Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FS2004 için senaryo yüklüyorum. Bazıları sorunsuz bir şekilde yükleniyor. Ama bazılarında yollar pist tamam ama binalar falan gözükmüyor. Özelikle LTAC ve LTBA senaryolarını yükleyemedim? Ayarlardan senaryo ayarları en üst düzeye getirmeme rağmen bir şey değişmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

FS2004 için senaryo yüklüyorum. Bazıları sorunsuz bir şekilde yükleniyor. Ama bazılarında yollar pist tamam ama binalar falan gözükmüyor. Özelikle LTAC ve LTBA senaryolarını yükleyemedim? Ayarlardan senaryo ayarları en üst düzeye getirmeme rağmen bir şey değişmiyor.

Binalar dediğiniz terminal falan mı çevre binaları mı? Yüklerken readme'leri okudunuz mu? Karmaşık ve manuel kurulan scenerylerin çoğu özel işlemler gerektirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Homo juridicus

quote:

FS2004 için senaryo yüklüyorum. Bazıları sorunsuz bir şekilde yükleniyor. Ama bazılarında yollar pist tamam ama binalar falan gözükmüyor. Özelikle LTAC ve LTBA senaryolarını yükleyemedim? Ayarlardan senaryo ayarları en üst düzeye getirmeme rağmen bir şey değişmiyor.

Binalar dediğiniz terminal falan mı çevre binaları mı? Yüklerken readme'leri okudunuz mu? Karmaşık ve manuel kurulan scenerylerin çoğu özel işlemler gerektirir.

Okudum terminal körükler falan yok. Trabzon'u falan kuruyorum. Ama diğerlerinde sorun çıkartıyor. FS2004 silip yeniden yükledim. senaryoları baya bi yükleyip kaldırıyorum. Anca o zaman oluyor. Hepsindede aynı yöntemle yüklüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Okudum terminal körükler falan yok. Trabzon'u falan kuruyorum. Ama diğerlerinde sorun çıkartıyor. FS2004 silip yeniden yükledim. senaryoları baya bi yükleyip kaldırıyorum. Anca o zaman oluyor. Hepsindede aynı yöntemle yüklüyorum.

Biber hocanın marmara scenerysi ile LTBA2008 v1.21 kurun (zaten LTBA2008 için o marmara gerekli) sorunsuz çalışacaktır. vaps.hooxs.com, avsim da ya da ucuyorum.com da bulabilirsiniz sceneryleri. Diğer meydanlar hakkında bir fikrim yok ama bahsettiğim sceneryleri düzgün kurarsanız ve sıkıntı yaşarsanız sorun simülatörde demektir çünkü tamamen sorunsuz sceneryler bunlar.

• @revo hocam md11 olarak hangi üreticiler var?
  • quote:

@revo hocam md11 olarak hangi üreticiler var?

PMDG MD11 en iyisidir. Kendim kargosunu kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fsınn metarını kullanmak istemiyorum. Active Sky açıyorum. Fsınn metarı nasıl kapatabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Look At Me -- 9 Şubat 2013; 0:20:33 >
  • Benim bir sorum olacak örneğin 15000 feet'deyim ATC " descend and maintain 8000" diyor bu durumda alçalmayı kaç varyo ile yapmalıyım. Yani bunun bir standartı var mıdır? Bunu dediği anda expedite ya da lvl change moda mı almalıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar benim iki tane sorum olucak ama eminim sorulmustur ancak bulamiyorum bu baslik altında. o yuzden forumada fsx de yeni başlayan biri olarak bu baslik altinda benim sorabilcegim soru sorulmus mudur diye bakmanin kolay bir yolu var mi?
    sonrasinda oyunla ilgili olarak iki sorum var:

1) havaalaninda park yerinden basliyorum atc den taxi route larini aliyorum ancak taxi işaretlerini goremediğim icin nereye gidecegimi bilemiyorum. Taxi işaretlerini göremiyorum neden?

