orjinalden alıntı:smaLLviLLe Benide ekleyim adım MosquiteLejioner ırk:orc birde benim size bir sorum olacak ben dün bir dc yedim sonra birda ha oyuna giremedim bana user name does not exit diye bir hata veriyor ! Bu ne anlama geliyor daha önce basına gelmis biri varmı?Yardımlarınız icin simdiden tessekürler!Bu arada eklemyei unut mayın !
orjianlden alıntı:_kedicik_tr_ ıd ın sonuna bir boşluk ekle sonra entere bas bi yazı cıkcak ok de boşlugu sil gir
denedim fakat olmuyor adam askıda mı kaldı yoksa ban felan mı yedim
ben yeniyim frko da yüklüyorum orc olucam clan pls hem kasarsınız ( hangi serverda açayım )
Id:XxSlayerXx Irk:Human Lwl:66
Back2You orc bp buffer
lvl40
_kedicik_tr_ senin dediklerini yaptım bosluk bıraktım söyle bir yazı geldi ekrana ''Account is in use.Press OK to disconnect it.'' okey diyorum bu kapanıypr sonra sildim bir boslugu logine bastım yine ''user name does not exit'' yzıyor nodu adamıma yaw
quote:
Orjinalden alıntı: _WRTR_
ben yeniyim frko da yüklüyorum orc olucam clan pls hem kasarsınız ( hangi serverda açayım )
1tek server var zaten
quote:
Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe
_kedicik_tr_ senin dediklerini yaptım bosluk bıraktım söyle bir yazı geldi ekrana ''Account is in use.Press OK to disconnect it.'' okey diyorum bu kapanıypr sonra sildim bir boslugu logine bastım yine ''user name does not exit'' yzıyor nodu adamıma yaw
o yazıya ok dicen ondan sonra tüm bilgileri sil tekrar yaz oyle dene bi
"tinkle" 58 lvl warrior
ORC
avatar neden postlara işlemiyor benim profilimde gozukuo oysa
quote:
orjinalden alıntı:STaTIC10000 o yazıya ok dicen ondan sonra tüm bilgileri sil tekrar yaz oyle dene bi
Eywah yaa hic biri olmuyor charım elden mi gitti o kadar kasmıstım tam lwl 61 dim static senin basına geldimi böyle bisey!
quote:
Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe
quote:
orjinalden alıntı:STaTIC10000 o yazıya ok dicen ondan sonra tüm bilgileri sil tekrar yaz oyle dene bi
Eywah yaa hic biri olmuyor charım elden mi gitti o kadar kasmıstım tam lwl 61 dim static senin basına geldimi böyle bisey!
evet geldi boşluk bırakınca gene username ... diodu 1 hafta bekledikten sonra girdi anca çok sinir bişi
up up DH den bu kadarmı frko oyuncusu war yaw ??
Peki her sey icin saol static10000. Beyler FRKO oynayanlar buraya msnnlerini yazsınlar sıkısrsak msnden konusuruk benimki troman_show@hotmail.com sizde yazın daha rahat anlasırız!
roc +8 dual opal ernaing +8 dual raptor +10 unq belt of str +7 amulet of str +6 shell ler +9 set iki tane +10 fp spear defans cs +8 ss +8 harpon +10 deep scar +9
böle işte clan Yok
smile mageyi iy ikasmışssın ben 80de bıraktım kasılmıyor yaf.) asas açtım.
quote:
Orjinalden alıntı: b8
quote:
Orjinalden alıntı: farantic67
Z€nC1 LvL 67 ORc Smile LVL 82 Orc
items
roc +8 dual opal ernaing +8 dual raptor +10 unq belt of str +7 amulet of str +6 shell ler +9 set iki tane +10 fp spear defans cs +8 ss +8 harpon +10 deep scar +9
böle işte clan Yok
smile mageyi iy ikasmışssın ben 80de bıraktım kasılmıyor yaf.) asas açtım.