Şimdi Ara

Frost DK mı Unholy DK mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar alt karakter olarak dk kastım yeni 85 oldu birkaç sorum var.

Şuanda en çok sıkıntı çektiğim class hunter bende mi bir sorun var adamı bir türlü yakalıyamıyorum death grip atsam geriye zıplıyor.Peti zaten yavaşlatıyor.Yoksa dkların genelimi hunterlere karşı aciz ? Huntere karşı nasıl bir yol izlerim ?

Birde şuan unholy mi frost mu daha yararlı bg ve arenalar için.

Ayrıca self heal olarak ne kullanmam gerek frostdayken DS mi vurmam gerek selfheal alabilmek için ?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louni -- 8 Eylül 2011; 17:06:00 >

• huntera karşı yapabileceğin pek bişey yok duelde
    yinede deneyebileceğin şeyleri yazıyım ben sana anti magic shell açıp peti kesiceksin
    sonrasında glyph(killing blow aldığında ds healını artıran) varsa ds vurduğunda fazladan can alabiliyosun
    sen %70 canlı falan olursun adam full canlı ama böyle yaparsan sen root yada slow attığında çıkamayacak(masters call kullanamayacak yani).
    deterrence açtığında adamın altına dnd atıcaksın.
    rapid fire açtığında yanına çekeceksin hemen, fazla vuramasın diye çünkü hunterın tek burstü o.
    seni trap e doğru kitelıyorsa anti magic shell açıp kovalayacaksın ice trap ve snake trap rootluyor eğer talenta verdiyse ki kesinlikle vermiştir.
    unholy presence te oynayacaksın frost specli olsan bile. benim yorlamam bukadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

huntera karşı yapabileceğin pek bişey yok duelde
    yinede deneyebileceğin şeyleri yazıyım ben sana anti magic shell açıp peti kesiceksin
    sonrasında glyph(killing blow aldığında ds healını artıran) varsa ds vurduğunda fazladan can alabiliyosun
    sen %70 canlı falan olursun adam full canlı ama böyle yaparsan sen root yada slow attığında çıkamayacak(masters call kullanamayacak yani).
    rapid fire açtığında yanına çekeceksin hemen, fazla vuramasın diye çünkü hunterın tek burstü o.
    seni trap e doğru kitelıyorsa anti magic shell açıp kovalayacaksın ice trap ve snake trap rootluyor eğer talenta verdiyse ki kesinlikle vermiştir.

yorladın.
    Peki pve'de 1hx2 ile Unholy mi Frost mu dersin? Bir yerde okudum 1hx2 Frost 2h Unholy diyorlar.
    Ama kendi kendime unholy oynuyorum (KM proclamasına bağlı) daha yüksek dps görebiliyorum bahadır.Napayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

huntera karşı yapabileceğin pek bişey yok duelde

yorladın.
    Peki pve'de 1hx2 ile Unholy mi Frost mu dersin? Bir yerde okudum 1hx2 Frost 2h Unholy diyorlar.
    Ama kendi kendime unholy oynuyorum (KM proclamasına bağlı) daha yüksek dps görebiliyorum bahadır.Napayım

pve dual wield frost biraz daha önde unholye göre ama end game de bu fark kapanıyor nerdeyse ayni dpsi yapıyolar tabi fightın dinamiklerine çok bağlı yapılan dps

• quote:

Orijinalden alıntı: serkantaber

Merhaba arkadaşlar alt karakter olarak dk kastım yeni 85 oldu birkaç sorum var.

Şuanda en çok sıkıntı çektiğim class hunter bende mi bir sorun var adamı bir türlü yakalıyamıyorum death grip atsam geriye zıplıyor.Peti zaten yavaşlatıyor.Yoksa dkların genelimi hunterlere karşı aciz ? Huntere karşı nasıl bir yol izlerim ?

Birde şuan unholy mi frost mu daha yararlı bg ve arenalar için.

