Şimdi Ara

Fringe başlayayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prison break, supernatural(3sezon ve devam ediyorrm) izlemiş biri olarak Fringe'e başlayayım mı ? İzleyenler hayatımda çok şey değişti diyorlar. Nasıl bir his. Hayatı olumsuz mu etkiliyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fringe: Başlamalı Mısınız?

Fringe, kült haline gelmiş bir bilim kurgu dizisidir. Karmaşık karakterleri, büyüleyici olay örgüsü ve düşündürücü temalarıyla bilinir. Fringe'i izleyip izlememek konusunda kararsızsanız, işte göz önünde bulundurmanız gerekenler:

Tür ve Stil:

• Fringe bir bilimkurgu dizisidir, ancak gizem, gerilim ve komedi unsurları da içerir.
    • Bölümler genellikle ilginç, kendi kendine yeten hikayelerdir, ancak daha büyük bir olay örgüsüne de bağlıdırlar.

Karakterler ve Hikaye:

• Dizinin ana karakterleri, asi bilim insanı Dr. Walter Bishop, oğlu Peter ve FBI ajanı Olivia Dunham'dır.
    • Fringe, paralel evrenler, zihin kontrolü ve zaman yolculuğu gibi kavramları keşfeden karmaşık ve sürükleyici bir hikayeye sahiptir.

Izleme Platformları:

• HBO Max, Prime Video ve Apple TV+ gibi çeşitli platformlarda Fringe'i izleyebilirsiniz.

Ödüller ve Tanınma:

• Fringe, Altın Küre, Emmy ve BAFTA ödülleri dahil olmak üzere çok sayıda ödül ve adaylık almıştır.
    • Dizi, geniş bir hayran kitlesi toplamış ve kült statüsüne ulaşmıştır.

Karar:

Fringe, düşünceli ve sürükleyici bir bilim kurgu deneyimi arayanlar için harika bir seçimdir. Karmaşık karakterleri, büyüleyici olay örgüsü ve düşündürücü temalarıyla, saatlerce eğlence sağlayabilir. Ancak, Fringe'in doğaüstü unsurları ve zaman zaman karmaşık olması, herkese uygun olmayabileceğini unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İzlediğim en iyi dizilerden bir tanesi. Ayrı konuları işliyorlar genelde ama devam bölümleri mükemmeldir. Hayatı olumsuzmu etkiliyor demişsin 5. sezonda öyle bir için sıkılıyorki normal hayatına yansıyabiliyor. Bak kötü demiyorum son sezona sadece kendini onların yerine koyuyorsun sonra düşünüyorsun ne olacak bu dünyanın hali diye. Kısacası izle beğenirsin.
  • Kesinlikle izlemelisin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlamaman hata. Televizyon tarihinin en iyilerinden olduğuna şüphe yok kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppenheimer

Başlamaman hata. Televizyon tarihinin en iyilerinden olduğuna şüphe yok kardeşim.

Kesinlikle katılıyorum. Bilimkurgu seviyorsan zaten kesin seversin.

Ayrıca belirteyim ; İzlediğim en iyi dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Prison break, supernatural(3sezon ve devam ediyorrm) izlemiş biri olarak Fringe'e başlayayım mı ? İzleyenler hayatımda çok şey değişti diyorlar. Nasıl bir his. Hayatı olumsuz mu etkiliyor ?

Benim izlediğim en iyi dizidir kendileri. Hayatımda böyle bir dizi görmemiştim doğrusu. Bazen 7-10 bölüm izlediğim günler rüyama kadar erişebiliyor. İlk sezonun konuları genelde ayrıdır. Ama Walter'la birlikte bunları çözmek harika bir şey. 2. sezonda da genel olarak ayrı( Toplam olarak aslında bağlantıları var, yapanlar açısından ). Diğerlerinde ise genelde birbirileriyle alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 9 Nisan 2014; 20:58:12 >
  • Başlamalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HiMYM Vs Friends Sizce Hangisi?
    3 yıl önce açıldı
    fringe nasıl bir dizi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiye kadar başlamamış olman bile hata
  • Bende bir türlü başlayamadım kimisi iyi diyor kimisi kötü

• Soru mu bu ? Hafızamı sildirme gibi bir alternatifim olsa parasına bakmadan Fringe bölümlerini sildirip tekrar baştan izlerdim..
  • Fringe güzel bir dizidir. Son sezona kadar her sezonda çok daha mükemmel bir hale gelmiştir. Son sezon biraz zorlama olsada kesinlikle kötü değildir bunun nedenide JJ abrams'ın ilk bir kaç sezondan sonra senaryoyu ekibine devredip farklı bir projeye geçmesidir. İzlenmesi gereken bir dizidir. Senaryo ve dizi boyunca gösterilen bir çok uçuk teknoloji aslında gerçek olması muhtemel , sağlam komple teorilerinde yıllardır bahsi geçen olaylardır.
  • İzlememen hata bkz: Nickim
  • Kesin başla

• Birçok harika dizi var.O yüzden diğerlerine iyice göz atmadan başlama derim
  • Bitireli 2 ay oldu, bitince bi yanımda boşluk olmuştu ama geçmeye başladı hafiften
  • Mutlaka izle dostum.
  • quote:

Bitireli 2 ay oldu, bitince bi yanımda boşluk olmuştu ama geçmeye başladı hafiften

Hocam 1 ayda mı bitirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Bitireli 2 ay oldu, bitince bi yanımda boşluk olmuştu ama geçmeye başladı hafiften

Hocam 1 ayda mı bitirdin

Tam hatırlamıyorum ama bir günde 11 bölüm izlemişliğim var

Ondan sonra hannibal 1-2. sezonu bitirdim. Arrow bitmek üzere şuan 2. sezondayım. Birşey daha vardı unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 16 Haziran 2014; 12:00:00 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 1 ayda mı bitirdin

N'aptın sen ya

Ben başlayalı yaklaşık bir hafta oluyor.

Daha 1x10'dayım. Bitmemesi için izliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 1 ayda mı bitirdin

N'aptın sen ya

Ben başlayalı yaklaşık bir hafta oluyor.

Daha 1x10'dayım. Bitmemesi için izliyorum

Dayanamadım izledim napim

Sana spoilersiz ipuçları veriyim. 1. sezonun son 3-5 bölümü dizinin en sevdiğim bölümleri. 2. sezon en güzel sezonlardan biri 3de öyle. 4de zaten birçok şeyi öğreniyorsun daha da güzel. 5. sezonda izleyerek görürsün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.