Şimdi Ara

fritöz tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tefal actifry düşünüyorum araştırırken delonginin benzer ürününü gördüm

hangisini tavsiye edersiniz?

www.vatanbilgisayar.com
    Delonghı Fh1163 Multıfry Classıc fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/delonghi-fh1163-multifry-classic.html#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain_of_Pain -- 12 Kasım 2014; 14:11:22 >

• delonginin ürünü sanırım daha satışa çıkmamış bilgisi olan varmı
  • Rain_of_Pain kullanıcısına yanıt
    fuarda görmüştüm bu ürünü ve tefal malından pek farkı yoktu. sadece karıştırma aparatı farklı idi ve rezistans eklenmişti üst kısma. ama ben bu tip sözde fritözlere para vermeyi akıllıca bulmuyorum zira yaptıkları kızartma denilen ama kızartma olmayan şeyi fırınlarda yıllardır yapar hanımlar. yer kaplaması ve saklaması da ayrı bir dert...
    ayda yılda birpatates kızartması yiyorum ve bu tip ürünler ile o keyfimin içine etmek istemiyorum yani...
  • yeni çıkan bulaşık makinesinde yıkanabilen fakirin jetfry modelini önerebilirim, şu an sattıklarımızın içinde en çok beğenilen modeldir.

http://www.myevim.net/Fakir-Jetfry-Paslanmaz-Celik-Fritoz,PR-12975.html
  • by_ProXy kullanıcısına yanıt
    hiç bir farklı özelliğini görmedim ben fakir'in modelinde, aynı sitedeki şu ürün en azından daha az yağlı patates veriyordur;

http://www.myevim.net/Arzum-AR260-Spinfry-Fritoz,PR-8442.html
  • tefal actifry bence gayet güzel az yağ kullanması da ekonomik ve sağlıklı
  • ben biraz makul ve yeni yıkanılabilirliğinden dolayı jetfry dedim ama bencede tabii ki tefal actifry daha iyi

http://www.myevim.net/Tefal-Actifry-1-Kg-Fritoz,PR-12898.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye ankastre fırın
    6 ay önce açıldı
    Çamaşır makinesi tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

tefal actifry düşünüyorum araştırırken delonginin benzer ürününü gördüm

hangisini tavsiye edersiniz?

www.vatanbilgisayar.com
    Delonghı Fh1163 Multıfry Classıc fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/delonghi-fh1163-multifry-classic.html#genel-bakis

Philips hd 9220 yi araştırın, 299 tl gibi bir fiyayata satın alabilirsiniz.. Biz çok memnun kaldık, yıkanabilir haznesi kısa pişirme süresi neredeyse sıfır koku...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle bende Philips hd 9220 yi tavsiye ederim. 2 gün önce aldım. Dondurulmuş patatesi yağsız çok güzel kızarttı. Tefal ile kıyaslanan bir kaç forum okudum ve philips taraflıydı yorumlar. Bir miktar daha uygun hem.

• Ya arkadaşım nedir bu fritöz merakınız anlamıyorum ben. Heleki actifry bir fırın kadar yer kaplıyor, fuzuli yere para verip onu alcağınıza tavada kızartıverin patatesleri. Ben bir ara hepsiburada'dan actifry sipariş etmiştim gereksiz bir hevesle, geç gelince iptal ettim. İyi ki geç gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shebila -- 16 Kasım 2014; 17:47:07 >
  • 100 yerin 99 u tefal demiyor ben almadan forumlarda çok araştırdım kardeş. "sallayan arkadaşlar" diye beni kastettiysen sana bir dahaki yaptığım patatesin fotoğrafını koyarım. Tefal için iddia edilen haşlanmış patates gibi olma olayı philipste yok. Yağsız müthiş kızartma oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: yuce86

Kesinlikle bende Philips hd 9220 yi tavsiye ederim. 2 gün önce aldım. Dondurulmuş patatesi yağsız çok güzel kızarttı. Tefal ile kıyaslanan bir kaç forum okudum ve philips taraflıydı yorumlar. Bir miktar daha uygun hem.

Ziyaaaa :)

100 yerin 99 tefal diyor ben almadan önce 1hafta araştırdım philips çöp ,dondurulmus patates zaten önceden şoklandıgı için öyle oluyor onu yedikten sonra normal yagda yap bunun amacı daha az yagla ile zararı dusurmek.

