Şimdi Ara

###_FrKo_### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: __kedicik_tr__

clan g4 oldugundan dolayı 59+ olmustur

g3 ya da g2 olsa beni atacak mısın? bu arada ben karadagrezzer clanınızın bufferıyım. lvl 60 oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: saintrow

quote:

g3 ya da g2 olsa beni atacak mısın? bu arada ben karadagrezzer clanınızın bufferıyım. lvl 60 oldum

60 lwl sin atmamızın bi sebebi warmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: STaTIC10000

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R4R -- 26 Kasım 2006; 23:23:12 >

• xxxmanxxx orc
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: STaTIC10000

quote:

quote:

millet clanlara buffer bulamıo sen atcanızmı dion tabiki HAYIR!!

• xxxmanxxx afedersin human yazmısım seni hemen duzeltiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STaTIC10000 -- 26 Kasım 2006; 23:30:47 >
  • up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!! up!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STaTIC10000 -- 26 Kasım 2006; 23:48:41 >
  • yokmuya oynayan
  • nick:MyKo
    lvl:70
    ırk:orc
  • lan bu unıqe ıtemler nerden dusuyo bu kadar bılgısı olan varsa paylasabılırmı plsss ben bı turlu bulamadım boss dıolar boss kesıom bosh cıkıyo :DD:D::D:D:D:D:D
  • millet +8 wp lerle dolasıo bizde daha +1 i bile yok
  • up
  • NoManyUserz lwl 75 clan locked
  • ben 81 im bende geleyim ID: ins4nkesen lwl:81 clan:altress(poetanın calnı kolluk yanıyor) ırk: karus (isteyene para bağışı yapılır miktar önemli değil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dallama123

ben 81 im bende geleyim ID: ins4nkesen lwl:81 clan:altress(poetanın calnı kolluk yanıyor) ırk: karus (isteyene para bağışı yapılır miktar önemli değil)

bana yardım eder misin 5-6 gb kadar humanın nick: kesentr
  • SERVER AÇILINCA YARIM SAAT MARODONDA BULUNUCAM İSTEYENLER PM ATSIN FATAL SENLE Troll Captain dönek istersen clana buyur gel sanada gb verem (acil mage takısı lazım )
  • quote:

Orjinalden alıntı: dallama123

ben 81 im bende geleyim ID: ins4nkesen lwl:81 clan:altress(poetanın calnı kolluk yanıyor) ırk: karus (isteyene para bağışı yapılır miktar önemli değil)

ben karadagrezzer cs istemistim cıkarıp +5 bascam vercem demistin cıkardın mı?
  • bende yükleyip adam aççam ama orc
  • ilhan benim cihat canerin arkadaşı almıştınız ya clana nickim:oORCOo hatırladın mı aga bu arada frkoya niye girmiyo ya ne zaman girebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.