Şimdi Ara

FSP Aurum PT 1000W 80+ Platinum Güç Kaynağı - 1339 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında önce İnventus'ta %30 indirimde görmüştüm (1393 TL) ama bakınca QP'nin daha bile uyguna sattığını fark ettim:

www.qp.com.tr
    FSP Aurum PT 1000 Aktif PFC 1000W 80+ Platinum Güç kaynağı
    https://www.qp.com.tr/fsp-aurum-pt-1000-aktif-pfc-1000w-80-platinum-guc-kaynagi

inventus
    FSP AURUM PT 1000 AURUM PT serisi 1000W 80+ PLATINUM tak çıkar kablolu (PT-1000FM) Güç kaynağı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8105

PSU Tier List'lerde Tier A seviyesi yani high-end sistemler için önerilen bir PSU. Yani rakipleri Corsair HX1000, Thermaltake Toughpower 1050W, Seasonic Prime 1000W gibi diğer Platinum sertifikalı PSU'lardan yaklaşık 700 TL ucuz. Bu fiyat bandında 1000W Platinum başka PSU zaten yok. Seasonic ve Corsair'in 1000W Gold modelleri de daha pahalı.

https://linustechtips.com/main/topic/1116640-psucultists-psu-tier-list/

PSU'ya para harcamayı tercih eden insan pek olmuyor ama üst düzey sistemini kaliteli bir PSU'ya emanet etmek isteyenlere veya SLI-Crossfire yapanlara, hala kaldıysa mining yapanlara önerilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poormansmoodyblues -- 19 Ağustos 2020; 0:50:3 >

• Tamam psu ya para harcanır da 1330 lira nedir? Üst düzey iş bilgisayarım olsa ancak alırım. 1000 lira psikolojik sınırdır orta direk için.
  • 7klık sistemime 550 liralık psu aldım. 20k'lık sistem dizen adam da 1.5klık alıyor. Psikolojik sınırla alakası yok. Oran orantı işi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 sene sonra ihtiyacım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordinary_person

7klık sistemime 550 liralık psu aldım. 20k'lık sistem dizen adam da 1.5klık alıyor. Psikolojik sınırla alakası yok. Oran orantı işi.
    dostum mesajımı doğru okursan anlarsın. Orta sınıf için diyorum sınır diye.20-30K sistem kuran adam için tabi sınır olmaz.
  • Kullanıyorum, memnunum, tavsiye ederim
  • Yeni aldım qp den...
    FSP Aurum PT 1000W 80+ Platinum Güç Kaynağı - 1339 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Kasa yerde duruyor herhalde, o toz ne hocam ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerros kullanıcısına yanıt
    İnce toz yapacak bir şeyim yok. Masaüstü de ama gene fanlar toz üflüyor

• sistem yüke olabildiğince girmesin, girsede fan açmasın sessiz çalışsın diye 1000 watt / 1200 watt.

Yani güç yetmiyor diye değil olay.

Yoksa 750 veya 850 yeter evet ama, 1000 / 1200 lük psuya göre daha çabuk yüke girip, fan erken açıp, daha sesli ve sıcak çalışır,dolayısıyla kasayı bileşenleride daha fazla ısıtır.

Ayrıca platinum olduğu için elektrik sarfiyatı daha az olur.

Alan alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.