Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır denemediğim uçak kalmadı izlemediğim video kalmadı ama bir türlü iniş yapamıyorum.Kalkışta falan hiç sorun yok tabii marifet indirebilende))

Neyse şimdi detaylı yaptıklarımı yazıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim mantıklı yardımlarınızı bekliyorum

1.istanbul LTBA için course 358 ve ILS 111,30 olarak giriyorum
    2.GPS te tam rotada uçuyorum ve piste 25 mn kala yüksekliğim 3000 feet ve aynı zamanda ILS sesli uyarıyı almaya başlıyorum direk NAV pozisyonuna geçip hızımı ve yüksekliğimi düşürüyorum ama pisti ortalayamadım hiç.......
  • tekrardan merhaba arkadaşlar ben Fatal error alıyordum en son fsx i komple sildim tekrar yükledim ve oyun sorunsuz bir şekilde yüklendi fakat fsx accelerationu yüklemeye çalıştığımda "Couldn't open key:UNKNOWN\Comonets\...\09B9279AB73D96A46BA64763CAF12747.
    Verify that you have sufficient access to that key or contact your suppor personel." diye bir hata alıyorum bununla ilgili hiç türk site bulamadım oyüzden yabancı sitelere girdim (http://www.okino.com/conv/changing_windows_registry_permissions.htm)
    bu sitede baya açıklayıcı yazmış kayıt defterinden ayarlamalar yapıyoruz çok güzel anlatılmış ama dediği herşeyi birbir yaptım ama sonuç aynı sizin bildiğiniz bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
    ayrıca ben fsx accelerationu torrent indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 26 Mart 2014; 19:09:57 >

• Merhaba yukarıda yazdığım sorunu sonunda format atarak hallettim fakat sorunlar peşimi bırakmıyor formattan sonra fsx i kurduğumdu uçak taxi yolları pist vs çizgi çizgi oluyor resimde gördüğünüz üzere aracın ipleri çizgi çizgi bu nasıl düzeltilir
  • anti aliasing ayarlarını yükseltmen gerekiyor. ekran kartın nvidia ise nvidia inspector kullanabilirsin. ati ise Allah yardımcın olsun

http://forum.avsim.net/topic/324786-nvidia-configuration-guide-inspector-2xxxx-drivers-version-20-explanations-of-all-settings/
  • çok saol fsx graphics kısmından anti alaisingi işaretledim bu sorun da çözüldü :) .)
  • Ya ben bu 737-300er'i bir türlü kaldıramıyorum kaldırmak bir kenara,hareket ettiremiyorum sebebi nedir? Bir ara gps göstergesini açamıyordum biraz uğraştıktan sonra çözdüm fakat uçağı hareket ettiremiyorum.Sebebi nedir acaba?
  • Tekrardan merhaba arkadaşlar ben fps sorunu yaşıyorum yani LTFD pistinden kalkarken 14-15 fps alıyorum (virtual cockpit) 10 15 saniye sonra fps bir anda 1-2 ye düşüyor ve oyun oynanmıyacak hale geliyor mesela LTFD LTBA uçuşu yaparken zaten 20 dk lik bir uçuş çok ani düşüşler oluyor yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ac4

Tekrardan merhaba arkadaşlar ben fps sorunu yaşıyorum yani LTFD pistinden kalkarken 14-15 fps alıyorum (virtual cockpit) 10 15 saniye sonra fps bir anda 1-2 ye düşüyor ve oyun oynanmıyacak hale geliyor mesela LTFD LTBA uçuşu yaparken zaten 20 dk lik bir uçuş çok ani düşüşler oluyor yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Selamlar, sisteminizi belirtirseniz daha rahat yardımcı olabilirim.
  • Diophantus hocam sorunu çözdüm belirtmeyi unutmuşum bilgisayarcıya boşuna para vermemek için ve keşif yapmak için söktüm bilgisayarı en son da fanın pervanesini yıkadım tertemiz oldu ve sorunum kalmadı. Yorumunuz için teşekkürler yine de.
  • quote:

Diophantus hocam sorunu çözdüm belirtmeyi unutmuşum bilgisayarcıya boşuna para vermemek için ve keşif yapmak için söktüm bilgisayarı en son da fanın pervanesini yıkadım tertemiz oldu ve sorunum kalmadı. Yorumunuz için teşekkürler yine de.

Merhaba. Benim yazdığım fps Rehberini inceleyerek 10 fps ye kadar artış yakalayabilirsiniz. Konum simülasyon sayfasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Diophantus hocam sorunu çözdüm belirtmeyi unutmuşum bilgisayarcıya boşuna para vermemek için ve keşif yapmak için söktüm bilgisayarı en son da fanın pervanesini yıkadım tertemiz oldu ve sorunum kalmadı. Yorumunuz için teşekkürler yine de.

