Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
203.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evren

Arkadaslar bana hic fsx demeyın !!!! :)

990x işlemcı 12 gb bellek ve gtx580 ile kasılmaya kadar gıdıyor ıs.Hadı onu gectım win7 x64 te su fatal error canıma okudu.Tum forumlarda arastırdım amma velakın yınede oluyor. (buyuk ıhtımal acc. packın sorunu bu)

FSX ciddi anlamdam optimizasyon fakiri bir oyun. Berbat modellemelere(payvare modeller bile bu kasılmanın nedeni kabul edilemez)ve dünyaya sahip bir oyun ama milyarları döküyorsun ve sonuç hüşran. Uçakla iniş yaptında tekerleklerden sürtünme sesi gelmesi lazım ama gelmiyor. varsada çok çok az uçakta var bu. Simulasyon deniyor ama uçak inerken o kadar yavaş gitmesine rağmen hiç bir sallanma yok maşşallah jilet gibi kayarak iniyor. hiç kontrolü sağlamaya ihtiyaç duymuyorsun. ama gel gör ki okadar eksisine rağmen sırf uçak sevdası yüzünden oyunu oynuyorum.

• Zaten anladıgım kadarı ıle ace studios a yeterlı zaman vermemıs mıcrosoft.Acıkcası hanı beta degıl pre alpha surum gıbı bısı olmus.
  • Ben Core2 Duo E8400 işlemci ve Win7 32 bit ile tüm ayarlar Ultra High da simule ediyorum. Sizin probleminiz 64 bit işletim sistemi kullanmanızdan kaynaklanıyor olabilir.
    Accelaration Pack ise simulasyonun başlangıçta yüklenmesini oldukça hızlandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

FSX ciddi anlamdam optimizasyon fakiri bir oyun. Berbat modellemelere(payvare modeller bile bu kasılmanın nedeni kabul edilemez)ve dünyaya sahip bir oyun ama milyarları döküyorsun ve sonuç hüşran. Uçakla iniş yaptında tekerleklerden sürtünme sesi gelmesi lazım ama gelmiyor. varsada çok çok az uçakta var bu. Simulasyon deniyor ama uçak inerken o kadar yavaş gitmesine rağmen hiç bir sallanma yok maşşallah jilet gibi kayarak iniyor. hiç kontrolü sağlamaya ihtiyaç duymuyorsun. ama gel gör ki okadar eksisine rağmen sırf uçak sevdası yüzünden oyunu oynuyorum.

DCS: A10C ya da DCS:Ka-50 tavsiye ederim...
  • Ariane 737-800 ile LTAC Ankara Esenboğa Havaalanına inişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 14 Mayıs 2011; 7:41:04 >
  • Captain Sim ucaklarini oneririm ya da VFR ucuslar icin Carenado serisi de guzel. Sallanma olayini EZDOK bence cok iyi basariyor. Ultimate Terrain X : Europe alirsan ve REX ile tum kusurlari gormezden gelebilirsin FSX Booster ile optimizasyon ciddi anlamda duzeltmek mumkun bu arada.

quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

quote:

Orijinalden alıntı: Evren

Arkadaslar bana hic fsx demeyın !!!! :)

990x işlemcı 12 gb bellek ve gtx580 ile kasılmaya kadar gıdıyor ıs.Hadı onu gectım win7 x64 te su fatal error canıma okudu.Tum forumlarda arastırdım amma velakın yınede oluyor. (buyuk ıhtımal acc. packın sorunu bu)

• Bir Simulatorde Olması Gerekenler

-REX + REX2.0 + REX OverDrive
    -Terrain x Europe (Adını Doğru Yazdım Mı Bilmiyorum ?)
    -Fs Passenger
    -Turkiye Sceneryleri

Ben bunları kullnıyorum okta hoşuma gidiyor. Eğer daha güzel eklentiler biliyorsanız paylaşabilirmsiiniz ??
  • Airport Environment X neleri düzenliyor acaba açıklayabilirmisiniz ?

