Evet bağlantı Adsl sanırım çözümü yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (10. sayfa)
-
-
7490 hâlâ güncelleme alan bir model. Muhtemelen en uzun süre güncelleme alan model olarak tarihe geçecek.
Fritz!OS 7.29 a güncelleme yaparsanız, çoklu dil desteği ile birlikte annex a-b seçeneği gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 7 Ağustos 2022; 21:57:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son güncellemeyi yapmıştım saten Fritz!OS 7.29 a, şu an Ayarlarından annex a seçeneği varmıdır bilmiyorum modemi teslim ettim bakma şanşımda yok artık ve annex a yazılımla gelebilecek bir özellikmi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyScuti -- 8 Ağustos 2022; 17:34:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılımla değiştirilebilen bir özellik. İnternational firmwarede değiştirilebilir iken German da o seçenek hiç çıkmıyordu. OS7.x den itibaren ayrım kalmadı hepsi international oldu. Dolayısıyla annex seçeneğini görebilir, adsl de çalıştırabilirsiniz
Annex-a ayarı vardı belki de DSL ayarında ama bilmiyordum google den arama yaptım bu modelin menüsünde görünüyor resimde
Tamamdır adamın evine gittim çözümü bulduğumu söyledim modem ayarlarında senin söylediğin gibi ve benim attığım resimdeki gibi Annex-a seçeneği varmış aktif ettim modem kendini resetledi gibi oldu biraz açılması uzun sürdü modem tamamen kendine gelince internet geldi, bende biraz üçbuçuk attım internet i yapamaysaydım acayip rencide olacaktım. Alibaba yardımların için teşekkürler sen söylemeseydin Annex-a olayını çözümü bulamazdim,
Rica ederim 👏
Merhaba fiber için hangi modeli önerirsiniz? Türknet kullanıcısıyım
Fritzbox konusuna yazdığınıza göre, Fritzbox tavsiyesi istiyorsunuz diye anlıyorum
Wifi AC ya da AX destekli her fritzboxu kullanabilirsiniz. Ben fiyatı yüksek AX önermem, ama kelepir bulursanız alın derim.
AC modelleri olarak bu 3 modelden biri alınabilir:
7590 amiral gemisidir (4×4 mu-mimo ve VPN performansı yüksek),
7490 önceki amiral gemisi (hâlâ güncelleme alıyor, 3x3 mu-mimo),
7530 f/p ürünü (2×2 mu-mimo)
teşekkürler cevap için. evet fritzbox bakıyorum. olumlu yorumlar cezbetti şahsen.
yeni eve taşınacağım. evde sadece fiber hat döşeli. gpon vs uğraşmadan direkt modeme bağlamak istiyorum. bu söyledikleriniz uygun mudur?
veya siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
-
ONT kullanmak istemiyorsanız 5 ile başlayan seriden almalısınız:
5590, 5530 güncel modeller
5491 önceki model
Bütçe sorununuz yoksa veya uygun fiyata alabilirseniz Fritzbox elbette önerilir, piyasada firmaların verdiklerine göre çok üstün cihazlar.
Fiber abonelikte kullanıcı adı ve şifreyi öğrenmeniz sorun olabiliyor sanırım, onu araştırmakta fayda var.
Fiber; modemin konacağı yere değil de elektrik kutusuna geliyorsa ONT kullanmak avantaj olabilir. Bu tarz tesisatlarda elektrik kutusundan tüm odalara ethernet kablosu çekilmiş oluyor.
ONT kullanınca modem yerine Router de yeterli olur, istediğiniz routeri kullanabilirsiniz. Fritzbox'un wifi6 destekli 4060 model routeri en son modeli
Ben olsam ne yaparım: Kaliteli ürünü uygun fiyata maletmeye çalışırım. F/P yani.
Fritzbox resmi olarak TR de satılmadığı için çok farklı fiyatlara denk gelebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 24 Ağustos 2022; 20:46:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
@alibaba hocam öncelikle saygılar sunuyorum.
Haftaya nasipse İsyanya'ya gideceğim. Orada Fritzbox AX li modemlerden bulabilir miyiz? Birde getirmenin avantajları olur mu?
Ne önerirsin fikirlerini almak isterim.
-
İyi akşamlar, ne güzel bir zamanda gidiyorsunuz, havalar güzel. Hocam Fritzbox AX i şu an alabileceğiniz en ucuz yer Türkiye : ) sahibinden.com
2 adet 7530 AX satan var 4500 istiyor bir de 7590AX var 3500 istiyor.
Sanırım sıfır ürünler.
Almanya'dan bile:
7590AX i 250€ dan aşağı,
7530AX i de 150€ dan aşağı alamazsınız.
%10 tax free geri alırsanız en iyi ihtimal 7530AX 135€ ya gelir, diğeri de 225€ ya.
Eğer niyetiniz varsa buradaki satıcılarla pazarlığa girin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 14 Eylül 2022; 21:11:51 >
Hocam değerli yanıtların için çok teşekkürler.
O zaman ben sahibinden olanlarla irtibat kurayım.
Sağolasın.
Burada bir arkadaş 2 adet 7530 AX i beraber alacak ortak arıyordu bir süre önce : )
Hocam 7530 AX ler galiba satılmış. İlan yayında değil yazıyor.
Almanya'da 150 Euro civarı. Yanlış hesaplamadıysam 2800 TL ye geliyor. İspanya'da da bu fiyata yakalayabilirsem fena olmaz aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 14 Eylül 2022; 21:29:56 > -
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-fritzbox-7530-ax-modem-1010516798/detay
Sanırım birini satmış. Aynı arkadaş satıcı. 1750 teklif edin verir bence
Geçen yıl € 8-9iken mahmuthoca 1400 civarı almıştı
Hemen teklif veriyorum hocam, bakalım ne diyecek?
7530 AX tavsiye edersiniz değil mi?
-
Ah hocam bilmez miyim?
Hala aklıma gelir. Çok güzel yakalamıştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X