Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM ARKADASLAR ben FSX İÇİN PARÇA TOPLUYORUM YAKLASIK 550 YTL BÜTCEM VAR BENİM SİSTEMİM SU

İntel Core 2 Dou E7400 İŞLEMCİ

Nvidia Geforce 9400 GT 1 GB 128 BİT Ekran kartım vardı malesef bozuldu o yüzden yeni ekran kartı ve ram alıcam birde ddr3 uyumlu ana kart

2 GB RAM var
    2.40 GHZ MAX 2.80 GHZ hız
    Windows 7 Professional 32-Bit

Alacagım Parçalar

İşlemci durucak İntel core 2 dou e7400

ekran kartı su olucak Aslında 2 tane secenek var

1- Zotac GF GT 630 4 GB 128 BİT DDR3 FİYATI 170 LİRA
    2- Gigabyte GF GT640 2 GB 128 BİT DDR3 FİYATI YAKLASIK 135-140 araSI

Sırada RAM Var Arkadaslar

Corsair 2x4 8 GB RAM 1600 MHZ DDR3 VENGEANCE TASARIMLI Görünüsü cok güzel :) Fiyatı Yaklasık 100 YTL Civarı
  • anakartın ddr3 destekliyor mu? ekran kartına 450tl ayırdıysan ve powerin destekliyorsa gtx560ti alabilirsin. geçen gün vatan %25 indirimde 330tl idi. şu an 400-450 arası olmuş. yanlız şunu belirtmek isterim ki fsx için en önemli parça işlemcidir. ne kadar mhz o kadar performans bu platformda.
  •  FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın)

bende kurulumun bitmesine az kala bu hata geliyo. sizce ne hatası yardımcı olalım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DRMN-

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın)

bende kurulumun bitmesine az kala bu hata geliyo. sizce ne hatası yardımcı olalım lütfen.

eksik dosya var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar FSX WilcoFeelthere Airbus Evolution vol2 (veya vol1)' de hava radarı nasıl çalıştırılıyor. Aç kapa siviçi çalışıyor fakat diğer düğmeler oynamıyor. Ayarı bilen var mı?
  • arkadaşlar ben bilgisayara format attım fsx d sürücüsündeydi eksik dosyaları tamamlayıp ayarlarıda kaydettiğim yerden ayarladım herşey düzgün çalışıyor da
    f18 deki ekranlar yok (boeing t45 teki ekranda yok)
    çogu uçakta otomatik hız knot olarak sabitleniyor mach olarak sabitlenmiyor sürekli tam güç veriyor

Edit: Reinstall yaptım çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTIMATE93 -- 14 Aralık 2012; 17:17:11 >
  • Bir süredir FSXTools.de' da uçuyordum. İki gündür bir türlü login olamadım. Google' a baktım. Herkes de aynı sorun. FSX' da Gamespy desteğinin artık olmayacağı söyleniyor. Bu arada, sizce prepar3d' a geçmenin zamanı gelmiş midir yoksa daha beklemek mi gerekir?
  • multiplayerde sing in tuşu basmıyor çözümü nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTIMATE93

multiplayerde sing in tuşu basmıyor çözümü nedir

Çünkü Artık FSX' in Gamespy desteği yok.http://www.fsopen.co.uk/ veyahttp://www.fsxtools.de/ kullanabilirsiniz. Tabii ki IVAO ve VATSIM' i de.
  • teşekkürler
  • merhabalar... son 1 aydir fsx deluxe kullaniyorum... buna sp1, acceleration, pmgd, wilco ve carenado'nun bazi eklentilerini de indirdim. yalniz pmdg'de bir proglemim var... istanbul pistleri fsx'de 36l ve 36r olarak gorunuyor ancak pmdg fmc'de 35l ve 35r olarak gorunuyor. bu yuzden ucak hep ils ayarlarina ragmen cimlere iniyor.. bu konuda bir duzeltme yapildi mi??? ya da ben mi hata yapiyorum dicem ama glidescope ile digeri hali hazirda kilitleniyor a/p modunda.. bu konuda bilgisi olan var mi???