Yazmayı unutmuşum bende birde FS Global var yurtdışı uçuyorsanız İstanbul'dan Amsterdam'a giderken acayip güzel dağlar görebiliyorsunuz..
  • piste inerken yüksekliği söyleme olayı hangi pakette mevcut acaba?
  • uçakların kendilerinde oluyor , ayrıca bir eklenti var mı bilmiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de bilgisayarıma FSX yeni kurdum. İlk kurulu hali çok yavan geldiği için REX Overdrive yükledim. Bunun dışında önerebileceğiniz eklentiler var mı? Özellikle Türkiye'yi kapsayan Scenery ve havalimanlarını çok merak ediyorum. UTX,GEX türü eklentilerde maalesef Türkiye'yi kapsamıyor diye biliyorum. Kullandığınız tüm packleri yazarsanız bir fikrim oluşur.
  • revo birkaç mesaj üstte yazmış zaten, başka bir forumda yazdıklarımı paylaşayım buraya.
    şöyle bir yöntem izlemeni tavsiye ederim:

1-Ücretli bir uçak (pmdg, leveld, captain sim vs. bu firmaların sitelerini iyice gez)
    2-Online hava durumu eklentisi (rex weather engine, active sky vs)
    3-Sceneryler (gex, fs global vs)
    4-Rex
    5-FS2 crew co pilot eklentisi (her uçağa uymaz)
    6-EZDOK kamera eklentisi (yakında versiyon 2 çıkıyor)
    7-Uçacağın hava alanlarının ücretli - ücretsiz eklentileri.
    8-Trafik paketleri (ultimate trafficx vs)

quote:

Ground environment europe ve usa
    utx
    ve en önemlisi orbx ftx eklentileridir. sitesine girince farkı anlarsın, diğer yerlerin yüzüne bakılmıyor buraları gördükten sonra.
    fullterrain.com
    404 (Page Not Found) - Orbx
    http://fullterrain.com/product_nablue.html

ariane uçaklarını hiç sevmiyorum. ifly ve pmdg 737 leri bekliyorum.

ayrıca mcphat sitesinin boyamaları diğer tüm uçakları solda sıfır bırakacak türdendir.
    www.mcphatstudios.net
    mcphatstudios.net
    http://www.mcphatstudios.net/vmchk/c...irliners-2.php

bunlar dışında ezdok camera var ki yakında versiyon 2 çıkıyor. bence olmazsa olmaz olacak bir eklenti.

aerosoft AES diye birşey var havalimanı yer hizmetler sağlayan eklenti ama her havaalanında çalışmıyor, meşakkatli biraz. yakında bunun yerine FSDT firması GSX isimli çok daha gelişmiş eklentiyi çıkaracak.

bunlar dışında copilot vs gibi görevler üstlenen programlar var. bunlar da kullanılmalı.
    ayrıca hava durmunu çok çok çok daha gerçekçi ve online yapan programlar var.
    bir de trafiği çok daha kalabalık ve gerçekçi yapan trafik eklentileri var.

ilk aşamada aklıma gelenler bunlar.
    tabi uçakları ve hava alanlarına hiç girmedim. kendi zevkine göre bunları bulup kurmalısın.

• merhaba,
    Uzun zamandır bu rex cd'sini arayıpta bulamadım.Bana yardımcı olursanız sevinirim

Serdar Çolak
  • Ben de bu sayılan eklentileri arıyorum. PM den bulabileceğim yerleri söylerseniz sevinirim.
  • FSX için PMDG 737NGX en büyük rakibi olan iFly 737NG çıkmış.

www.iflysimsoft.com
    iFlySimSoft Home Page
    http://www.iflysimsoft.com/ProductsDetail.aspx?PID=13
  • pek rakip olacak ayarda değil gibi görünüyor
  • Yerli ve yabancı bir çok sitede, FS9 versiyonunu kullananlar PMDG 737NG den iyi olduğunu yada başabaş olduğunu yazmışlar. FSX için bazı ek özellikler eklenecekmiş diye bilgiler vardı.

Youtube dan örnek bir video(FSX)

Youtube dan örnek bir video(FS9)(Bir Türk'e ait)

• pmdg 737 ng den iyi olduğu ortada. zira 737ng çok eski bir uçak. fakat yeni çıkacak ngx , ifly dan çok daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

pmdg 737 ng den iyi olduğu ortada. zira 737ng çok eski bir uçak. fakat yeni çıkacak ngx , ifly dan çok daha güzel.

İnşallah. PMDG ürünleri hep bir adım önde oluyor. Beklemelerinin nedeni rakiplerinin ürününü görmek daha iyisini çıkarmak herhalde.

Bu da benim iFly 737NG B737-800 ile LTFJ ye iniş denemem.

• Şimdilik sadece Rex yükledim. Benim için önemli olan Hezarfen havaalanı ve çevresinin iyi görünmesi. Ultimate Terrain X,Ground Environment X ,airport x avrupa versiyonları İstanbul'u kapsamıyor. Hava ve su efektlerini REX ile iyileştirdim. Başka hangi paketleri yüklemem gerekir? (Özellikle İstanbul'u kapsayan)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.