Böyle bir MAC adresi bulunmamaktadır mesajı almaktayım. Lütfen modeminizi aldığınız yere iade edip yenisini isteyin dediler. Vaktim olunca direkt bölge müdürlüğüne gideceğim. Böyle olmayacak bu iş. |
Fritz!Box 6690 DOCSIS 3.1 Sorunu (3. sayfa)
-
-
-
ya wan tarafına hangi mac no'nun düşeceğini offline denemelerde görebiliyor olması gerekmez mi? bu mac'İ tespit eder verir isp'ye kaydetmesi için tamamdır. ayrıca intermete çıkış yapabildiği esas kablo modemin mac adresini, fritzbox'a klonlayabiliyor mu acaba? bunu da yapabilir. gerçi bunu yapmış olsa bile isp, mac klonlanmış cihazlara karşı korunmak için önlem almış olabilir. bunu da benzersiz sertifika aracılığıyla, cihazın modelini doğrulayacak olan BPI uygulaması ile yapıyor olabilir. dolayısıyla mac klon yapılmış olan cihaza isp, internete çıkış izni vermeyebilir. isterse de verir.
ne yapabilir? arıza kaydı bırakırsın, eve ekip gelir. çay kahve ikram eder. oldu oldu, olmadı en azından neden olmadığını öğrenmiş olur. belki de bu cihaz, %100 kablo firması ile uyumluluk göstermiyor da olabilir. yani çalışan modemin senkronizasyon notlarına baktığında hangi mac no kullanıldığını tespit etti mi? bunu ara yüzden göremiyor mu? çok basit bir işin bu kadar uzaması hiç normal değil. bu arada bu konuda yazmıştık: "şimdi büyük dertlerin altından hep küçük sebepler çıkar" diye. mac sorunu felan değil gibi görünüyor. bu cihaz ağda görünmüyor sanki.
-
Klon mac cihaz vereceklerini sanmıyorum. Cihaza landan bağlanıp etketteki mac ile uyumu kontrol edilebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CM mac verdim. Arayüzde bu MAC'ı verin diyor zaten. Üstündeki ile sw'deki MAC'da aynı ama anlamadım. Wireless gateway yaptım orijinal modem wifi iptal edip bunu kullanıyorum. Wifi süper oldu ama para da aslında boşa gitti.
-
ben öyle bir şey yazmadım ki. bu arada etikette cwmp account yazıyor. bu sayfanın detayında neler var acaba? bu sayfanın yapılandırılmasında sorun olabilir mi?
-
Bende de var Kullanamadık. Deneyecek biri var mı?
Bu modemin ne gibi özellikleri var.?
sinuzitforum.ecballium.comAVM Fritz ! Box CABLE 6490 Kablo modem - Sinüzit Forumhttp://sinuzitforum.ecballium.com/konu-avm-fritz-box-cable-6490-kablo-modem.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Docsis modem hocam işte. Koaksiyel kablo ile internet iletiyor.
Sizdeki beyaz renkli olan firmaya özel üretilenlerden bunlar doğrudan çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Bu kablo modem işi karışık biraz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 17 Eylül 2023; 23:31:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X