Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GUERRA

fsx.cfg olmadan çalışmaz zaten.

C: Users-(your name)- AppData-Roaming-Microsoft-FSX

veya

quote:

Easy way to access without hiding folders is to type this in the address bar:%appdata%\Microsoft\FSX After you hit enter, you will see fsx.cfg in there.

Teşekkürler Guerra hallettim :)
  • fs 2004 için thy ses paketi arıyorum arkadaşlar fspessenger indirdim ancak ses paketi bulamadım
  • Ben Fsx'i kurdum fakat açtığımda yüklenme ekranında yanıt vermiyor hatası alıyorumve oyun kapanıyor. Uyumluluk sorunudur dedim diğer uyumluluk ayarlarıyla dendim yine olmadı. (xp sp2,sp3 ve vista'da denedim). Daha sonra FSX Accelaration'ı kurup denedim yine aynı hata. Uyumluluğu değiştirdim yine. aynı hata. Belgelerimdeki logbook dosyasını yeniden oluşturmasını sağladım yine bir değişiklik olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
  • ne hata veriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk yanıt vermiyor. Belli bir hata filan gelmiyor.
  • başka bi yerden indirip kurmayı deneyin
  • Başka önerisi olan yok mu? O indirdiğimde çalışmazsa 16 gb boşu boşuna indirmiş olacağım.
  • event viewer dan hata mesajına bakabilirsin, aynı dosyayı başka pc de deneyip çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsin
  • arkadaşlar fs 2004 yükledim. haliyle ilk oynadığım için sıkıntı yaşıyorum. Eğitim kısmında ki videoları izlemeye kalkınca oyun çöküyor. Next next yapıp eğitim uçuşuna başlıyorum. Ondada kalkış yapamıyorum. Adam 55 knot'a gelince çok yavaşca joystick'i geri çek diyor. Ben klavyedeki alt ok tuşuna dokunuyorum. Neyse sonra 75 civarında koru diyor aşağı yukarı yaparken çok geç algılıyor uçak ve tepe taklak gelip eğitimi sonlandırıyor.

İnternette 5-6 sene önce yazılmış dökümanları okuyorum. Kötü çeviriler var anlaşılmıyor. Bazılarında resim gözükmüyor. Oyunun içinde de eğitim alamadım.

Yeni başlayanlar için dökümanı olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Bir ton deyim, gösterge var. Ne ne işe yarıyor merak içindeyim. Çok derin bir simülasyon öğrenmeye niyetliyim de. El atarsanız sevinirim.
  • Ben satmaktan vazgeçtim.Bir ara tekrar geri döneceğim.Uçuşlara başlayacağım.
  • Yahu arkadaşlar captain sim 777-300 indirdim fakat gearlar gözükmüyor nedense..pist üstünde ucak havada duruyor gibi gözüküyor..Sebebini çözümünü bilen var mıdır?
  • kopya olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

kopya olduğu için

evet sebebini öğrendik orjinal dışı çözümünü bilen var mı?
  • meraba arkadaşlar ben fsx te rex yükledim ama step 2 kalıyo backup files complate olmuyor yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedim789 -- 22 Temmuz 2013; 19:36:19 >
  • yaw şu büyük uçaklar sağa sola yatmıyor ya da ben yapamıyorum galiba oyundaki bütün uçakları istedğim gibi kullanıyorum ama iş büyük uçaklara gelinca bir türlü hakim olamıyorum başka bi tuşa felan mı basmam gerekiyo caba logitech 3d joystick var ama bi türlü olmadı yapamadım....
  • küçük uçaklar gibi tepki vermiyorlar doğal olarak ama hiç tepkisiz ise joystick ayarlarınızı kontrol edin bence.
  • Rex i yükledim şimdi hata diyor "Your computer has run out of available memory. Please restart Flight Simulator and select different graphics, scenery or traffic settings" yazıyor kapanıp yeniden açılıyor yardım edermisiniz?
  • Arkadaşlar bende oyun mevcut ama olduğu gibi default hiçbirşey yüklemedim az önce avsim den THY 747-400 uçağını indirdim şöyle bir yazı var nasıl yükleyeceğimi anlatan anlamadım ben bi yardımcı olur musunuz ?

Turkish Airlines LIVERY - PMDG Boeing 747-400

This FSX repaint represents the 747-400 passenger variant..

All textures are in DDS - DXT3. Night textures have also been updated to include correctly mapped window night lighting as well as increased illumination for the fuselage and tail.

Please follow the instructions below.

INSTALLATION
    ============

(1) Unzip the package into a temporary folder retaining the folder structure.

(2) Now from the temporary location in step (1), copy the new/entire "Texture.thy" folder to your PMDG747-400 aircraft folder found within your main Airplanes subfolder in FSX (i.e.: Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes)

(3) Open your existing PMDG747-400 aircraft.cfg file, copy and paste the following lines and replace the "XX" by the number of the previous entry plus one, then save it.

[fltsim.XX]
    title=PMDG747-400 THY New Livery
    sim=B747-400
    model=RR
    panel=VC
    sound=RR
    texture=thy
    kb_checklists=PMDG747-400_CHECK
    atc_id_color=0xffffffff
    atc_id=G-BNLZ
    atc_airline=turkish
    atc_flight_number=748
    ui_manufacturer=BOEING
    ui_type=747-400 RR
    ui_variation=THY New Livery
    ui_typerole=747-400
    ui_createdby=PMDG
    description=Boeing 747-400 with RB-211 engines v 2.0\nPrecision Manuals Development Group\nwww.precisionmanuals.com \nFor use with BOEING 747 by PMDG \nFor Technical Support please visitwww.precisionmanuals.com or email support@precisionmanuals.com \nPMDG Developer and Customer Forum available at our website. \nSounds Developed by PMDG \nFSUIPC Commercially Licensed from Pete Downson \nAll Artwork encoded using Digimark Technology \nThank you for supporting PMDG!\n
    visual_damage=0
    atc_heavy=1
    atc_parking_types=GATE, RAMP
    LongAntenna=0
    LongAntenna2=1

• @mehmedim789, bellek dolmuş, pc özellikleri nedir? kaldırmıyor olabilir?

@Arrow.- sen uçağı değil , thy kaplamasını indirmişsin. önce pmdg 747'yi kurman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedim789

Rex i yükledim şimdi hata diyor "Your computer has run out of available memory. Please restart Flight Simulator and select different graphics, scenery or traffic settings" yazıyor kapanıp yeniden açılıyor yardım edermisiniz?

Pc özellikleriniz maalesef fsx i açmaya yetmiyor. Rex i kaldırın. Sorun düzelmez ise fsx i de kaldırıp temiz bir kurulum yapın. Olmadı yeni bir pc alın
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.