Şimdi Ara

Frisby Taşınabilir HDD Sorunu(seagate 250gb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda gördüğünüz linkteki frisby marka sata-ide destekli HDD kutusuyla beraber 250 GB Sata Seagate marka hdd satın aldım,usb 2.0 yoluyla bilgisayarıma bağladım bölümlendirmeyi yaptım formatladım ve bir süre sonra ..... dizinindeki dosyalar bozuk chkdisk çalıştırın gibi bir ileti gelmeye başladı Sonrasında ise bazı klasörlerime girmeye kalktığımda:

..............., kullanılmayan bir konuma karşılık geliyor.Bu bilgisayardaki sabit diskte yada ağda olabilir.emin olmak için diskin doğru takıldığını...... denetleyin...

şeklinde bir hata görüntüleniyor

Yeniden formatlayıp bölümledim bu sefer dizin bozuk demiyor fakat birkaç yerde yine dosya kaybı oluşmuş ve klasör 0 byte gösteriyor

Bilgisayarımın eski olmasından kaynaklanan bir uyumsuzluk olabilirmi? Anakart Asus A7N8X-X Usb 2.0 desteklemiyor olabilrmi ve sorun bundan kaynaklanıyor olabilrimi? Anakartımda SATA desteği olmadığından usb den kullanıyorum :( Yardımcı olursanız sevinirim.

Frisby hdd kutusu--->http://cgi.ebay.com/3-5-SATA-and-IDE-USB-2-0-HDD-HARD-DISC-DRIVE-ENCLOSURE_W0QQitemZ140204506125QQihZ004QQcategoryZ150129QQcmdZViewItem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB HDD MBR SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.