Bildirim
FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (46. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet hepsini kullanabiliyorsunuz. joystickin kendi arayüzü var, oradan atama yapabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
evet hepsini kullanabiliyorsunuz. joystickin kendi arayüzü var, oradan atama yapabilirsiniz.
Benim bilgisayarda win8 var. Joystick ile gelen CD de ki program pek düzgün çalışmıyor.
Örneğin ben ilk resimde belirttiğim scrollu flaplar için ayarlamayı düşünüyorum, nasıl yapabilirim acaba?
Kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum ama bunları kullanabilirsem çok daha zevkli hale gelecek simülasyon. -
arayüz ile yapmanız gerekcek bu ayarlamayı, ama flaplar ve iniş takımları için joystickin altındaki t1-t2.. tuşlarını tavsiye ederim.
x-52 yi nerden ve kaça aldınız acaba? -
Arkadaşlar Saitek X52 Pro almak istiyorum fakat türkiye distribütörü yok sanırım nereden satın alabilirim? Yurt dışından getirmek istemiyorum e-bay, amazon tarzı sitelerin gümrükleri çok pahalı diye duydum. Ne kadar doğru bileniniz var mı? -
gold.com.tr de yakın zaman kadar vardı. arayıp tekrar gelip gelmeyeceğni sorabilirsiniz. yurt dışı fiyatından bile daha ucuzdu bir ara. gelirse ben de alacağım. arayıp baskı yapmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUERRA -- 24 Nisan 2013; 21:02:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
arayüz ile yapmanız gerekcek bu ayarlamayı, ama flaplar ve iniş takımları için joystickin altındaki t1-t2.. tuşlarını tavsiye ederim.
x-52 yi nerden ve kaça aldınız acaba?
Gold dan 200 TL ye almıştım kampanya esnasında.
Alırken X52 Pro olmadığı için alamadım. Aslında X52 Pro istiyordum ama arada sadece MFD ekrandan nav ve com ayarlarının yapılması ve renk farklılığı var. Çok araştırdım internetten materyal, malzeme kalitesi ve kalibrasyon açısından birebir aynı her ikisi de. Renk olarak X52 Flight system daha çok hoşuma gidiyordu zaten. X52 Pro savaş uçağı tarzında kaplamalar kullanılarak yapılmış, X52 FS ise FSX tarzına daha yakın bana göre.
Kalibrasyonundan, kullanışlılığından ve malzeme kalitesinden çok memnun kaldım açıkçası.
Kullanım farklılığı işte ben o kısma A/P, Alt hold, Auto Throttle, NAV, GPS gibi işlevleri atadım. Benim kullanım tarzıma daha çok uyuyor böylesi. Flaplarıda bahsettiğim yere kademeli olarak atayabilirsem muhteşem olacak. :))
-
kaç lira revo? orası neresi -
quote:
Orijinalden alıntı: _RevO_
X65-F indirime girdi burda, ah ettim alacam dur bakalım ne zaman
Orası neresi hocam? -
türkiyede 1000 lira civarı, 400tl ise hemen al bi tane. bi tane de bana al diycem de taksit olması lazım
diğer modelleri ne kadar revo? x-52 pro falan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUERRA -- 3 Mayıs 2013; 12:33:52 > -
onlar pahallıymış, sen bi x65 kap.
x65 ile x52 arasında 40 lira olmasını akıl mantık almıyor. aralarında dağlar kadar fark var -
quote:
İsviçre. Yüzde 50 indirime girmiş, türk parası 400 kağıt ediyor, 800'den 400'e düşmüş, almayı düşünen varsa küçük bir komisyonla birşeyler yaparım burdan
Sahi Türkiye'de ne kadar bu, kazık yemeyelim
Türkiye'de zaten yok ama olsa bile o paraya hayatta bulamazsın.
Al geç bir tane.
Ay sonunda Hollanda'da olacağım, oradan bakarım ben de belki. Bende X52 var, aslında süper alet, bayıldım ama X65-F ayrı bir olay başlı başına.
-
quote:
Yüzde 50 indirimde işte, bu inek-çukolata comboları simulasyondan anlamadığı için indirmiş olabilirler parasını
-
Başlangıçsa Attack 3 veya Logitech Extreme 3d pro fakat sanal havacılıkta ilerlediysen daha iyi bir sürü bulabilirsin. Hatta panel falan bile -
Bir Allahın kulu bana yardımcı olabilir mi?
FSX için rex kuracam fakat fsx.cfg dosyasını konfigure etmek için bir turlu bulamadım bilgisayarımda o dosya yok
Kullanıcılardan app data roaming vs baktım
Program filestan FSX in kurulu oldugu dosyaya baktım
Baslata direk fsx.cfg yazdım ama yok yok yok
İnternettende baktım bulamadım
FSX kullanan biri bana şu dosyayı mail atabilir mi arkadaşlar??
Şimdiden teşekkürler..
-
o dosya olmadan oyun açılmaz(diye biliyorum)
eger temiz kurulum yapmışsan oyunu bir kere çalıştır
dosyayı muhtemelen başka kullanıcının alt klasörlerinde arıyorsun
muhakkak olması lazım
not defteri ile de açacaksın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
fsx.cfg olmadan çalışmaz zaten.
C: Users-(your name)- AppData-Roaming-Microsoft-FSX
veya
quote:
Easy way to access without hiding folders is to type this in the address bar:%appdata%\Microsoft\FSX After you hit enter, you will see fsx.cfg in there. -
Eğer oyun çalışıyorsa fsx.cfg dosyasının olmama ihtimali yok. Eğer oyun çalıştırılmadan önce silindiyse, oyun başlatıldığında tekrar oyun tarafından otomatik olarak oluşturulur. -
Beyler elimde FSX Deluxe Edition var,orjinal Media Markt dan almıştım zamanında.Şu an duruyor elimde oynamaya zamanım olmadığı için,dilerseniz satabilirim 45 TL ye. 2 kere yükledim pcye kurmak için öle duruyor.Seri numarası falan içinde.Saygılar..
-
Arkadaşlar daha bugün Fsx deluxealdım(orijinal değil) setup'a tıklıyorum hata veriyo win32 falan diyo ne yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X