaşırtıyor beni bu dizi.
  • Filmde gerilim ve korku çok var mı?

Person of interest ile bunun arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Man -- 15 Şubat 2015; 22:07:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstad Yi

Filmde gerilim ve korku çok var mı?

Bilimkurgu,gelecek vs ile alakalı konular.Korku neredeyse hiç yok hatta sanırım direk yoktu.

Efsane dizi ama izlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

quote:

Orijinalden alıntı: bariscan_33

Dostum çok fazla Teori var açıkcası benim kafam allak bullak oldu. Hani birşeyler oluştu ama daha çok bulanıklık var kafamda kavrayamadım.
    Açıklamalar güzel ama teoriler bayağı kafamı karıştırıyor mesela benim teorim

Peter'ın yok oluşu hakkında, alternatif evren yok olunca ona ait bütün herşey yok oluyor ve Peter da o evrene ait olduğundan yok oluyor sadece makinenin çalıştırıcısı olarak görev yapıyor, sorunda burda ya 22. bölümün sonunda iki evren hala duruyor, paradoks paradoks diyorlar kafam gidiyorhttp://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23398144 burada arkadaş gayet güzel yazmış onun düşüncesinden yola çıkarak bunu düşündüm, bu teoride arkadaş 3 zaman döngüsünden bahsetmiş ve hepsindeki rolleri paylaştırmış. bu arkadaş ve @Kinesis ' in yorumlarından dolayı benim tek sentezim peter hakkında oda Peter ile alakalı

3. sezon finaliyle ilgili yorumları okuyum dedim. Ekşinin linkine tıklayıp teoriyi okuycaktım ki karşıma -bu entry yok, hiç olmadı ki.. yazısı çıktı Gözcüler işini sağlama almış

Kardeşim çok uzun zaman geçti üstünden ama hatırladığım kadarı ile zaman çizgisinden bahsediyordu. paralel evrenlerin zamanlarının çizgilerinde atlamalar olabileceğini söylüyordu ve sanki geçmiş silinmiş gibi gösterilen anların aslında yeni bir zaman çizgisini başlattığından bahsediyordu. Bunlar uzun uzadıya teoriler ve gerçekliği uygulanamaz ve test edilemez onun için salla :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Üstad Yi

Filmde gerilim ve korku çok var mı?

Tabi ki fringe. Person Of Interes'de iyidir fakat önce Fringe'i tavsiye ederim.
  • William Bell'imizi kaybettik. Yastayız.
  • Leonard Nimoy ölmüş ya

• Rip William
  • william bell yasamını yıtırmıs :S
  • Requiescat in Pace Leonard Nimoy
  • RIP Belly

• quote:

Orijinalden alıntı: Müntekim Gıcırbey

Requiescat in Pace Leonard Nimoy

RIP
  • Belly and I RİP

• Abi gelecekteki bilim adamını öldürseler daha kolay olmaz mı ?
  • 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.