Şimdi Ara

fs 2004 concorde uçağı hemde tam takır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • süper bi concorde uçağı hem ücretsiz hemde manual bir uçak uçağın içinde bile gezebilirsin okadar güzel bi uçak ki indirin derim ben şuan indiriyorum linki

http://www.flight1.com/products.asp?product=sstsim

sayfanın en altına inince indirmek için linki görebilirsiniz download new version yazıyor ...

• tamamen ücretsizdir bu arada resimlere bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pılots -- 7 Eylül 2008; 0:00:48 >

• nasıl buldunuz cevap yazın bu arada yine bunun gibi anonsları olan sileceği checklisti olan bir uçak daha biliyorum avsim.com`dan
    Air Scheffel Boeing 737-800 var onu da indirebilirsiniz thy anonsu eklemek ve thy boyaması içinse biraz araştırın eğer anons bulursanız uçağın içinde
    shift+8 yapıp çıkan pencereye herangi bi numaraya sağ tıklayıp ses dosyasını koyun ama concordla karıştırmayın bu boeing içib son yazdığım ;)
  • beğenmediniz mi yaa cevap yazın lütfen
  • Bu ürün ücretsiz değildir.PSS'in Concorde'u ,payware bir üründür.Verdiğiniz linkteki Flight1 da dağıtımını,satımını yapar.Zaten verdiğiniz linkte fiyatını yazıyor 39.95$.Download yazan yerden indirdiğiniz programda Flight1'ın satın alma modülü yani kredi kartı bilgilerinizi vs. girip satın alacağınız yer.Keşke konuyu açmadan önce download yazan yerdeki açıklamaları okusaydınız...
  • Ücretsiz değil bea.Ücretsiz olsa o site çökerdi
  • Yemişim Concordu. Durmak yok PMDG'ye devamm

Şaka bir yana pek alınıpta uçulası bir şeye benzemiyor. Para verip bu alınacağına PMDG ye ver parayı daha iyi (Kim veriyorki ona parayıda Allah aşkına )
  • Arkadaşlar Fliht1 üzerticisi çok gercege yakın bır uretım yapmaktadır örnek: Fokker100,C172 vb ama şu anda airline olarak en iyi ürünler PMDG ve WİLCO.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.