2) vor to vor ucuslarinda vor gostergesinede heading i girmem gerekiyor ancak genellikle uctugum cessna 172sp de tam olarak aciyi bulamiyorum. compass da ustune geldiğiniz zaman soyluyor acinin kac oldugunu ama vor gostergesinde soylemiyor. kucuk centikleri saymak zorunda kaliyorum. ne yapmam lazim?
    şimdiden tesekkur ederim.
    iyi uçuşlar..
  • 1- " tuşuna basınca atc menüsü açılır; tur on progressive taxi seçeneği taxi rotasını gösterir.
    2- hiçbir fikrim yok
  • Merhabalar
    Arkadaşlar, emin olmak için bir kaç kez tarama yaptım ama bulamadım. Umarım daha önce sorulmuş ve çözümlenmiş bir sorun için tekrar konu açmıyorumdur. Eğer öyle ise beni affedip konuya yönlendirirseniz sevinirim.
    Benim sıkıntım GPS Engine hatası. Hazırladığım bir uçuş planına başladıktan hemen sonra, Ground ile uçuş planı bilgisini paylaşıyorum. Planı confirme ettikten sonra ATC penceresinde pist başı için taxi izni almam gerekiyor. Fakat taxi için tekrar ground ile bağlantı kuramıyorum. Map i açtığımda ise uçuş rotamın silindiğini görüyorum. Oyunu aşağı indirdiğimde "GPS Engine" Hatasını görüyorum. Yanni planlı bir uçuş yapamıyorum. Oyunu bir defa kaldırdım ve tekrar kurdum. Bu arada tüm add-onları temizledim. Tekrar kurduktan sonra 2 veya 3 yeni uçak ekledim. Konu ile ilgili bilgisi ve çözümü olanlar varsa yardımlarını bekliyorum. Herkese teşekkürler.

• bu online uçuş sırasında mı oluyor? offline ise, uçuş planını flight plannerdan mı yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

bu online uçuş sırasında mı oluyor? offline ise, uçuş planını flight plannerdan mı yapıyorsunuz?

offline uçuş sırasında oluyor. Flight planner kullanıyorum. Vroute aracını indirdim. Bir plan da onunla hazırlayıp denedim. Fakat simülasyon pist başında başlaması gerekirken bu sefer de boş bir arazide başladı. Pist başını bulmak için resmen uçakla off road yaptım. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Birden ortaya çıktı ve bir haftadan fazla süredir çözmeye çalışıyorum. Uçuş planım siliniyor. Map e girip bakıyorum rota yok. ATC konuşmaları bitiyor. Flight reset yapıyorum. Resetten sonra uçak pistte hoplamaya başlıyor. Motor kapanıyor. Kendi kendine pistte koşuyor (Zıplayarak).
  • uçuşa girdikten sonra üst menüden fligt plan yüklemeyi deneyin, uçak götürülsün mü sorusuna hayır deyin.
    sizin afcad lar falan karışmış gibi iyice, fsx e ait herşeyi silip tekrar kurmak gerekebilir. sadece program files tan değil, cfg dosyalarının olduğu klasörü falan da silip deneyin.
  • Beyler microsoft flight simulator x gold editionu lisanslı olarak bulabileceğim bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Beyler microsoft flight simulator x gold editionu lisanslı olarak bulabileceğim bir yer var mı?

Mavishop'ta deluxe edition var işini görürse.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Beyler microsoft flight simulator x gold editionu lisanslı olarak bulabileceğim bir yer var mı?

Mavishop'ta deluxe edition var işini görürse.

Teşekkürler hocam.

Bakayım şimdi.
  • Bende Gold Edition aldım içerisinde acceleration pack çıktı. Dün kurdum şimdi görevleri sırası ile yapmaya başladım 6. göreve falan geldim önerileriniz varsa dinleyebilirim
  • Çok basit bi soru. Görevleri tamamlıyorum fakat kademeli gazı bulamadım pır pır uçakla uçuyorum mesela inişe geçtiğimde 55knots a düşür diyo hızını ben f4 tuşu ile ya tam gaz f1 tuşu ile yada rolantıye alıyorum o 55knots da tutmak için bi f4 bi f1 yapıyorum manuel ayarlamaya çalışıyorum bu gazı kademeli kısan bi tuş yokmudur?
  • F2 gazı azaltır, F3 gazı arttırır.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.