Frko da +10 dol(defender of lord)satıyorum ve 2 milyar da param var.Bunlarla mage item takas olur!örn:lycaon staff +8 +9 +10 mage paper set +8 +9 +10
quote:Orjinalden alıntı: raptor1234 Frko da +10 dol(defender of lord)satıyorum ve 2 milyar da param var.Bunlarla mage item takas olur!örn:lycaon staff +8 +9 +10 mage paper set +8 +9 +10 +10 Dol İLLEGAL +10 Dol olanın accountu siliniyor Gm söledi bugün ondan kimse almaz
quote:Orjinalden alıntı: bonus:__31__ quote:Orjinalden alıntı: raptor1234 Frko da +10 dol(defender of lord)satıyorum ve 2 milyar da param var.Bunlarla mage item takas olur!örn:lycaon staff +8 +9 +10 mage paper set +8 +9 +10 +10 Dol İLLEGAL +10 Dol olanın accountu siliniyor Gm söledi bugün ondan kimse almaz Biliyorum ama var alanlar.+8 cs ile takas yapar mısın dieni bile var
+10 dol satılmıştır! Yok mu lycaon staff,mage paper set satannn başka item de olur yeterki mage olsun
quote:Orjinalden alıntı: TheNameless ya warsa cvp verirler şurda post kasma Post falan kasmıyorum. Konunun yukarda kalması için yapıyorum