Şimdi Ara

Frozen spear mi? Firebolt mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sinden birisini elemek zorunda kalsanız hangisini elerdiniz ?

Firebolt; %20 burnprobility si var, Skilin seriliğinide yabana atmamak gerek.

Frozen spear; aşağı yukarı firebolt la aynı dmg veren bu skillde, Frostbite ve frozen özellikleriyle, Firebolt tanda az mana harcayarak kendini gösteriyor.

Tam anlatamasamda zaten bu konuya cvp verecek olanlar bu işten anlayan birileri olacaklar. (inş.)

Frozeni açmak için için cold spirit e herhangi bi şekilde sp vermeyecem ki zaten blizzard acılırken veriyoruz bunu. Boylece Frozeni up lamak Fire bolta göre neredeyse %60 sp yardımında bulunuyor.

Fire bolt, Fire serisinden açacagım bu skill ise tek başına oldugu ve oteki skilleri acmadıgım için, Fire spirit e verdigim up sadece bu skill icin oluyor. Bu yüzdende Frozen spear e göre sp de biraz kasıyor.

'Ya olur mu 2 skillde zorunlu acılacak' demeyin, bence gerek yok, ki karakterim zaten pvp ve benzeri mevzular için kasılmadı.

Şimdi siz olsanız Frozen bite mı seçerdiniz? Fire bolt mu.

Not: Arkadaşlar seçiminizin sebebini lütfen belirtin!

Bu arada Frozen spear fire bolta veya fire bolt frozen spear e ileriki lvl lerde dmg olarak ne kadar fark atıyor veya gene başa baş mı gidiyor ? Lv.87 yim. 100 lvl bilgisi olanlar için bir soru.

Edit: Eksik bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 20 Şubat 2010; 15:09:33 >

• demon kesemezsin söleyim 2 sinide açç
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Luria__

demon kesemezsin söleyim 2 sinide açç

vb. düşünceler için, Karakteri taxi yapmak için kasıyorum. Ne bi unique nede bir player kesmeyeceğim.
  • fire boltu aç derim seriliğinden bayağı fayda görürsün frozen spear yavaş kalıyor fire bolta göre
    taxi yapmak için kasıyorum diyosun o zaman senin canavarı dondurmana pek ihtiyacın olmayacak fire bolt daha seri ve işi hemen bitiren bir skilldir frozen spear skilini kullanırsan ks yediğin zaman adam ard arda vurduğun için araya kendi skillerinide sokabiliyor:D
    inş anlamışsındır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

fire boltu aç derim seriliğinden bayağı fayda görürsün frozen spear yavaş kalıyor fire bolta göre
    taxi yapmak için kasıyorum diyosun o zaman senin canavarı dondurmana pek ihtiyacın olmayacak fire bolt daha seri ve işi hemen bitiren bir skilldir frozen spear skilini kullanırsan ks yediğin zaman adam ard arda vurduğun için araya kendi skillerinide sokabiliyor:D
    inş anlamışsındır...

Frozen spearı iptal etme düşüncesindeydim bende. Mantıklı cevap için teşekkürler.

Şu anda sadece skill point mevzusuna takıldım. Fire bolt için Fire spirit i uplamak bana baya bi sp kaybettiricek. Frozene göre en az iki kat sp harcayacam fire bolt için.

• fire aç.. bide earth aç yeter.. ( not bende kendimi kastığım için fire ve cold açtım( earth gereksiz hep alan. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

fire aç.. bide earth aç yeter.. ( not bende kendimi kastığım için fire ve cold açtım( earth gereksiz hep alan. )

Bende sadece fire ve coldla kasıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • partide kasacaksan alanları açman lazım tek kasacaksan fire and frozen fire nasılki frozen donduruyorsa fireda yakabiliyor gp lerde bu işine yarar :)
  • Frozeni temamıyle kaldırdım. Boltu nu bile.

Sonuç olarak
    iyi yanı;

- 1 turda daha fazla mob kesimi. Kasarken doğal olarak tek tek vurmak yerine alan attığı için daha seri kasıyor.
    kötü yanı;
    - Çok fazla mana tüketimi var.
    Sadece frozen spear ve fire bolt la kasarken 700 civarında mp pot yeterli oluyorken. (Aynı staff ile)

Şu anda, frozen spear, skilinin dönme seriliğini yakalayabilmek için earth quake, ve blizzard da kullanıyorum. minimum 1300 tane mp pot alıyor. Neredeyse 2 katı bir tüketim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 21 Şubat 2010; 15:55:18 >
  • fire boltu seç derim skillsiz vurduğunda daha yavaş vuruyorsun ve çok az mp tüketiyor
  • wizardın wizard yapan skill fire boltur bana göre hem hızlı hem bol damage FOREVER :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.