Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Guerra o zaman ben gold edition versiyonunu alayım sizin söylediğinize göre ve rica etsem eklentileri nerelerden yükleyebilirim. Özelden rica etsem.
  • Sevgili Guerra o zaman ben bir adet gold edition edineyim pekala unu nerden alabilirim. Varmı bana önerebilleceğin fiyat bakımından makul bir yer. Birde eklentileri nerelerden hangi yerlerden indirebilirim ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin bey

Sevgili Guerra o zaman ben bir adet gold edition edineyim pekala unu nerden alabilirim. Varmı bana önerebilleceğin fiyat bakımından makul bir yer. Birde eklentileri nerelerden hangi yerlerden indirebilirim ücretsiz.

Sizin yerinizde olsam indirmeye çalışmam boşuna zaman kaybı hiç bir zaman tam olarak bulup indiremezsiniz sorunsuz. gittigidiyor veya güvenilir bir alışveriş,uçak sitesinden bulabilirsiniz. Örneğin ben gold edition'ı gittigidiyordan aldım sorunsuz ve 1 gün içinde teslim aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boeing737

quote:

Sevgili Guerra o zaman ben bir adet gold edition edineyim pekala unu nerden alabilirim. Varmı bana önerebilleceğin fiyat bakımından makul bir yer. Birde eklentileri nerelerden hangi yerlerden indirebilirim ücretsiz.

Sizin yerinizde olsam indirmeye çalışmam boşuna zaman kaybı hiç bir zaman tam olarak bulup indiremezsiniz sorunsuz. gittigidiyor veya güvenilir bir alışveriş,uçak sitesinden bulabilirsiniz. Örneğin ben gold edition'ı gittigidiyordan aldım sorunsuz ve 1 gün içinde teslim aldım.

ben tam olarak bulup indirdim hocam, hiçbir zaman demek biraz iddialı olmuş. torrentten çekmiştim ama linki yok tabi şuan bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

quote:

quote:

ben tam olarak bulup indirdim hocam, hiçbir zaman demek biraz iddialı olmuş. torrentten çekmiştim ama linki yok tabi şuan bende.

arayan bulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Deluxe edition sadece tek başına gold editiondan daha pahalı. Mesela ben dün aldım 77 tl deluxe iken ben 55 tl ye gold edition u aldım. Deluxe editionda win 32 pc diyor o nedemek oluyor acaba. Birde gold editionu üreten 2 firma var gibi. oyun kutularının sol alt köşesinde yazıyor.

• Deluxe edition sadece tek başına gold editiondan daha pahalı. Mesela ben dün aldım 77 tl deluxe iken ben 55 tl ye gold edition u aldım. Deluxe editionda win 32 pc diyor o nedemek oluyor acaba. Birde gold editionu üreten 2 firma var gibi. oyun kutularının sol alt köşesinde yazıyor.

• Birde aynı oyunu şöyle bir firma yapıyor.

• Arkadaşlar

Flight simlulator x var, birde gold edition diye başka bir sürüm var sanırım. Hangisini almak daha doğru, hangisi daha içerikli Gerçi ben gold edition aldım. 53 tl.

Ben THY uçakları görüyorum, bunlar ekmidir, nerden temin edilir? Hava limanı görüntüleri ve hava trafiği bunların hepsi alacağımız sürümde varmıdır?

Bu konuda bilgi rica ediyorum
  • thy uçakları yoktur. ya simin içindeki uçağa ya da pmdg, ifly gibi ücretli eklenti uçağa thy livery indirip kurmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

quote:

quote:

Ama CD'si kadar olamaz bence, birde işlem kısa CD de. yani hiçbir zaman dediğim ben baya bir süre denemiştim,aramıştım torrent ama ufakta olsa eksikler çıkıyordu ama bulunabilir tabi.

• Sevgili arkadaşlar gold edition olanını 53 tl ye aldım kargo ile birliktebimeksden hafta içi gelir sanırım. Ama fiyatlara baktım gold editiona 120 tl diyende var. Farklımı ki. Birde deluxe edition 77 tl iken benim aldığım gold edition 53 tl neden deluxe daha pahalı. Sonuçta bende accelaration pack var.

Sevgili arkadaşlar ben şimdi bunu pc ye kurunca dünyanın istediğim hava limanlarına uçabileceğim sanırım türkiye felan yurt dışı dubai amerika v.s. Ama anlamadığım konu mesela scenery yani ltba ltbj sahneleri çöl şeklindemi yoksa yeşillikbinalar felan varmı. Eğer çöl şeklindeyse nasıl oraları scenery ulup gerçeğine daha yakın bir hale getiririm. Birde bütün uçaklar olucak diye bekliyordum ama ok sanırım. Mesela bir 777-300ER Aribus serisi uçaklar yok. Bunları ücretsiz Pmdf ifly gibi ücretli yerlerden değilde flightsim gibi hangi sitelerden indirebiliriz. Detaylı bir uçak modelini. Sorularıma detaylı yanıtlar veririseniz çok ama çok sevinirim. Hayırlı akşamlar.

• arkadaşlar ben internetten rex essential plus yükledim ama bu rex 2 üzerine kurulan ek paket mi yoksa ayrı bir paket mi.yani çalışması için rex 2 ye ihtiyaç duyuyor mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 7 Mart 2013; 20:34:11 >
  • hersey yavas yavas oturur,siz simi yukleyin, avsim gibi siteleri takip edin , sim yavas yavas kendini bulur.

rex essential ayrıdır , ve rex 2 yi komple kaldirmaniz gerekir , essentialsten önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUERRA -- 7 Mart 2013; 20:42:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rex essentials o zaman rex 2 ye ihtiyaç duymuyor değil mi.bir de rexte ayarlama yaparken bazı ayarlar fsx e geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 7 Mart 2013; 22:01:19 >
  • Arkadaşlar ben rex essential plus overdrive yükledim ama fsx grafiğinde hiç bir değişme yok.gerekli olabilir diye rex 1 i kurdum yalnız o çalışıyor.rex essential aktif olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir rex versiyonu olmamalı pc de. fsx default textureleri yükleyin rex backuptan, sonra rexi tamamen kaldırıp essentialsi kurun.
  • hocam essentiali de kurdum rexden önce.rex yüklü değildi o zaman da açılmıyordu.ama weather engine ile girdiğimde rex weather engine successfully loaded gibi bir yazı çıkıyor ama grafikte değişme yok.sadece essentiali kurduğumdada çalışmayacak.
  • arkadaşlar fsx e concorde yaması yükledim concorde pm2 diye geçer fakat gündüz herşey normal olmasına rağmen gece camlarda bug oluyor ışıkları kapattığımda normal oluyor açtığımda görünmüyor nasıl çözebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTIMATE93 -- 15 Mart 2013; 9:15:56 >

• 32 bitten 64 bitten geçtim FSX 64 bit olarak mı indirecem REX v.b. eklentilerin 64 bitleri bulmak kolay mı? Kafam çok karışık bir yardım edin benim bu okuna hakkında.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.