bu arada pmdg 737-800 ngx icin bir tutorial hazirlamis gatwick (egkk) ve amsterdam (eham) arasi ucus iceren. bu tuorial ingilizce bildigim icin satir satir okudum, uyguladim ve yaptim. ancak sorunum surada... kabin icine zoom yaptigimda (f10 tusunda cockpitview'da zoom yapamiyorum. f9 tusuna basip yapiyorum) mcp'deki tuslar okunmuyor ve calismiyor. ancak youtube'ta izledigim videolarda bu sorunun birtek bende oldugunu goruyorum. bu sorunu yasayan var mi benim gibi? bu arada, bunu basarabilirsem, bu egitimin videosunu cekicem ve yayinlicam burada sizler icin.. bir sonraki egitimi ise daha zor... innsburg'a vfr olarak inilecek ama dedigim gibi, tuslar iyi gorunmuyor.. halledersem herkese yardimci olabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santorinidream -- 9 Ocak 2013; 13:14:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: santorinidream

merhabalar... son 1 aydir fsx deluxe kullaniyorum... buna sp1, acceleration, pmgd, wilco ve carenado'nun bazi eklentilerini de indirdim. yalniz pmdg'de bir proglemim var... istanbul pistleri fsx'de 36l ve 36r olarak gorunuyor ancak pmdg fmc'de 35l ve 35r olarak gorunuyor. bu yuzden ucak hep ils ayarlarina ragmen cimlere iniyor.. bu konuda bir duzeltme yapildi mi??? ya da ben mi hata yapiyorum dicem ama glidescope ile digeri hali hazirda kilitleniyor a/p modunda.. bu konuda bilgisi olan var mi???

bu arada pmdg 737-800 ngx icin bir tutorial hazirlamis gatwick (egkk) ve amsterdam (eham) arasi ucus iceren. bu tuorial ingilizce bildigim icin satir satir okudum, uyguladim ve yaptim. ancak sorunum surada... kabin icine zoom yaptigimda (f10 tusunda cockpitview'da zoom yapamiyorum. f9 tusuna basip yapiyorum) mcp'deki tuslar okunmuyor ve calismiyor. ancak youtube'ta izledigim videolarda bu sorunun birtek bende oldugunu goruyorum. bu sorunu yasayan var mi benim gibi? bu arada, bunu basarabilirsem, bu egitimin videosunu cekicem ve yayinlicam burada sizler icin.. bir sonraki egitimi ise daha zor... innsburg'a vfr olarak inilecek ama dedigim gibi, tuslar iyi gorunmuyor.. halledersem herkese yardimci olabilirim...

Sen bir hata yapıyorsundur bende öyle bir hata olmuyor. Course değerine iyi bak, FD lerin her ikisininde açık oldugundan emin ol ve Localizer ı yakaladğında CMD A ve CMD B ye bas.

• quote:

Orijinalden alıntı: santorinidream

merhabalar... son 1 aydir fsx deluxe kullaniyorum... buna sp1, acceleration, pmgd, wilco ve carenado'nun bazi eklentilerini de indirdim. yalniz pmdg'de bir proglemim var... istanbul pistleri fsx'de 36l ve 36r olarak gorunuyor ancak pmdg fmc'de 35l ve 35r olarak gorunuyor. bu yuzden ucak hep ils ayarlarina ragmen cimlere iniyor.. bu konuda bir duzeltme yapildi mi??? ya da ben mi hata yapiyorum dicem ama glidescope ile digeri hali hazirda kilitleniyor a/p modunda.. bu konuda bilgisi olan var mi???

bildiğim kadarıyla bu pistler önceden 18- 36 olarak geçiyordu fakat sonradan 17-35 olarak değişti. yani gerçek hayatta olması gereken 17-35. fakat fsx bu güncellemeden önce olduğu için 18-36 kaldı pistler. afcad denilen bir ayar ile bu düzeltilebiliyor ama ben bilmiyorum. çok fazla ltba kullanmadığım için de uğraşmadım.

ikinci soru için, f10 2d kokpittir ve doğal olarak zoom yapılmaz, f9 3d kokpittir, göstergeler okunmuyorsa grafik ayarlarında bir sıkıntı vardır, zira pmdg ngx en kaliteli grafiklere sahip uçaklardan biridir

• Arkadaşlar fsx kurdum.. acceleration expansion packide kurdum.. fs passenger x i kurdum..ilaçlı..

Oyun bilgim var 5 6aylık rahatça uçurabiliyorum uçaklarıda benim istediğim..

Hani uçagın herşeyini baştan sona ayarlıcaz havaalanında stop halinde durucak motorları felan 0dan herşeyiyle ben çalıştırcam..

Yolcusunu alıcak onu alıcak bunu alıcak hazır oldugunda taxi ve take off felan..

Hani ucak havaaalanında dursun.. Yanında başka uçaklar arabalar felan pushbackını kendim yapıyım..

Bunu nasıl yapabiliriz ? fs passenger x ile..

