Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GUERRA

-fiziki olarak yolcu alma yok. airport enhancement services programı ile, desteklenen hava alanlarında (türkiyede sadece LTAI var) yolcu bindirme - indirme-push back-de icing vs özellikler kullanılabilir. gsx denen programı alırsan tüm hava alanlarında bu özellikleri kullanırsın (korsanı yok). youtube da bu iki programı arat, izle ne olduklarını anlarsın

-türkçe atc yoktur. online uçarsan denk gelir belki ama onlar da genelde ingilizcedir.

-yok ama google amcadan ümit kesilmez.

Mevcut hocam linkide var

• işyerinden videoları izleyemiyorum ama korsan link paylaştıysan, uçmak için uçağa ihtiyacın kalmayabilir, en azından forumdan uçmak için
  • Beyler Win8 kurduktan sonra sisteme oyundan atmaya başladı. Arada bir "Sistem çalışmayı durdurdu" Deyip atıyor simden. Var mıdır bir çözüm?
  • daha terfi edemedik win8 e
  • Windows 8 kullanıyorum. Sorun yok.
  • quote:

işyerinden videoları izleyemiyorum ama korsan link paylaştıysan, uçmak için uçağa ihtiyacın kalmayabilir, en azından forumdan uçmak için

Video linki , türkçe yamayı tanıtım
  • Kurulumda Hata aldım FSX de.

Win7 64 Ult.

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın)

Nette bulduğu çözümleri denedim ama olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Kurulumda Hata aldım FSX de.

Win7 64 Ult.

Eksik dosya var hocam galiba.. bende w7 64bit ultimate.. sorun cıkarmadı.. mamundadan cektiydim..

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Win7 64 Ult.

Eksik dosya var hocam galiba.. bende w7 64bit ultimate.. sorun cıkarmadı.. mamundadan cektiydim..

Emin misiniz eksik dosya olduğundan ?

Mamundadakini de çekerim de aynısı olursa kotadan gidecek. 16GB boşa çekmiş olacaz.

• quote:

quote:

quote:

Win7 64 Ult.

Emin misiniz eksik dosya olduğundan ?

Mamundadakini de çekerim de aynısı olursa kotadan gidecek. 16GB boşa çekmiş olacaz.

Bu gelen hata net framework hatası hocam.. bir güncelle istersen..

• Hepsi kurulu hala aynı hata.
  • herşey tamsa, installerda bir bozukluk olabilir. accelerrationu kurarken mi veriyor bunu? yoksa ilk başta mı? eüer ilk başta veriyorsa, başka bir kaynaktan sadece fsx indirip deneyin, hata mesajında "sim connect"ten bahsediyor sanırım.

http://www.google.com.tr/search?q=fsx+error+1935+sim+connect&oq=fsx+error+1935+sim+connect&sourceid=chrome&ie=UTF-8
  • quote:

herşey tamsa, installerda bir bozukluk olabilir. accelerrationu kurarken mi veriyor bunu? yoksa ilk başta mı? eüer ilk başta veriyorsa, başka bir kaynaktan sadece fsx indirip deneyin, hata mesajında "sim connect"ten bahsediyor sanırım.

http://www.google.com.tr/search?q=fsx+error+1935+sim+connect&oq=fsx+error+1935+sim+connect&sourceid=chrome&ie=UTF-8

FSX Deluxe sürümünün 2. DVD sinde veriyordu hata verdiğiniz linktekileri yapınca düzeldi tşk ederim. sim connect yükleyince sorun kalmadı ama şimdi tam oyuna girecekken bu hatayı veriyor, istenilen dosyayı da yükledim hala aynı.

• quote:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=19662
  • quote:

quote:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=19662

BUnları yaptım düzelmedi.
  • deluxe, içinde tüm paketlerin olduğu versiyon mu? olmuyorsa dediğim gibi yapın, düz fsx indirip onu kurun , sorun olmazsa accelerationu da indirirsiniz
  • hocam ben fsx i silip yeniden yükledim acceleration de var ama atc yazıları ve alt a bastığımızda çıkan menüdeki yazılar okunmuyor acaip gözüküyor ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ati kartlarda ortaya çıkan bir sorun sanırım. aşağıdaki sonuçlarda bir gezinin belki işe yarar bir bilgi çıkar

http://www.google.com.tr/search?q=fsx+menu+bar+blurry&aq=1&oq=fsx+menu+bar+&sourceid=chrome&ie=UTF-8
  • Merhaba arkadaşlar, dün prepare 3d nin akademik lisansını satın aldım. sımulasyonu indirdim ve kurdum.fsx teki gibi herhangi bir tweak yapmadan ve hiçbir addon yuklemeden calıstırdım 18-22 fps arasında görüntü alabildim.Sonra prepared.cfg dosyasını fsx deki gibi editleyerek tekrar açtım bu seferde kokpitte maxımum 32 fps dısarıdada 38 fps gibi bir değer aldım üstelik yine addonsuz ve normal ayarlarda, yanı birşey değişmedi.Oysa ki aynı tweak ayarlarıyla default uçaklarla fsx te cocpitte +80 dışarıda +100fps gibi değerler alıyordum( pmdg 737 serisinde ~40-65fps).normal bir prepar3d kurulumundan sonra nasıl ayar yapmam gerekir ? kullanan ve iyi performans alan arkadaslar kendi prepared.cfg dosyasını gönderebilirmi?

Sistemim: core i7 920 D0 4.0ghz / 6gb 1600 mhz ram / ati hd5970 / gigabyte x58 extreme anakart / 23" monitör
  • Sn. Revo, konuya bekleniyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.