Ayrıca self heal olarak ne kullanmam gerek frostdayken DS mi vurmam gerek selfheal alabilmek için ?

Şimdiden teşekkürler.

PvP de frost DK oynuyorum,genelde bg yapıyorum.Sana birkaç tavsiye vereyim:
    Eğer hunterla kapışacaksan Death Griple başlama.Chains of ice ile başla, sonra rakibinin üzerine koş.Seni daze'ler ama büyük ihtimal yine de yanına kadar gidebilirsin.Yanına gidince de %90 ihtimal geri zıplamayı yapar.İşte o zaman death grip'i kullanman gerek.Bu sefer uzaklaşmak için yapabileceği pek birşey kalmıyor.
    Self heal için de DS vurmak, petini yemek ve Lichborne talentine verip kendine death coil atarak healleme seçeneklerin mevcut.Ayrıca glyph olarak, Glyph of Dark Succor 'u kullan.Böylece bgde birini öldürünce sana 15 sn lik bir buff geliyor, bu zaman içinde birine DS vurursan canının %20sini doldurursun.

Baktın ki hunter'a yaklaşamıyorsun, o zaman petine DS vur

• Hunterin PVPde çok fazla numarası yok.. başta yaptıgı burst dmg'i savuşturursan scatter shot, deterrence, disengage'i cdye girdiginde rahat rahat kesebilirsin.. tek yapman gereken arkadaşın dediği gibi başta griplemeyip yanına gitmek trap koydugunu görürsen magic res ac...disengagelediginde çek.. deterrence açınca pestilencela disease'lerini pete bulaştır.. deterrance bitene kadar 2 DS vur.. sonra deterranne bitince Hunter MM değilse servis edilmeye hazır oluyor.. MMse yakın durmaya çalış.. petini kaldırıp sacrifice et.. icebound aç.. sürekli howling blast patlat.. ölmezse magic res ve death grip cdden cıktıgında disengagelemesini bekleyip çekerek afiyetle tüketebilirsin..

bence hunterdan ziyade roguetan kork.. kesemese bile can sıkıyor.. 50 tane pvp skili var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 9 Eylül 2011; 11:00:03 >
  • tek hunterın daha yeni iki tane dk yı arena da aldığını gördüm. anti class olayı, dk çok kolay kitelenebiliyor ki kiteleme işinin ustası huntera karşı fazla yapabileceğin birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

tek hunterın daha yeni iki tane dk yı arena da aldığını gördüm. anti class olayı, dk çok kolay kitelenebiliyor ki kiteleme işinin ustası huntera karşı fazla yapabileceğin birşey yok.

o kadar cok sey varki dknın spell skillleri sağlam howl+death coil sallicaksin adama geri kacinca cekiceksin death grip, killing machine aktifleşirse 40k crit adamin anasini ağlatır hp azalirsa lichborne +death coil yada peti patlat hunter yerde yada bas army yi 10 dk bekle sonra tekrar vs yaparsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

quote:

tek hunterın daha yeni iki tane dk yı arena da aldığını gördüm. anti class olayı, dk çok kolay kitelenebiliyor ki kiteleme işinin ustası huntera karşı fazla yapabileceğin birşey yok.

o kadar cok sey varki dknın spell skillleri sağlam howl+death coil sallicaksin adama geri kacinca cekiceksin death grip, killing machine aktifleşirse 40k crit adamin anasini ağlatır hp azalirsa lichborne +death coil yada peti patlat hunter yerde yada bas army yi 10 dk bekle sonra tekrar vs yaparsin

Army ve arena

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

quote:

Army ve arena

iyi yakalamışsın hayal gücünün sınırı yok tabiki

• Bu arada arena ile Rated bg aynı kurallarla işliyor sanıyordum ama geçen Multibox bir DK grubu rated BGde army çıkardı
    7-8 dk zaten tek howlblastta, frost striketa alıyor birde army gelince telef olduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.