Rica ederim. Çözüldüğüne sevindim. :)
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Bir sorum olacak; belirli aralıklarla oyuna girerken fsx yanıt vermeyi durdurdu hatası alıyorum. Oyunda hiçbir problem yokken bir anda bu hata geliyor ve oyuna giremiyorum. My documents içerisindeki Flight Simulator dosyasında logbook.bin dosyası var, onu sildiğim zaman sorun düzeliyor ve oyun açılıyor. Fakat problem şu ki o dosyayı sildiğim zaman oyunun Pilot Records bölümündeki istatistiklerim de siliniyor. Bütün uçuş geçmişi gidiyor. Halbuki o uçuş geçmişini orada görmek ve bugüne kadar kaç başarılı iniş yaptığımı bilmek beni oyunda tutan önemli etkenlerden. Bu problemi yaşayan başkaları var mı? Bu dosyayı neden silmemiz gerekiyor ya da bunu silmeden hatayı düzeltebileceğim başka bir yol var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: theflash266

Arkadaşlar herkese merhaba. Bir sorum olacak; belirli aralıklarla oyuna girerken fsx yanıt vermeyi durdurdu hatası alıyorum. Oyunda hiçbir problem yokken bir anda bu hata geliyor ve oyuna giremiyorum. My documents içerisindeki Flight Simulator dosyasında logbook.bin dosyası var, onu sildiğim zaman sorun düzeliyor ve oyun açılıyor. Fakat problem şu ki o dosyayı sildiğim zaman oyunun Pilot Records bölümündeki istatistiklerim de siliniyor. Bütün uçuş geçmişi gidiyor. Halbuki o uçuş geçmişini orada görmek ve bugüne kadar kaç başarılı iniş yaptığımı bilmek beni oyunda tutan önemli etkenlerden. Bu problemi yaşayan başkaları var mı? Bu dosyayı neden silmemiz gerekiyor ya da bunu silmeden hatayı düzeltebileceğim başka bir yol var mı???

muhtemelen optimize ayarları yapmamışsınızdır ama loogbooku silince neden düzeldiğini anlamadım. sisteminiz ne ve hangi ayarlarla oynuyorsunuz bu önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: siperno

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır denemediğim uçak kalmadı izlemediğim video kalmadı ama bir türlü iniş yapamıyorum.Kalkışta falan hiç sorun yok tabii marifet indirebilende))

Neyse şimdi detaylı yaptıklarımı yazıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim mantıklı yardımlarınızı bekliyorum

1.istanbul LTBA için course 358 ve ILS 111,30 olarak giriyorum
    2.GPS te tam rotada uçuyorum ve piste 25 mn kala yüksekliğim 3000 feet ve aynı zamanda ILS sesli uyarıyı almaya başlıyorum direk NAV pozisyonuna geçip hızımı ve yüksekliğimi düşürüyorum ama pisti ortalayamadım hiç.......

Selamlar,

ILS sinyali aldıktan sonra Localizer'i aktifleştirmeniz gerek. LOC yazan bir butondur. Localizer uçağın pisti ortalamasını sağlar. Bi de Glidesplope var, bunun sayesinde de tam pistin başına teker koyar uçak. Linkteki resimde 1 numaralı Localizer, 2 numaradaki ise Glideslope'tur. Piste yaklaşma yaparken Glideslope yukarıdan aşağıya kaymaya başlar tam ortaya gedliğinde APPROACH düğmesine basmanız gerek.

• arkadaşlar merhaba, bu günlerde bilgisayarımı değiştireceğim, sonrasında da flight sim. başlamayı düşünüyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/s551lb--notebook-corei7-4500u-8gb-1tb-24-156-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler

almayı düşündüğüm pc bu, bununla flight sim. çalıştırmakta sorun çeker miyim. acil cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler.
  • Tugcu T kullanıcısına yanıt
    İşlemci hızı fsx için çok düşük.
  • fsx te fatal error hatasıyla karşılaşıyorum ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. fsx sp1 yüklü,sistemim windows 7 64 bit..yardımcı olursanız sevinirim...

Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: fsx.exe
    Uygulama Sürümü: 10.0.61472.0
    Uygulama Zaman Damgası: 475e17d3
    Hata Modülü Adı: PMDG_737NGX.DLL
    Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4f5162a3
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 0023abe6
    OS Sürümü: 6.2.9200.2.0.0.768.101
    Yerel Kimlik: 1055

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromedaxe -- 3 Haziran 2014; 16:14:20 >
  • Merhaba arkadaşlar bu problemin çözümü nedir şimdiden teşekkürler

• quote:

Merhaba arkadaşlar bu problemin çözümü nedir şimdiden teşekkürler

ilk defa gördüm. oyun içinde de böyle mi? re-install denedin mi?

• tweak yapmaya çalışmışsınız sanırım ama olmamış?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.