Şimdi Ara

FSP 500W: 229 TL, 600W: 307 TL, 700W: 333 TL 85+ Sessiz Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FSP 500W: 229 TL, 600W: 307 TL, 700W: 333 TL 85+ Sessiz Güç Kaynağı

• Firmayı tavsiye ederim. Önceden alışveirişim oldu. Satış sonrası destekleri de güzel. Ürün değişimi de yaptılar. Her şey çok hızlıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrQressive -- 23 Eylül 2019; 19:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrQressive

Firmayı tavsiye ederim. Önceden alışveirişim oldu. Satış sonrası destekleri de güzel. Ürün değişimi de yaptılar. Her şey çok hızlıydı.
    Bir kez bu netsiparişi müşteri hizmetlerinden aradım, biraz gayri resmi konuştular. Ön yargılı yaklaşmamak lazım demek ki, müşteriyle ilgililermiş.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Ben FSP ile görüştüm. Netsiparişle görüşmedim. FSP ile görüştüğümde teknik servise yönlendirdiler. Servis ise bana 1 tane güç kaynağı gönderdi. Denedim sorunum çözüldü dedikten sonra sorun yaşadığım ürünü kargo ile kendilerine gönderdim. Tamamen FSP ile ilgiliydi yorumum.
  • Ben de bir ürün götürdüm bizim hatamız olmasına rağmen tamir ettiler ücretsiz. Sonrasında da bir daha sıkıntı çıkarmadı.

Zaten kalite olarak fspyi 20 yıldır çok iyi olarak görürüm. Orta/üst segmentte harikadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cingibi kullanıcısına yanıt
    Çok güzel video olmuş keşke Türkiye'deki yüzeysel incelemeler yerine, bu şekilde düzgün bilgi veren içerikler daha da çoğalsa. Üzerine bastıra bastıra cebine dokunur, faturanı etkiler vurgusu önemli. Dolaylı yoldan bir kalite göstergesi olsa da tek başına yeterli değil. Verimlilikten önce OVP(Overvoltage protection), UVP(Undervoltage protection), OCP(Overcurrent protection), OPP(Overpower/overload protection) & SCP(Short circuit protection) gibi olağan dışı durumlardaki korumaların varlığına dikkat etmek lazım. FSP belli modellerde özellikle paylaştığım BULK PSU'larda sertifikasyona maliyetten dolayı girmiyor ve bunu da ürünlerine indirim olarak yansıtıyor diye düşünüyorum.
    www.plugloadsolutions.com
    CLEAResult Plug Load Solutions
    https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx

Nitekim piyasada en fazla 80+ sertifikaya sahip güç kaynaklarının da başında yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 23 Eylül 2019; 20:49:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FSP'yi çin malı sanıyordum o yüzden yanına bile yaklaşmıyordum. Bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu, hepinize teşekkürler arkadaşlar.
  • Sıcak fırsatları resmen tek başına taşıyorsun.sen olmasan tadı kalmaz buranın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.