Şimdi Ara

###_FrKo_### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratgencel

yok human warrıorum var ıtem sıkıntısı cekıom asırı derecede fazla olarak wp falan ne kadar eder sımdı gorusmeden geldım ıyı gectı walla hepsı bır ıkı gorusmem daha var yıne gıdıyorum wallaha yıne sans dılemenızı temennı ederım aksama gorusuruz ıtem fıyatlarını ortalama olarak ne kadar eder yazarsanız sewınırım pazarlamacı olarak ıyı pazarlık yaparım ona gore oyunda pazarlıgımı koayayım ortaya bende

Merchant dene bi medeniyet olsaydı sölerdim wp 3 4 gb eder herhalde +8i 30 gb

• malesef artık bossların çoğu boş çıkıyor sana satın alıcam karadagrezzer
    benide ekleyın
    nick: is4nkesen -th3n0va
    lwl: 81+ 59+
    clan: artless wewewe
    server:pariah pariah
    (öğlen 14:00 -23:00 arası server açıksa online olurum bişey isteyem pm atsın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: STaTIC10000

quote:

Orjinalden alıntı: seyyar_mezarr

quote:

seyyar mezar skilleri açtırman lazım bazen pc lerde sorun oluyor git bi cafeye orda açtır bazen pc takılabiliryor tamamen pc ile alakalıdır skill açtıramama

tamam ama cafelerde frko yok ki neyse gider yükleriz sağol bilgi verdiğin için tek sen yardım ettin valla sağol

gorevimiz bazı cafelerde war frko

pm ne bakar mısın

• quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

quote:

yok human warrıorum var ıtem sıkıntısı cekıom asırı derecede fazla olarak wp falan ne kadar eder sımdı gorusmeden geldım ıyı gectı walla hepsı bır ıkı gorusmem daha var yıne gıdıyorum wallaha yıne sans dılemenızı temennı ederım aksama gorusuruz ıtem fıyatlarını ortalama olarak ne kadar eder yazarsanız sewınırım pazarlamacı olarak ıyı pazarlık yaparım ona gore oyunda pazarlıgımı koayayım ortaya bende

Merchant dene bi medeniyet olsaydı sölerdim wp 3 4 gb eder herhalde +8i 30 gb

eyv saolasın cok yogun bı gundu beah ıyı gectı ama aksam son defa bıraz oynayım 5 gun yokum pıyasada aksama clanı patlatıcam clansız daha guzel ya bı tabak asım kaygısız basım hesabı lıder oldunmu herkes bı yandan bısey ıstıyo oynamaya vaktım kalmıyo bazen cok ıstek oluyo aga aga aga dıe sınırlenıom alt+tab hemen patlatayım en ıyısı xlanı clana alabılecek human varmı arkadaslar? 61 lvl blade 7xx np var kasmıyorum hıc np, scream acılsın bırazda ıtem duzeyım lvl kasmıcam ondan sonra zaten bı lvl belkı 63 te bırakırım exp kasmayı. sıkıyo artık cunkı aynı seylerı yapmak. monoton gelıyo ehuehuehueuehuehuehue np kasıcam ondan sonra bol bol derım ama bende ınanmam 70 olmadan np kasmam neyse herkese ıyı aksamlar bash bashhhhhh

• quote:

quote:

quote:

quote:

seyyar mezar skilleri açtırman lazım bazen pc lerde sorun oluyor git bi cafeye orda açtır bazen pc takılabiliryor tamamen pc ile alakalıdır skill açtıramama

tamam ama cafelerde frko yok ki neyse gider yükleriz sağol bilgi verdiğin için tek sen yardım ettin valla sağol

gorevimiz bazı cafelerde war frko

pm ne bakar mısın

hangisine bakayım
    nickin ne ona gore bakcam

• beyler oyun açıldı oyuna girecem ama yanlız size sunu soylemek istiyorum; CzTiM clanı dağılmıştır kendim ScReaM clanını kurdum ama dagıtacam TrakyA clanına gidecem xxxmanxxx baskan kendisi arkadasımdır 61+ mıs clan isteyenleri alabilim asist olacam
  • quote:

beyler oyun açıldı oyuna girecem ama yanlız size sunu soylemek istiyorum; CzTiM clanı dağılmıştır kendim ScReaM clanını kurdum ama dagıtacam TrakyA clanına gidecem xxxmanxxx baskan kendisi arkadasımdır 61+ mıs clan isteyenleri alabilim asist olacam

