Bildirim
fry cry 4 bölüm geçemedim yardım :)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Burası kimya fabrikası galiba, üst kata koyuyoruz diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: deadmau5.
Burası kimya fabrikası galiba, üst kata koyuyoruz diye biliyorum.
ilk önce içeriyi patlattıktan son bunu alıyo eline ama nereye koyucağımı bulamadım 2 gündür uğraşıyorum. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcmnyk
quote:
Orijinalden alıntı: tr.duman
quote:
Orijinalden alıntı: pcmnyk
şu bombaları nereye yerleştireceğim bilen varmı :)
hocan çatıdaki bacayı devirdikten sonra bacanın yıkıldığı yerden içeri gireceksin 3 ayrı yere patlayıcıyı yerleştirdikten sonra dışarı çıkıp patlatcaksin hepsi bu kadar.
Disari cikip patlattiktan sonra sol ustteki yazi geliyor ve eline bomba ile bekliyor herhangi bir gorev tamamlandi uyarisi almiyorum. Ayrica olursem icerden basliyorum Bi yeri dahami ucurmam lazim nedir anlamadim gitti
hocam içeride 3 tane yer var patlayıcıları yerleştirdikten sonra kapıdan dışarı çıkıp patlatınca biraz uzaklaştıktan sonra görev tamamlanması lazım okadar hatırlıyorum. youtube den o bölümü bulup izle istersen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X