Şimdi Ara

fsp 400w alıyorum sizce nasıl seçim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    asus p5pevm
    saphire 9600xt
    80gb hd
    1gb ram
    1adet fan
    .............
    ama ileride 1 gb ram daha takarım bana fsp 400w yeter mi??
    şuanda everest 400w var.
    saygılar

• döke saça yeter de artar bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rortatas

döke saça yeter de artar bile :)
    Yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

Yeterli

Alıntıları Göster
    o sisteme çok bile.gayet rahat kaldırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subzero_eren

o sisteme çok bile.gayet rahat kaldırır.

Alıntıları Göster
    bu everest 400w bi halt yiyemez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray.soylu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eray.soylu

Yiyemez
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eray.soylu

Yiyemez

Alıntıları Göster
    fsp 400 watt 12 cm fanlı olanını all cok sesiz ben şahsen kullanmaktayım....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HİPER

fsp 400 watt 12 cm fanlı olanını all cok sesiz ben şahsen kullanmaktayım....

Alıntıları Göster
    fspnin o modelinde aşırı yük koruması ve o değer gerçek 400w değilmi?
  • quote:

fspnin o modelinde aşırı yük koruması ve o değer gerçek 400w değilmi?

Alıntıları Göster
    everestte işini görürboşuna masraf
  • quote:

Orijinalden alıntı: scot

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: scot

arkadaşım yanlış bilgi verme lütfen , everest psuların ne kadar kötü ve ne kadar zararlı olabileceğine dair videolu testlerle açıklamalar yapıldı

psu bilgisayarındaki en önemli bileşen o yüzden her zaman güvenilir olanı almak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: KabesTr

quote:

arkadaşım yanlış bilgi verme lütfen , everest psuların ne kadar kötü ve ne kadar zararlı olabileceğine dair videolu testlerle açıklamalar yapıldı

psu bilgisayarındaki en önemli bileşen o yüzden her zaman güvenilir olanı almak lazım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

quote:

"videolu testlerle açıklamalar yapıldı" demişsin link verirsen sevinirim çok merak ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

"videolu testlerle açıklamalar yapıldı" demişsin link verirsen sevinirim çok merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Güvenilir olmayan sınıf

quote:

"Bu sınıf için söylenebilecek her şey ortakdır iddea ettiği değerleri kesinlikle veremeyen güvenilir olmayan bir arıza anında tüm sistem kompenentleri götürebilecek riske sahiptirler.tr piyasasında sıkça rastlanırlar.

1- Everest
    2- Codegen
    3- Spy
    4- Pegasus
    5- Colors-IT
    6- Echo Star
    7- Feel
    8- Frisby "

üst konuda okursan gerekli açıklama var.
    ayrıca Sayın Niyazi Saral burda testleri yayınlamıştı , forumda bu testler var , gerekli açıklamalarıda yapmıştı , toms hardware sitesinde isim verilmeden bu tarz psular hakkında açıklamalar ve testler yapıldı ve sonuçları gösterildi

http://www.cizgi.com.tr/psu/

burda da sitelerin linkleri verilmiş , kendi yaptıkları testler verilmiş , markaları sansürleselerde kaliteli olmayan markaların psuları gösterilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KabesTr -- 26 Eylül 2007; 18:36:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güvenilir olmayan sınıf

quote:

"Bu sınıf için söylenebilecek her şey ortakdır iddea ettiği değerleri kesinlikle veremeyen güvenilir olmayan bir arıza anında tüm sistem kompenentleri götürebilecek riske sahiptirler.tr piyasasında sıkça rastlanırlar.

1- Everest
    2- Codegen
    3- Spy
    4- Pegasus
    5- Colors-IT
    6- Echo Star
    7- Feel
    8- Frisby "

üst konuda okursan gerekli açıklama var.
    ayrıca Sayın Niyazi Saral burda testleri yayınlamıştı , forumda bu testler var , gerekli açıklamalarıda yapmıştı , toms hardware sitesinde isim verilmeden bu tarz psular hakkında açıklamalar ve testler yapıldı ve sonuçları gösterildi

http://www.cizgi.com.tr/psu/

burda da sitelerin linkleri verilmiş , kendi yaptıkları testler verilmiş , markaları sansürleselerde kaliteli olmayan markaların psuları gösterilmiş

Alıntıları Göster
    öncelikle teşekkür ederim.
    ama şunuda belirtmeliyimki bu gibi durumlara çok nadir rastlanıyor bu yüzden çoğu kullanıcı 20-30 dolar fazla vermekten kaçınıyor.

• quote:

ama şunuda belirtmeliyimki bu gibi durumlara çok nadir rastlanıyor bu yüzden çoğu kullanıcı 20-30 dolar fazla vermekten kaçınıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Tüm güvenilir olmayan markaların testleri vardı, daha sonra forumdan kaldırıldı. Belki hala saklayan arkadaşlar vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 26 Eylül 2007; 22:15:22 >

• quote:

quote:

Tüm güvenilir olmayan markaların testleri vardı, daha sonra forumdan kaldırıldı. Belki hala saklayan arkadaşlar vardır.

Alıntıları Göster
    emeği gecen herkese saygılar.fsp almakta karar kıldım.teşekkürler.

• quote:

emeği gecen herkese saygılar.fsp almakta karar kıldım.teşekkürler.

Alıntıları Göster
    güzel psudur ve testleri sorunsuz geçmiştir 12 cm fanlısını alırsan sessizlikte güzel olur.
  • quote:

güzel psudur ve testleri sorunsuz geçmiştir 12 cm fanlısını alırsan sessizlikte güzel olur.

Alıntıları Göster
    quote:

+1
  • quote:

Alıntıları Göster
    power için biraz paraya kıymak lazım..gerekirse işlemci ya da ekran kartının bi model aşağısını alırım powerı sağlam almak için..tüm sistemi psu+ups koruyor..Ülkemizde zaten elektriklerin durumu malum..o kadar fazla elektrik yüzünden mağdur olan var ki etrafımda verdiğim paraya helal olsun diyorum her zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

power için biraz paraya kıymak lazım..gerekirse işlemci ya da ekran kartının bi model aşağısını alırım powerı sağlam almak için..tüm sistemi psu+ups koruyor..Ülkemizde zaten elektriklerin durumu malum..o kadar fazla elektrik yüzünden mağdur olan var ki etrafımda verdiğim paraya helal olsun diyorum her zaman

Alıntıları Göster
    Fsp 400W o sisteme fazla 2. elden 20-30 ytl'ye Fsp 300W'da bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

Fsp 400W o sisteme fazla 2. elden 20-30 ytl'ye Fsp 300W'da bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    AOPEN Z350 350W PEAK 20+4 12CM POWER SUPPLY arkadaşlar bide buna bakın bu nasıl banim sistemi götürmü???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.