Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ils inişte her hava alanının yaklaşma irtifası ayrımı ve bu irtifaları nereden öğrenebiliriz.Örneğin esenboğaya inişte 2500 metre yükseklik ile yaklaşma yapıyorum ve gayet başarılı bir şekilde kendisi app ye basınca alçalıyor ve iniyor ama istanbul veya izmirde approach ı yakalayamıyorum bir türlü.
    Bir de bu iniş haritası gibi bir şey var bazı görevlerde koridor ,mesafeler vs. hepsini gösteriyor bunu free flight için nasıl edinebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equinox1999 -- 1 Ağustos 2012; 2:17:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: equinox1999

ils inişte her hava alanının yaklaşma irtifası ayrımı ve bu irtifaları nereden öğrenebiliriz.Örneğin esenboğaya inişte 2500 yükseklik ile yaklaşma yapıyorum ve gayet başarılı bir şekilde kendisi app ye basınca alçalıyor ve iniyor ama istanbul veya izmirde approach ı yakalayamıyorum bir türlü.
    Bir de bu iniş haritası gibi bir şey var bazı görevlerde koridor ,mesafeler vs. hepsini gösteriyor bunu free flight için nasıl edinebiliriz?

Esenboğada 2500 ft imkansız, zaten meydan 3000 ft de. Chartlarda bulunur dedikleriniz. İzmir için 3900 ft dir mesela. İstanbul 3000. Ankara ise 5000dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Orijinalden alıntı: equinox1999

ils inişte her hava alanının yaklaşma irtifası ayrımı ve bu irtifaları nereden öğrenebiliriz.Örneğin esenboğaya inişte 2500 yükseklik ile yaklaşma yapıyorum ve gayet başarılı bir şekilde kendisi app ye basınca alçalıyor ve iniyor ama istanbul veya izmirde approach ı yakalayamıyorum bir türlü.

Esenboğada 2500 ft imkansız, zaten meydan 3000 ft de. Chartlarda bulunur dedikleriniz. İzmir için 3900 ft dir mesela. İstanbul 3000. Ankara ise 5000dir.

Birimi unutmuşum 2500 metre olacak Az once de izmir e 1950 m ile yaklaşınca tam ortalıyor düşey yuvarlak ve app a alıyorum sorunsuz indi. sabiha gokcen e de denedim ona da 1900m ile yaklaştım sorun çıkmadı.Ama sonuçta deniz seviyesinden yuksekliği 1900metre olan yer de var denediklerimde hemen hemen hepsinde "yaklaşma yüksekliği= hava alanının altitude u + 1900m" gibi bir sonuç çıkıyor sanki.
    Yani ankara esenboğa yaklaşık 950m yukseklikte 1900 eklenirse 2850m oluyor ben de 2500-3000 arası yaklaşıyorum sorunsuz iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equinox1999 -- 1 Ağustos 2012; 3:02:16 >

• Selam ben fsx i yeni keşfettim ve demosunu yükleyebildim,ilk olarak oyunu full nerden -nasıl yükleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca_h

Selam ben fsx i yeni keşfettim ve demosunu yükleyebildim,ilk olarak oyunu full nerden -nasıl yükleyebilirim?

İnternetten satin alabilirsiniz ya da kureklileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler de kardeş ms'nin orjinal siteside olmak üzere almayı beceremediğim için sordum
    iki sorumda daha var ;
    fs x den önce fs 2004 mü var ve ilk adım için dahamı uygun 2004?
    Nasıl bir joyistik almalıyım?
  • arkadaşlar ben aerosoft f-16 yı yükledim hud u açıyorum fakat paneller açılmıyor ? lütfen bi yardım ya :S
  • eger bilgisayarinin ozellikleri ortalamanin altinda deil ise fsx ile basla , fs2004e hic gerek yok
    joystick olarak da logiteck extreme 3 iyi bir secim olur , fiyati 50-60 lira ciwarinda yanilmiyosam

• öncelikle merhablar arkadaşlar

bilgisayaramı win 8 RPyi kurdum bu defada fsxim çalışmıyor çalışmamakla kalmıyor kurulmuyor bile internal error veriyor bu konu hakkında bilgisi olan arkdaşlar lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca_h

Cevabınız için teşekkürler de kardeş ms'nin orjinal siteside olmak üzere almayı beceremediğim için sordum
    iki sorumda daha var ;
    fs x den önce fs 2004 mü var ve ilk adım için dahamı uygun 2004?
    Nasıl bir joyistik almalıyım?

kullanıorum tavsiye ederim
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59959070

• Teşekkürler Arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maket Otobüs

Doktor bu ne ?

• Merhaba Arkadaşlar..

Bugün birçok kez denedim örneğin kısa olsun diye İzmir Kaklıçtan kalkıp İzmir Adnan Menderese inmek istedim..

Öncelikle telsiz konuşmalarını halledip kalkış izni aldım Adnan Menderes ILS 108.50 mhz Heading 164 bu değerleri NAV 1 kısmına girdim fakat açmadım güzel bir kalkıştan sonra NAV 1 i etkin hale getirdim daha sonra Heading bölümünü pist için 164 dereceye getirdim uçak döndü daha sonra AutoPilotta NAV bölümünü ve Heading bölümünü seçtim irtifa 1200 verdim aslında ben pisti hizalamayı beklerken çok alakasız bir şekilde pistin 500-600 m yanından geçtim bir yerde hata mı yaptım bilmiyorum ama ben ILS ayarlamanın böyle olduğunu zannediyordum yanılıyormuş sanırım..

Bir türlü bulamadım delireceğim valla birçok kez bu şekilde ayara rağmen pisti karşılayamadım.. UÇAK = CESSNA 172

İyi Geceler..

• Uzun zamandır vor to vor uçuşlar yapmamıştım. Vor to vor uçuş yapınca uçağın beni yanlış yönlendirdiğini gördüm yanlız GPS'den girince noktalara sorunsuz şekinde gidiyor. Ama vor göstergesinde mi bir sorun var. Yada yeni yüklediğim scenery'den mi kaynaklanıyor anlamadım.
  • Küçük uçaklarla oynamak daha kolay. Birde benin gibi manuelle inmeye çalışın daha zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Uzun zamandır vor to vor uçuşlar yapmamıştım. Vor to vor uçuş yapınca uçağın beni yanlış yönlendirdiğini gördüm yanlız GPS'den girince noktalara sorunsuz şekinde gidiyor. Ama vor göstergesinde mi bir sorun var. Yada yeni yüklediğim scenery'den mi kaynaklanıyor anlamadım.

TO-FROM 'a dikkat ettin mi ?
  •  FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın)

Oyunu kurarken böyle bir hata alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weltmeister

quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Uzun zamandır vor to vor uçuşlar yapmamıştım. Vor to vor uçuş yapınca uçağın beni yanlış yönlendirdiğini gördüm yanlız GPS'den girince noktalara sorunsuz şekinde gidiyor. Ama vor göstergesinde mi bir sorun var. Yada yeni yüklediğim scenery'den mi kaynaklanıyor anlamadım.

TO-FROM 'a dikkat ettin mi ?

Yok hocam ondan değil d tuşuna bastım manyetik sapma var mı diye sonra silip yeniden yükledim yinede düzelmedi.

• arkadaşlar ben fsx e a320 yükledim (repaint deil) simobjects/airplanes e attım dosyayı uçak secme yerinde gözükmüyor yardım edin lütfen ve tam ekran oynayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.