Şimdi Ara

Frisby Fs-806 Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta kadar önce XP'den Windows 7'ye geçtim. Ses Xp'de gayet iyi gelirken Win7'de yok.

Her yolu denedim anakartı güncelledim, ekran kartını güncelledim.

Windows 7 kullanıyorum; Windows Update'yi açtım tamamını yükledı ama sonuç yine ses gelmiyor.

Kullandığım hoparlörüm 'Frisby FS-806' aradım aradım bi driver'ını hiç bir yerde bulamadım(CD sini falan bulamam 5-6 senelik bilgisayar)

Anakartım; 'Asus A8V-E SE' (Asusun sitesinde driveri indirirken win7 yoktu bi sorun olabilir mi?)

Arkadaşlar bunları çok iyi anlayan arkadaşlar var onlara bi el atmasını rica ediyorum. Her yolu denicem yeterki çözülsün

• YARDIMMMMMM

• Hoparlörün driverı olmaz. Anakartın sitesinden audio driverını indirin
  • quote:

Hoparlörün driverı olmaz. Anakartın sitesinden audio driverını indirin

Bunu bilmiyordum sağol. Ama ana kart driverını 2 kere güncelledim. ekran kartınıda güncelledim.Bide bilgisayarda gezinirken ;

Aygıt yöneticinde güncellemelere bakarken bilinmeyen bir aygıt var diyor.(fare, klavye, Usb bellek değil)

Bende ordan sürücüsünü güncelle diyorum. İnternetten arıyor arıyor. ''Bu aygıtın sürücüsü yoktur'' falan diyor.
    Tam olarak bu değil ama bunu demek istiyor. Bende bi yazayım dedim.

Sence sorun nedir?
  • Ana kartım ''ASUS A8V-E SE'' sitesine giriyorum ama auido driverini buldum ama win7 için yok xp için vista için yükledim yok

[size=7]LUTFEN YARDIM
  • bilinmeyen driverin sürücüsünün ayrıntılarına girin orada PCI****** şeklinde uzun satır olan bölümü kopyalayıp devid.info'ya yapıştırın. Büyük ihtimalle bulursunuz.

realtek için de bunu deneyebilir misiniz?http://drivers.downloadatoz.com/vendor_realtek_type_1394/204359,realtek-ac97-driver-6-0-1-6303/download.html
  • daha doğru deyişle başında pci olmasına gerek yok ama büyük ihitamalle pci yazıyordur. yani şöyle bir yazı olacak tarz olarak: USB\VID_0A5C&PID_219C\001BB1D7B7A1
    bunu kopyalayıp devid.info'ya girip yapıştıracaksın
  • quote:

daha doğru deyişle başında pci olmasına gerek yok ama büyük ihitamalle pci yazıyordur. yani şöyle bir yazı olacak tarz olarak: USB\VID_0A5C&PID_219C\001BB1D7B7A1

yardım ve ilgin için çok teşekkürler. sorunu tam anlamak için soruyorum.

Mesela benım anakartım çok eski yani pc yi aldım 6 senelik galiba işte anakartım win7 kurdugumdan beri ses yok ama senin dediklerin ve
    herşeyi yaptım. sorun anakartın win7 ile uyumsuz olmasından kaynaklanabilirmi

yaptığım şeyler;
    -Windows Updateti açtım herşeyi yükledi
    -Ses ayarlarının hepsini kontrol ettim
    -Kayıttan ses sorunlarını çöz dedim
    -anakartı güncelledim
    -ac realtek 97 senin ve daha 2-3 tane yükledim

Ama ses hala yok sence sorun anakartta mı yoksa benim ucuz hoparlörlerimdemi ??

[size=4]Sana yalanım yok tam 15-20 site gezdim yazılanların hepsini aynı şekilde yaptım ama hala ses yok şimdi okul başladı 11.sınıf ögrencisiyim bazı konuları internetten dinliyorum çaresizim YARDIM

• quote:

Orijinalden alıntı: Caboone

quote:

daha doğru deyişle başında pci olmasına gerek yok ama büyük ihitamalle pci yazıyordur. yani şöyle bir yazı olacak tarz olarak: USB\VID_0A5C&PID_219C\001BB1D7B7A1

yardım ve ilgin için çok teşekkürler. sorunu tam anlamak için soruyorum.

Mesela benım anakartım çok eski yani pc yi aldım 6 senelik galiba işte anakartım win7 kurdugumdan beri ses yok ama senin dediklerin ve
    herşeyi yaptım. sorun anakartın win7 ile uyumsuz olmasından kaynaklanabilirmi

yaptığım şeyler;
    -Windows Updateti açtım herşeyi yükledi
    -Ses ayarlarının hepsini kontrol ettim
    -Kayıttan ses sorunlarını çöz dedim
    -anakartı güncelledim
    -ac realtek 97 senin ve daha 2-3 tane yükledim

Ama ses hala yok sence sorun anakartta mı yoksa benim ucuz hoparlörlerimdemi ??

[size=4]Sana yalanım yok tam 15-20 site gezdim yazılanların hepsini aynı şekilde yaptım ama hala ses yok şimdi okul başladı 11.sınıf ögrencisiyim bazı konuları internetten dinliyorum çaresizim YARDIM

Güvenebilirsen uygun bir zamanda teamwiever ile yardımcı olabilirim sana.

• quote:

Güvenebilirsen uygun bir zamanda teamwiever ile yardımcı olabilirim sana.

Tabi neden olmasın, sana göre uygun ne zaman olur ?
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Ne zaman olur yarın akşam bu akşam ne kadar sürer ?
  • [size=4]ARKADAŞLAR Bİ YARDIM EDİN YA ? ÇOK ZOR SESSİZ TAKILMAK İNSANIN CANI FELAKET SIKILIYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.