Yukarda sallayan arkadaslar hiç evde alıp yapip denedizmi ? yer kaplıyormus ne olacaktı cep boymu olacak bu hacimdeki her fritöz aynı mutafakta bunu koymaya bile yerin yoksa fritöz niye bakıyorsun ozaman bu 1
    2.si yapmayı beceremedginizde haşlanmıs yapıyor ama cok doldurmadan ve patatesi ıslatmadan yapınca yagdaki kızartmadan hiçbi farkı yok bizde 3-4 deneme sonra çözdük.

Çok bil az konuş, adabıyla konuş... Şikayetiniz başarı ile iletilmiştir

• yuce86 kullanıcısına yanıt
    Bende cokbarastirdim bixzat kullananlarla konstm philpsden memnun degl kimse. Tefal haslanms yapmiyor bilmeyenler oyle yapiyor sadece 10dkbonce yedim 10 numaraydibtefalin kitabinda islatn vs dio oyle yapinca olmuo. Tefalde kestane yatik mukemmel oldu kanat soslu mukemmel . 100de99 tefal diyor zaten resim atmanlabbir ilgisi yok iyi diyosan iyidr sen normal ew patatesiyle yap hazir patatrs hepsi aynibzaten tefal bircok seyi yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanx1

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: yuce86

Kesinlikle bende Philips hd 9220 yi tavsiye ederim. 2 gün önce aldım. Dondurulmuş patatesi yağsız çok güzel kızarttı. Tefal ile kıyaslanan bir kaç forum okudum ve philips taraflıydı yorumlar. Bir miktar daha uygun hem.

Ziyaaaa :)

100 yerin 99 tefal diyor ben almadan önce 1hafta araştırdım philips çöp ,dondurulmus patates zaten önceden şoklandıgı için öyle oluyor onu yedikten sonra normal yagda yap bunun amacı daha az yagla ile zararı dusurmek.

Yukarda sallayan arkadaslar hiç evde alıp yapip denedizmi ? yer kaplıyormus ne olacaktı cep boymu olacak bu hacimdeki her fritöz aynı mutafakta bunu koymaya bile yerin yoksa fritöz niye bakıyorsun ozaman bu 1
    2.si yapmayı beceremedginizde haşlanmıs yapıyor ama cok doldurmadan ve patatesi ıslatmadan yapınca yagdaki kızartmadan hiçbi farkı yok bizde 3-4 deneme sonra çözdük.

Çok bil az konuş, adabıyla konuş... Şikayetiniz başarı ile iletilmiştir

Katılıyorum

• fakir olabilir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLUE HOUSE BH575DF FRITO FRITÖZ. Alışveriş sitemden satışını yapıyorum. 47 tl+6,90 kargo+5 tl kapıda ödeme=59 tl ancak almayı düşünene 49 tl ye gönderebilirim. Sıfır ve garantili. Sürekli satıyorum şikayet almadım. özel msj atarsanız görüşelim. Slm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

az yağ ile yapan aletlere bakıyorum actifry tarzı öbür yağ içinde yapan aletlerin alma mantığını bulamadım o işi tencerede aletsizde yapıyoruz zaten
    patates kızartmasını çok severim ama sırf çokyağlı olduğu için yiyemiyorum
  • Rain_of_Pain kullanıcısına yanıt
    Fanboyluk yapıyorlar nedense.. :) Bende araştırdım cok almadan hatta kadınlar soruyormudur nedir diyebi forumvar bayan kullanıcılara yönelik en net yorum onlardan gelir diye bu işlerde onada baktım hepsi actifry övuyordu

Ben kendim 2haftadır deniyorum

Tavuk kanat göüs süper
    Kestane süper
    Patates çok iyi (eger dogru yapılırsa kitabında suya koyun 30dk diyor oyle yapınca haşlanmıs gibi oldu benimki ama hiç koymadan kesip attık yagdaki kızartmadan farksız yaptı)
    Kabak patlıcan havuc denedik patlıcan iyi degil dedi annem digerlini begendi
  • 2020 fritöz önerileri olanlar ?

• 2021 fritöz önerisi olanlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.