Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda pist vs. hariç her yer beyaz oluyor ağaçlar var ama binalar vs. yok her yer beyaz nasıl çözeceğim yardımm (ekran kartı vs. ile ilgili sorun yok daha önce sorunsuzdu daha yeni oldu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emircangumusay159357

Arkadaşlar oyunda pist vs. hariç her yer beyaz oluyor ağaçlar var ama binalar vs. yok her yer beyaz nasıl çözeceğim yardımm (ekran kartı vs. ile ilgili sorun yok daha önce sorunsuzdu daha yeni oldu)

Resim
     FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın)

• bu hatayı almadan önce ne yaptın? dx10 aktifse kapa. ve ayarlarını düşür.
  • arkadaşlar uçaklar hep çalışır vaziyette başlıyor. motorları falan ben çalıştırmak istiyorum. böyle bir ayar var mı? ben bir türlü bulamadım.
  • uçuşu başlat , bütün sistemleri ve motorları kapat , uçuşu kaydet ve kaydederken make default flight seç , tekrar uçuş baslattiginda kapalı gelmesi lazım , paralı ucaklar icin calismayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blk

arkadaşlar uçaklar hep çalışır vaziyette başlıyor. motorları falan ben çalıştırmak istiyorum. böyle bir ayar var mı? ben bir türlü bulamadım.

pmdg 737-800 ngx için FMC 'den load panel kısmından uçak cold and dark olarak save edip başlatabilirsin.
  • Merhaba, FS X Deluxe Edition satın almıştım. Oyunu bir bilgisayarıma kurdum, şimdi başka bir bilgisayarıma kurmak istiyorum fakat CD'ler yanımda değil.

Orijinal bir şekilde nasıl yükleyebilirim FS X Deluxe Edition'u ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: testing

quote:

arkadaşlar uçaklar hep çalışır vaziyette başlıyor. motorları falan ben çalıştırmak istiyorum. böyle bir ayar var mı? ben bir türlü bulamadım.

pmdg 737-800 ngx için FMC 'den load panel kısmından uçak cold and dark olarak save edip başlatabilirsin.

herhangi bir eklenti kurmadım. default haliyle kullanıyorum. default uçaklara fmc yokmu acaba?
  • quote:

quote:

quote:

herhangi bir eklenti kurmadım. default haliyle kullanıyorum. default uçaklara fmc yokmu acaba?

hayır yok default uçaklarla vakit kaybetme gerçeğinden uzaktırlar. önerim pmdg boing 737-800 ngx bu uçak için pc sisteminizde iyi olması lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır yok default uçaklarla vakit kaybetme gerçeğinden uzaktırlar. önerim pmdg boing 737-800 ngx bu uçak için pc sisteminizde iyi olması lazım.

Pmdg 737NGX ya da Airbus seviyorsan Aerosoft Airbus X kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: sc.avci

quote:

quote:

quote:

quote:

Pmdg 737NGX ya da Airbus seviyorsan Aerosoft Airbus X kullan.

peki bu eklentileri bulabileceğim bir site veya link verir misiniz. google den bulduklarım ücretli.

• blk B kullanıcısına yanıt
    Fsx için kullanılabilecek en iyi add onlar ücretlidir ama kırekleli versiyonları da var araştırıran bulursun.
  • FS X Standart + Acceleration ile FS X Deluxe + Acceleration arasında bir fark var mı?

Deluxe cd'mi bulamıyorum, internetten indirmeyi düşünüyorum da.
  • eklenti kurmak için acceleration olmazsa olmaz
  • pek bi fark olduğunu sanmıyorum , bende fsx+acc var , zaten hiçbir default uçağı ve pisti kullanmıyorum

• quote:

eklenti kurmak için acceleration olmazsa olmaz

pmdg 737-800 ngx gibi eklentileri kurmak için acceleration u kurmamız mı lazım ?
  • evet sp1 s2 e gerek kalmaz. accelaration fsx eksiklerini hatalarını tamamlayan önemli bir güncelleme
  • Selam Arkadaşlar.

Sorum çok kısa olcak goldmaster fs 700 kol ıle fsxde throttle tusuna atamaya yapamıyorum koldan.. donen tusu atamam gerek olmuyor.bunla ılgılı daha once tecrubesı olan yada bılgısı olan varsa yardım ederse sevınırım..
  • Captain sim'in Weapon Mod'unu deneyen var mı?Varsa görüşlerini alabilir miyim?Bende C-130'u var gayet memnun kaldım mod konusunda kararsızım.
  • denemedim ama bi halta yarayacağını sanmam. camiadan gerekli ilgiyi göremedi. savaş simi istiyorsanız dcs world tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.