Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VFR scenery'lerde nedense istediğim kaliteye bir türlü ulaşamadım. Önerilen tüm ayarları yapmama rağmen hala bulanık görüntüler elde ediyorum. Herhangi bir çözümü varmı bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_
    @turkgames, fsx.cfg - LODRADIUS bu değeri yükselt

6.5 yapmıştım lod daha da mı arttırmak lazım acaba?
  • quote:

@GUERRA, arkadaş PM atmıştı ordan cevapladım Yine de buraya yazayım, bahtymetry ayarının komple kapalı olması lazım, tepeden disable yapıp kapamakla olmuyor

@turkgames, fsx.cfg - LODRADIUS bu değeri yükselt

Kusura bakmayın islerim dolayısıyla foruma giremedim birkaç gündür.Müsait olunca prepar3d için söylediğiniz ayara bakıcam ayrıca prepar3d incelemenizi okudum.ama sunu söyleyebilirim beklentim daha büyüktü prepare icin, sitesinde gördüğüm bir bölümde, ürün satın alındığından sonra 60 gün içerisinde para iadesi mevcutmuş. Eğer düzgün bir ayarlama yapamazsam fsx e
    döneceğim.sistemlerimiz çok benzer,referans olmasi icin fsx ve prepar3d icin kullandiginiz cfg dosyalarina link verebilirmisiniz? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• REX Essential Overdrive her çalıştırdığımda tekrardan textureleri kopyalıyor ve oyuna giriş sürem 5dkyı buluyor bunun bir çözümü varmı?
  • Beyler bu cektiği ssleri nereye atıyor ? V ye basınca foto alıyoruz ama hangi klasor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkgames

REX Essential Overdrive her çalıştırdığımda tekrardan textureleri kopyalıyor ve oyuna giriş sürem 5dkyı buluyor bunun bir çözümü varmı?

neden sürekli çalıştırıyorsun? rex od yok bende , normal rex kullanıyorum ama bi kere theme install ettiklten sonra bir daha girmiyorum o programa

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Beyler bu cektiği ssleri nereye atıyor ? V ye basınca foto alıyoruz ama hangi klasor ?

documents/pictures/ms fsx pictures gibi bir yerde, yani belgelerim/resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUERRA -- 24 Ocak 2013; 8:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

quote:

REX Essential Overdrive her çalıştırdığımda tekrardan textureleri kopyalıyor ve oyuna giriş sürem 5dkyı buluyor bunun bir çözümü varmı?

neden sürekli çalıştırıyorsun? rex od yok bende , normal rex kullanıyorum ama bi kere theme install ettiklten sonra bir daha girmiyorum o programa

REX çalıştırmazsam weather engine nasıl çalışacak ama sadece texture'ler yüklenmiş olur gerçek zamanlı hava durumu çalışmaz?
  • FSX için en iyi trafik paketi size hangisi? Traffic X kullandım ama heralde ben çalıştırmayı beceremedim. Herhangi bir havaalanında ve havada trafik oluşmadı oyun içi ayarlardan açmama rağmen.
  • Ayrıca ORBX ürünlerini kullanan varmı aranızda? Çok büyük sorunlar yaşıyorum. FTX Central programından kullanacağım scenery seçip oyunu açtıktan sonra böyle görüntüyle karşılaşıyorum. Tekrar default'a döndürdüğümde tüm FSX sceneryleri bunun gibi bozuk bir görüntüye sahip oluyor. GEX yüklü fakat forumlarda okuduğum kadarıyla default ayara döndürünce sorunun düzelmesi lazımdı ama FSX tekrar silip kurana kadar düzelmiyor. Neden böyle bir görüntüyle karşılaşıyorum sizce? Sadece ORBX scenerysi kurduğumda böyle bir sorun oluyor.