ulan orc olaydım keske gelırdım clana kasacak slot bulamıyoz bıde ya oyle bı sorun var su anda. her trafta bırılerı var bos warewolf bılene kalmamıs bıde droplarda azalma gıbı bısey var ya farkettınızmı?
  • quote:

quote:

beyler oyun açıldı oyuna girecem ama yanlız size sunu soylemek istiyorum; CzTiM clanı dağılmıştır kendim ScReaM clanını kurdum ama dagıtacam TrakyA clanına gidecem xxxmanxxx baskan kendisi arkadasımdır 61+ mıs clan isteyenleri alabilim asist olacam

ulan orc olaydım keske gelırdım clana kasacak slot bulamıyoz bıde ya oyle bı sorun var su anda. her trafta bırılerı var bos warewolf bılene kalmamıs bıde droplarda azalma gıbı bısey var ya farkettınızmı?

istersen orc ol ama isine karısmam..
    boss kuvalamadıgım için farketmedim

• ya sadece bosslar ıcın deıl mesela eskıden 10 dk ape keserdım 10 15 tane md duserdı aksam 1 saat apede md kasayım satrım dedım lan bır saatte 3 tane md dustu derudakı raptor dropuda aynı sekılde shell kolluk kasamıyorum 10 dkda ıtemden 15 20 tane yaptıgım hatırladıgım yaratıklardan artık bır ık saatte anca 5 tane kastıgımı farkettım ıtem data baselerı ıle ılgılı olabılır dıe dusunuyorum....
  • çok yakında D3WiL nickli orc archer açcam clietini çekmem lazım.bişi deniycem olursa herkese +10 takı set
  • quote:

ya sadece bosslar ıcın deıl mesela eskıden 10 dk ape keserdım 10 15 tane md duserdı aksam 1 saat apede md kasayım satrım dedım lan bır saatte 3 tane md dustu derudakı raptor dropuda aynı sekılde shell kolluk kasamıyorum 10 dkda ıtemden 15 20 tane yaptıgım hatırladıgım yaratıklardan artık bır ık saatte anca 5 tane kastıgımı farkettım ıtem data baselerı ıle ılgılı olabılır dıe dusunuyorum....

evet apelerden bus kasamıyorum ezikken cok duserdi bence benim yuksek lwl olmamdan kaynaklanıyor (benim dusuncemde bu) bossları bilmem ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

çok yakında D3WiL nickli orc archer açcam clietini çekmem lazım.bişi deniycem olursa herkese +10 takı set

Eyw.
  • beyler oyuna giriyorum 10 dk moradonda bulunacam pm leri ordan atın human potcunun onunde olacam pm lere yetisemiceğim için oraya gelin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

çok yakında D3WiL nickli orc archer açcam clietini çekmem lazım.bişi deniycem olursa herkese +10 takı set

Eyw.

ama sanırım olmuyodu
  • ya biri resimli anlatmıştı sayfalara bakıorum ama bulamadım lütfen bri buraya yazabilirmi link i arattım gene bulamadım yaa :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: mnykdm31

ya biri resimli anlatmıştı sayfalara bakıorum ama bulamadım lütfen bri buraya yazabilirmi link i arattım gene bulamadım yaa :(

anlamadım
  • KİNGKAAN +10 SET VERME YASAK BANLANIRIZ NEMELAZIM (+8 YETERLİ) STATIC BU ARADA 59 MAGE VAR 60 KASIYORUM ALIRMSIN (SİZİDE KASARIM)
    İTEMLERİM
    +10 ELEXİR STAFF
    +8 CONPLETE SET
    +8 DUAL MAGE EARRİNG(GELİCEK)
    +8 IRON NECKLAS
    +8 CRISTAL BELT
    +8 CRISTAL NECKLAS(GELİCEK)

ALIRSANIZ SEVİNİRİM

SAYGILAR!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • beyler Neftys clanındayım g5 ti dun bu sabah g2 oldu g1 olacak yakında cztim dagılmıstır ScReaM clanını kurdum dagıttım.
  • o clanın başkanı kim söylermisin? ( bende gelim ) plss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dallama123

o clanın başkanı kim söylermisin? ( bende gelim ) plss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asistan benim lwl kac ? nicki ne charının?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.