Şimdi Ara

Frostmane&newbie!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 yıllık mmorpg geçmişim olmasına rağmen wow ' a başlamak bugüne kısmetmiş.

Bu on yıllık süreçte rvr tabanlı oyunlar oynadım pve content hep bi tık uzak geldi şahsıma.
    Daoc , Warhammer online , aoc , swtor, gw2 gibi oyunlar oynadım 10 senelik süreçte.

Daoc:Unchained gelene kadar wow oynamayı düşünüyorum.Yani 2 sene oynamayı düşünüyorum.

Şu ana kadar tüm online oyunlarda international guildlerde bulundum ve causal ile semi-hardcore arası gidip gelen bi oyuncuyum.

Frostmane serverında oynamayı düşünüyorum bu serverda bulunan int guildde bulunan arkadaşlar varsa recruite açıklarsa whisp atıversinler.

Veya hacı biz casualiz end game bg yapıyoruz ara ara pve content yapıyoruz small scale bi topluluğuz fakat başka serverda oynuyoruz diyen varsa da el sallasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zankaruk -- 7 Ağustos 2014; 15:56:04 >

• Şaun başladığını düşünürsek bu contentte bir aktivite yapacağına pek imkan vermiyorum.Eğer 2 sene oynamak istiyorsan yeni paket çıkana kadar 3-4 tane classı 90 yaparak oyunun mekaniği çözmeye bak.Beta yorumlarına göre daha zor bir paket bekliyor herkesi.Zaten 2-3 aylık ömür kaldı şuan bu bilmeyen halin ile ancak lfrde oynayabilirsin.
  • Rvr based oyuncu olduğum için pve için hiç bir iddaam yok zaten.

İş ve aile vakit ayırcam derken casual oldum iyice.

Benim gibileri hala vardır diye ümit ediyorum.Vakit geçirmek , pvp etc amaç.

End game pve content bitirirsem hanım boşar zaten
  • Aga... sen casual olmuşsunda, kafaya hardcore girmiş. Yazdığın yazının %50 ingilizcesini zor tutmuşsun salsan; kim bilir neler olacaktı? Benden tavsiye yazdığın yazılara çoğunlukla ingilizce, bir tutam almanca ve azcıkda sos niyetine fransızca kullan, çok hoş olur bence.

Trkce var dediler geldik sendika başkanı yardımcısı

İmza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biride çıkıp demiyor ki rvr ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Aga... sen casual olmuşsunda, kafaya hardcore girmiş. Yazdığın yazının %50 ingilizcesini zor tutmuşsun salsan; kim bilir neler olacaktı? Benden tavsiye yazdığın yazılara çoğunlukla ingilizce, bir tutam almanca ve azcıkda sos niyetine fransızca kullan, çok hoş olur bence.

Trkce var dediler geldik sendika başkanı yardımcısı

İmza

Burası tdk nın dh wow alt forumu değil kaldı ki öyle olsaydıda aynı şekilde yazarım.

İster şuraya türkçe yazarım ister ingilizce.Belki meslek lisesi mezunuyum sağdan soldan duyduğum ingilizce mmorpg terimlerini laf arasına sıkıştırıyorum kime ne ?

Belki iq bende 35 onun için böyle yazıyorum kime ne

Nasıl bir ortamda oynamak istediğimi yazmışım yukarıya hangi frekansda insan topluluğunu aradığımız yazmışım.

Konunun özü bu.

@Hyperchondriac teşekkürler whisp için.
    @Gece Şarkısı biride çıkıp realm versus realm dedi an itibarı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zankaruk -- 8 Ağustos 2014; 11:29:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Rest-Horde-Twisting Nether
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.