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın)

• quote:

Ayrıca ORBX ürünlerini kullanan varmı aranızda? Çok büyük sorunlar yaşıyorum. FTX Central programından kullanacağım scenery seçip oyunu açtıktan sonra böyle görüntüyle karşılaşıyorum. Tekrar default'a döndürdüğümde tüm FSX sceneryleri bunun gibi bozuk bir görüntüye sahip oluyor. GEX yüklü fakat forumlarda okuduğum kadarıyla default ayara döndürünce sorunun düzelmesi lazımdı ama FSX tekrar silip kurana kadar düzelmiyor. Neden böyle bir görüntüyle karşılaşıyorum sizce? Sadece ORBX scenerysi kurduğumda böyle bir sorun oluyor.

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın)

aynı sorun çok başımı ağrıttı. saatlerce arayıp sonunda bulmuştum. sizinde işinize yarasın.

control panel>>clock language region>>region language>> english united states
    seç. aksi takdirde yapacağın orbx yamalar fsx in imanını gevretiyor.

diğer konudaki VFR davetime olumlu olumsuz dönüş yapmadınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil
    aynı sorun çok başımı ağrıttı. saatlerce arayıp sonunda bulmuştum. sizinde işinize yarasın.

control panel>>clock language region>>region language>> english united states
    seç. aksi takdirde yapacağın orbx yamalar fsx in imanını gevretiyor.

diğer konudaki VFR davetime olumlu olumsuz dönüş yapmadınız

Tekrar silip kurduktan sonra dediğinizi uyguladım düzeldi teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkgames -- 24 Ocak 2013; 16:31:47 >

• quote:

documents/pictures/ms fsx pictures gibi bir yerde, yani belgelerim/resimler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

Pmden verdiğin şeyleri sonunda indirmeye başlayabildim Bitince haber vericem
  • @turkgames
    +en iyi trafik ultimate traffic tir ama sistem iyi değilse kasar biraz.
    +rexin kendisini değil weather engine programını çalıştırmalısın ikisi ayrı şeyler. küçük gps benzeri bir ekrandır.
    +ftx sorununu çözdüğüne sevindim, ben de aynı şekilde çözmüştüm.

@revo konuyu güzel özetlemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

@GUERRA
    Teşekkürler hocam
    Tutorial 8'de görevi yapıyorum güzel bir şekilde inişimi gerçekleştiriyorum. Taxi yapıyorum ama yinede görevi yapmış olarak kabul etmiyor. Birde 7 bölümde planördeki suyu boşaltmama rağmen termallere yetişemiyorum. Acaba planörü çeken uçağı kontrol etme seçeneğimiz var mı?

Termiklere yetişmek için suyu boşaltmanıza gerek yok balanslar sadece inişte boşaltılır önemli olan düz uçuş süratini yakalamaktır. Ondan sonra ufuğa paralel bir şekilde sabit hızla gidsenizde çökme miktarı çok az olduğundan fazla irtifa kaybetmeden termik bölgeleri içine varabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber Frame Fraction = 0.66 ayarlamama rağmen hala sceneryler yavaş yükleniyor. Sanırım 5400rpm harddiskle alakalı. Başka bir ayar varmı yapılması gereken?
  • Mevcut rex programını yenilemek istiyorum. hangisini kurmam gerekiyor? rex essentials mı essentials plus overdrive mı? kafam karıştı
  • quote:

Mevcut rex programını yenilemek istiyorum. hangisini kurmam gerekiyor? rex essentials mı essentials plus overdrive mı? kafam karıştı

Overdrive kur hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkgames -- 30 Ocak 2013; 13:10:33 >
  • quote:

En iyi 777: PMDG

Daha çıkmadıki hocam :D
  • Ultimate Traffic 2 ile havaalanlarında park halinde uçak göremiyorum. Hava trafiğinde sorun yok fakat iniş kalkış yapan uçaklar yok. Nasıl çözebilirim bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkgames -- 3 Şubat 2013; 11:25:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.