asus powerlar biraz tuzlu fiyat olarak aopen ni tavsiye etmezmisiniz??
Ben kasa tavsiye etmiştim, Aopen da güvenilir bir marka Dikkat edin peak 350 yazan güç kaynağı 350W vermez. Peak değer tepe değer demektir.
bir peak değeri var bide real değeri var real gerçek değeri değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: eray.soylu
bir peak değeri var bide real değeri var real gerçek değeri değil mi?
Doğrudur...
AOPEN 350 WAAT PSU DA FSP ÜRETİMİ PSU DUR ONUDA TAVSİYE EDERİZZZ ZATEN ÜSTÜNE BAKARSAN MODEL NO OLRAK FSP 350 YAZAR
şimdi arkadaşlar ben boşuna ozaman 30ytl fazla vermeyeyim aopeni alayım ama kesin olarak benim sistemi taşır dimi.?ileride 1 gb ram falan daha koyarım okadr yani.tşk
everestte işini görür neden : sistemin psu yaçok yüklenecek tarzda değil o testleri bende okumuştum her dandik alet 250w verebiliyor ama aşırı yüklenmede gidiyordu mevcut sistemde everest sorunsuz çalışıyorsa şu halde fsp almak sadece masraf olur ama üstüne iyi elektrik çeken bir vga dahi taksanız mutlaka almak lazımdır
quote:
Orjinalden alıntı: eray.soylu
şimdi arkadaşlar ben boşuna ozaman 30ytl fazla vermeyeyim aopeni alayım ama kesin olarak benim sistemi taşır dimi.?ileride 1 gb ram falan daha koyarım okadr yani.tşk
aopen al kardeş, 350W peak yazıyor ancak 300W gerçek değeridir. Sistemin için yeterlidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme