|
Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (9. sayfa)
-
-
İstanbul da yaşıyorum
-
İstanbul da yaşıyorum. TTNet kullanicisiyim
-
Türkiyeden 7490 getirdi yazınca buradan alıp başka ülkeye götürdü gibi anlaşılıyor o yüzden sordum.
Telefon kablosunun RJ11 soketini modemin DSL/TEL yazan gri soketinin tam ortasına taktığınızda telefon bağlantısı yapılmış olur.
Gerisini Account Informationdan ayarlayacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 13 Haziran 2022; 21:40:45 > -
-
Selam arkadaşlar fritzbox 7490 modeli var ne yaptıysam internet e bağlayamadım ve aynı splitter e bagli olan kablosuz telefon u durmadan çaldırıyor bir türlü çözemedim bilen arkadaşlar varsa buradan yazsınlar. VDSL ve Adsl için ayarları nasıl yapılır. -
Bende 7490 var internet e bir türlü bağlayamadım VDSL ve Adsl ayarları nasıl yapılıyor ve telefon özelliği ni nasıl kapatabiliriz
-
Sabit telefon aboneliğiniz var mı? Yoksa splittere gerek yok. Modemin DSL/TEL yazan kısmının tam ortasına RJ11 telefon soketini takın tamamdır.
Geriye kullanıcı adı, şifre ve vlan id girmek kalıyor. Vlan id 35 gireceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 5 Ağustos 2022; 7:39:13 > -
Sabit Telefon var, Telefonu aynı splitter bağlı olduğu için durmadan telefonu çaldırıyor, modemin ayarlarından TTNet kullanıcı adı ve şifreyi ve vpi vci ayarlarını doğru girdim ama internet bir türlü gelmiyor, ayarlardan eksik yaptığımız bişey mi var acaba
-
-
Bu kadar teknik konu bilmiyorum Fritzbox 7490 modemin ayar kısmından TTNet kullanıcı adı ve şifreyi doğru giriyorum aynen Vlan id kısmına 35 de yazdım internet g
elmiyor resimdeki gibi
-
Kullanıcı adını@ttnet şeklinde yazıyor musunuz?
Hat bağlantısını doğru yaptığınızda 2 dk sonra Power/DSL lambası sürekli yanması lazım -
Evet o şekilde doğru yazıyorum, bilmediğim birşey değil modem kurulumundan iyi anlarım, bu modem Almanya'dan geldi bir türlü nerede eksik birşey yapıyorum çözemedim uyumsuzluk mu var acaba bildiğim ayarları doğru şekilde yaptım çözemedim halen
-
Siz en iyisi splitter ve arka soket girişlerinin fotosunu paylaşın.
Sanırım modeme hatalı noktadan bağlıyorsunuz.
Ayrıca tekrar sorayım o kısmı es geçtiniz: Modeme enerji verdikten 2 dk kadar sonra Power/DSLlambası sabit yanmıyorsa bağlantınız hatalıdır. Yanıyor ve internet gelmiyorsa kullanıcı adı, şifre , vlan hatalıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 4 Ağustos 2022; 22:35:34 > -
Sonunda hallettim hat dan gelen kablo ucuna rj45 uc takılması gerekiyormuş yani modem DSL yazan yer bizim modemler gibi rj11 girişli değilmiş, sizin paylaştığı nız şemadan çözdüm Yardımınız için teşekkürler
-
👍 -
Aynen hatalı yerden bağlantı yapıyormuşum
-
-
Selam Alibaba bu modemi benim Vodafone yalın VDSL internet e bağlayabildim ama evinde TTNet i olan dayının bu modemin sahibi, kullanıcı adı ve şifre yi vpi vci ayarlarını doğru girdiğimiz halde hiç bir şekilde internet e bağlayamadım şimdide böyle bir sıkıntı çıktı, Dayının şu an kullandığı modem Tplink normal çalışıyor internet e bağlanıyor, Fritbox Modemi evime götürdüm tekrar denedim bende İnternet geliyor sorunsuz şekilde,. Onun hattına göre bir ayarmı yapılması gerekiyordu alt yapıyla alakalı olabirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyScuti -- 7 Ağustos 2022; 0:29:47 > -
Bağlantı Adsl ise Annex A ister. International versiyon olmayınca annex a seçeneği olmuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X