Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ifly configuration manager'dan yapadabilirsin, girince uçağı seç My Fleet tıkla oradan uçağını seç , bir kaç kere ileri dedikten sonra çıkması lazım.
  • iFLY 737 ng yi yükledim. fakat pc aşırı derecede kasmaya başladı. (cpu:phenom 2 x4 965,gpu:hd 6950). nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blk -- 5 Eylül 2013; 9:00:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blk

iFLY 737 ng yi yükledim. fakat pc aşırı derecede kasmaya başladı. (cpu:phenom 2 x4 965,gpu:hd 6950). nasıl düzeltebilirim?

fsx ise eğer
    http://www.venetubo.com/fsx.html
    adresinden donanımına göre cfg dosyası oluşturup bir denemeni tavsiye ederim.
  • ifly 737 ng v1.0 da oldukça iyi fakat v3.1 e yükseltince kasmalar başlıyor. öyleki istanbul üzerinden bazen kare kare gidiyorum. v3.1 de grafiklerimi çok yükselttiler acaba.
  • birde cpu 4 çekirdek ama ne hikmetse tek çekirdeği %100 de kullanıyor. halbuki fsx sp2 yi yüklemiştim. acaba amd cpu larla bir uyumsuzluk mu var.
  • arkadaşlar ifly veya pmdg için yüksek ayarlarda 20-30 fps almak için nasıl bir sistem olması gerekiyor.
  • minimum i5 işlmeci ve ekran kartı olarak en az 192 bit ve üzeri ddr5 olmalı bence.
  • Arkadaşlar merhaba,

imzamdaki sistemle windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum. Fsx'te görüntü cidden kötü ve 15-20 fps arasında geziyor görüntü kalitesini arttırmak için ne yapmalıyım ? yama yada eklenti varmıdır,teşekkürler
  • bir çok eklenti var senin sistemin güzel. kötü görüntü almaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testing

bir çok eklenti var senin sistemin güzel. kötü görüntü almaman lazım.

Hocam işlemci tek çekirdek çalışıyor fps'de 20 civarı geziyor anlamış değilim, editlenmiş bir .cfg dosyasını nereden bulabilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 9 Eylül 2013; 22:50:19 >
  • http://www.venetubo.com/fsx.html bu siteye gir orada sorduğu kutuları cevapla sana sistem özelliklerini soruyor daha sonra bir cfg dosyası oluşturuyor sistemine göre ama sendekini yedekle gerçi site yedekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

bir çok eklenti var senin sistemin güzel. kötü görüntü almaman lazım.

Hocam işlemci tek çekirdek çalışıyor fps'de 20 civarı geziyor anlamış değilim, editlenmiş bir .cfg dosyasını nereden bulabilirm

fsx service pack 1 ve 2 yi yükledin mi?
  • quote:

http://www.venetubo.com/fsx.html bu siteye gir orada sorduğu kutuları cevapla sana sistem özelliklerini soruyor daha sonra bir cfg dosyası oluşturuyor sistemine göre ama sendekini yedekle gerçi site yedekliyor.
    iFLY 737-800 NG kullanan var mı beyler?

Auto Pilot düğmesi bir türlü aktif olmuyor, sorun nereden kaynaklanıyor olabilir acaba?
  • Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler, hem cfg hemde güncellemeler sayesinde şu anda çok rahat 50 fps üzerine çıkabiliyorum
  • Arkadaşlar 3 yıl sonra tekrar fsx yuklemeye karar verdim. Bana grafik için yüklemem gereken eklentileri yazabilir misiniz? Şimdilik aklımda rex ve gex var. Daha iyi grafikler için başka hangi eklentileri yuklemeliyim?
  • gex yerine orbx global önerrim tabi sistem iyiyse.
  • Arkadaşlar Windows 8'de sürekli fatal error alıyorum daha oyuna başlamadan hemde! Nedir çözüm yolu ne yaptıysam çözemedim
  • scenery ve autogen ayarlarını düşük tut
  • daha girerken veriyor hocam hatayı ayarlara gelemiyorum bile
  • o zaman en son ne kurduysan onu kaldır.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.