Şimdi Ara

###_FrKo_### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • benide yaz D4RKW4RR1OR
  • up bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STaTIC10000 -- 27 Kasım 2006; 18:57:50 >
  • beni ekle nickim DeaDPriesTR lwl 59 human
  • beyler askı ile ilgili cok topic acılıo bende bilgi vereyim

ID:******(space ile boşluk koyuyoruz sonuna)
    PW:*********

ve entere basıyoruz bir yazı geliyor karşımıza ok diyoruz ve charımız askıdan kurtulmustur lutfen baska topic acmayınız.
  • beyler liste yaptıgıma bakmayın yapyorum tamam ama her türlü sorunuza cevabım hazır
  • up
  • up!!
  • http://img292.imageshack.us/my.php?image=wqerwit5.png skil pointlerimi veremiyom yardım edin!
  • http://img292.imageshack.us/my.php?image=wqerwit5.png f skil pointlerimi veremiyom yardım!
  • seyyar mezar skilleri açtırman lazım bazen pc lerde sorun oluyor git bi cafeye orda açtır bazen pc takılabiliryor tamamen pc ile alakalıdır skill açtıramama
  • quote:

Orjinalden alıntı: STaTIC10000

seyyar mezar skilleri açtırman lazım bazen pc lerde sorun oluyor git bi cafeye orda açtır bazen pc takılabiliryor tamamen pc ile alakalıdır skill açtıramama

tamam ama cafelerde frko yok ki neyse gider yükleriz sağol bilgi verdiğin için tek sen yardım ettin valla sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyyar_mezarr

quote:

seyyar mezar skilleri açtırman lazım bazen pc lerde sorun oluyor git bi cafeye orda açtır bazen pc takılabiliryor tamamen pc ile alakalıdır skill açtıramama

tamam ama cafelerde frko yok ki neyse gider yükleriz sağol bilgi verdiğin için tek sen yardım ettin valla sağol

gorevimiz bazı cafelerde war frko

• quote:

millet +8 wp lerle dolasıo bizde daha +1 i bile yok

Ayıb etinn sanada yaparız bi warior pendant ama +8ine söz vermiyim
  • benıde ekle bare clan lıderı olmaktan sıkıldım herkes bı yandan bısey ıstıo aga sunu ver aga sundan keselımmı

Job: Blade
    Nick: l3lade
    Nation: Human
    Np: 7xx
    Level:61 %80 lerde 62 az kaldı
    Clan: COMUNIST (patlatıcam klanı sıkıldım artık :D)

Benıde ekle bare de olayı anlamadım clan mı kuruldu dh de human olarak?
    Bole bıse varsa gelırım Clana seve seve...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgencel

benıde ekle bare clan lıderı olmaktan sıkıldım herkes bı yandan bısey ıstıo aga sunu ver aga sundan keselımmı

Job: Blade
    Nick: l3lade
    Nation: Human
    Np: 7xx
    Level:61 %80 lerde 62 az kaldı
    Clan: COMUNIST (patlatıcam klanı sıkıldım artık :D)

Benıde ekle bare de olayı anlamadım clan mı kuruldu dh de human olarak?
    Bole bıse varsa gelırım Clana seve seve...

Human clan deil bu 59+mışşş orclar çoğunlukta bu forumda ama human dh da siz kurun isterseniz
  • yok canım frkoda usko gıbı orc agırlıklı deıl humanlar daha kalabalık benım gordugum kadarıyla. czde sureklı town onunde carpısıoss. walla bzım townun onude nadıren gorunuyo orclar onlarda bellı kısler tepeyı gecemeden kesıyolar walla ya bıde drop lıst varmı yenı ya mıllet wp pp roc falan dusuruyo onun yuzunden ezık kalıyom ben walla sımdıye kadar dusurdugum bı aomp ve ss var gıga falan neyden dusuyo bılgısı olan varmı? bıde acele yazarsanız sewınırım reklam gorusmem var buyuk bı sırketle sans dıleyın kardeslerım bana cok buyuk getırısı olacak bana bı de ankaray gıdıom yarın ankaralı olan varsa ıstanbuldan bıse ıstıosanız yazın foruma
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgencel

yok canım frkoda usko gıbı orc agırlıklı deıl humanlar daha kalabalık benım gordugum kadarıyla. czde sureklı town onunde carpısıoss. walla bzım townun onude nadıren gorunuyo orclar onlarda bellı kısler tepeyı gecemeden kesıyolar walla ya bıde drop lıst varmı yenı ya mıllet wp pp roc falan dusuruyo onun yuzunden ezık kalıyom ben walla sımdıye kadar dusurdugum bı aomp ve ss var gıga falan neyden dusuyo bılgısı olan varmı? bıde acele yazarsanız sewınırım reklam gorusmem var buyuk bı sırketle sans dıleyın kardeslerım bana cok buyuk getırısı olacak bana bı de ankaray gıdıom yarın ankaralı olan varsa ıstanbuldan bıse ıstıosanız yazın foruma

Hangi yaratıkdan ne düşer gibi bi topic açılmıştı frko ile ilgibili estlantaki envyler var orda sheller düşüyo trolller felan onlara git orda sheller çıkar bass rouge san ape senin için mükemel md ve bus düşüyo bunları bas +10 md yap dual

• yok human warrıorum var ıtem sıkıntısı cekıom asırı derecede fazla olarak wp falan ne kadar eder sımdı gorusmeden geldım ıyı gectı walla hepsı bır ıkı gorusmem daha var yıne gıdıyorum wallaha yıne sans dılemenızı temennı ederım aksama gorusuruz ıtem fıyatlarını ortalama olarak ne kadar eder yazarsanız sewınırım pazarlamacı olarak ıyı pazarlık yaparım ona gore oyunda pazarlıgımı koayayım ortaya bende
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.