Mesala örnek :

Burdaki gibi uçak havaalanında herşey 0 ellenmemiş 0dan motoru calıstır taxi felan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 9 Ocak 2013; 22:19:54 >

• uçak havada dursun derken?
    pmdg ngx 'de fmc den cold dark seçersen sıfıredan çalıştırırsın motoru, aes kurarsan da dediğin özellikler kısmen eklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

uçak havada dursun derken?
    pmdg ngx 'de fmc den cold dark seçersen sıfıredan çalıştırırsın motoru, aes kurarsan da dediğin özellikler kısmen eklenir.

Merhaba hocam..

Uçak havalimanında dursun derken hani nasıl biz ucaga binerken ucak havalimanında hazır bekler..kapılar acılır yolcu biner.. onu diyorum

gene anlatamadıysam hocam hani oyuna girdik diyelim.. uçak gate kapısında bekliyor.. ucak orda duruyor yanında diğer uçaklar sıraya geçmiş..

hepsi gate kapısında hazır bekliyor.. fotoraflarla anlatayım..

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın)

Anlatmak istediğim bu hocam.. onlardan birisinin bizim uçak oldugunu varsayıyorum

Scenery ilemi yapıcaz bunu gate kapısında başlatma nasıl olucak

bir hava yolu şirketi gibi hocam kısaca.. diğer firmaların ucakları felan filan piste giderken arkada kalkıs bekleyen uçaklar vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 9 Ocak 2013; 23:50:04 >

• Evet Sceneryle sabit olarak fotodaki gibi uçakları bekletebiliriz ki bu yapıldı LTBA 2009 scenery diye aratrsn bulrsn..

Kapıda başlamak için fsx açılnca uçak seçme ekranından airport seçilir. Oradan ICAO kod kısmına LTBA aşağıda en altta Active Runway kısmını Gate 214 kapılarından birini yazarsanız uçak gate de başlar...

Konuya pek bakamıyorum ancak prof. olarak bu hobiyi icraa ediyorum. Sorularınız olursa özelden veya sitemden ulaşabilirsiniz.http://f1r4t.com/microsoft-flight-simulator-nedir-ne-degildir/
  • kapıda başlamak için flight plannerdan başlamak istediğiniz kapıyı seçebilirsiniz.
    bu kadar çok sayıda ve gerçek havayollarını görmek istiyorum diyorsanız, ultimate traffic 2 tarzı trafik programları kurmanız gerekir. yanlız trafik arttıkça fps düşer.

uçak motorları kapalı başlamak için yukarıda dediğim yöntemi kullanabilirsiniz. ya da,

-cessna tarzı bi uçak seçip oyuna girin
    -bütün elektirik, yakıt vs kapayıp motoru tamamen durdurun
    -üst menüden save flight deyin
    -kaydetme ekranının altında "set as default flight" seçeneğini işaretleyin

artık fsx uçuşlarınızın motor kapalı olarak başlaması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

kapıda başlamak için flight plannerdan başlamak istediğiniz kapıyı seçebilirsiniz.
    bu kadar çok sayıda ve gerçek havayollarını görmek istiyorum diyorsanız, ultimate traffic 2 tarzı trafik programları kurmanız gerekir. yanlız trafik arttıkça fps düşer.

uçak motorları kapalı başlamak için yukarıda dediğim yöntemi kullanabilirsiniz. ya da,

-cessna tarzı bi uçak seçip oyuna girin
    -bütün elektirik, yakıt vs kapayıp motoru tamamen durdurun
    -üst menüden save flight deyin
    -kaydetme ekranının altında "set as default flight" seçeneğini işaretleyin

artık fsx uçuşlarınızın motor kapalı olarak başlaması gerekir.

Hocam yolcu alma işlemini nasıl yapıcaz..

Şu türke anons ve atc linkleri varmı sizde

Bide bu uçakların mamunda hali varmıdır sizde

Bu arada cok sagolasın hocam başından beri yarıdmcı oldugun için diğer arkadaşlarada bir eyvalllah ilgileniyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 10 Ocak 2013; 14:09:48 >

• -fiziki olarak yolcu alma yok. airport enhancement services programı ile, desteklenen hava alanlarında (türkiyede sadece LTAI var) yolcu bindirme - indirme-push back-de icing vs özellikler kullanılabilir. gsx denen programı alırsan tüm hava alanlarında bu özellikleri kullanırsın (korsanı yok). youtube da bu iki programı arat, izle ne olduklarını anlarsın

-türkçe atc yoktur. online uçarsan denk gelir belki ama onlar da genelde ingilizcedir.

-yok ama google amcadan ümit kesilmez.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.