Şimdi Ara

FSP 550W HV PRO 333TL-FİYAT DEĞİŞTİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ,araştırırken gördüm everest gamepower vs yerine güvenilir bir psu ihtiyacı olan inceleyebilir.

kupon indirim vs ile daha güzel olur.Alan kişi incelesin farklı ürün gelebilme ihtimali karşı dikkatli olmakta fayda var.

"https://www.hepsiburada.com/fsp-performance-550w-fsp550-51aac-power-supply-p-HBCV0000066I6M?magaza=teknoraks&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.57.6"

FSP 550W HV PRO 333TL-FİYAT DEĞİŞTİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 12 Kasım 2021; 10:2:42 >

• Fsp hakkinda tereddütü olanlar için en büyük psu üreticilerinden biridir hexa serisini 4 seneden beri kullanıyorum 1 kere dahi sökmedim daha

• ReiseReise kullanıcısına yanıt

2011 Yılında aldığım FSP Blue Storm 550W PSU bugüne kadar tık demeden çalıştı.

• Bedava. Açıklamalarda bahsedilen modelse, 80 plus bronz sertifikasına sahip, tek kanal 12 v 45,8 amper veren modern ve güçlü bir cihaz.

• bi tane yorum var ve farklı ürün geldiğini söylüyor. sıkıntılı satıcı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: John-Reese

bi tane yorum var ve farklı ürün geldiğini söylüyor. sıkıntılı satıcı olabilir

Evet hocam o yuzden yazdim gelen urune dikkat etsin diye en kotu iade edilir fiyat gercekten iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.