Şimdi Ara

FSP BLUE STORM 2 PSU SAHİBİ OLANLAR YARDIM LÜTFEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 1 HAFTA KADAR ÖNCE FSB BLUE STORM 2 500W PSU ALDIM.
    E8400 İŞLEMCİ
    ASUS P5Q ANAKART
    4850 TOXİC EKRAN KARTI
    500 GB SEAGATE HARDİSK
    2 GB KINGTON HYPERX RAM(1X1)
    DVD-RW
    2 ADET 12 CM FAN
    DAN OLUŞUYOR SORUN İSE ŞU OYUN OYNARKEN YADA SİSTEMİ BİRAZ ZORLADIGIMDA BAZENDE İNTERNETTE SÖRF YAPARKEN PSU
    DAN ÇOK İNCE TİZ BİR SES GELİYOR. RESET DONMA VB. SORUNLAR YOK. SADECE DÜŞÜK FREKANSDA TİZ BİR SES GECE SESSİZLİKTE
    GERÇEKTEN BENİ RAHATSIZ EDİYOR SİZCE BU NORMALMİ VE SİZLERDEDE BÖYLE BİR SORUN VARMI ACABA YARDIMLARINIZ İÇİN TESEKKURLER.

• öyle bi sorunum yok seninde öyle bi sorun yaşaman garip eminmisin psu dan geldiğine ? Çok rahatsız ediciyse deiş istersen
  • çok tiz bir ses oldugu için rahatsız edici gerçekten
  • Önce kasayı aç ve psu fanının tornavida gibi birşeyle çalışmasını engelle öyle aç bilgisayarı sesin ordan geldiğine emin ol bu şekilde.

Eğer ses psu dan geliyorsa hemenhttp://crm.cizgi.com.tr/login.aspx bu adrese üye olarak durumunu ilet sonra onların vereceği onayla servise gönder çok kısa dürede halledip geri yolluyorlar hemde kargo felan ücreti yok.

Aynı sorun benimde başıma gelmişti yolladım halledip gönderdiler ama çok nadiren yine aynı ses geliyor Pc yi kapatıp açınca düzeliyor ama sanki yine aynı sorunu verecekmiş gibi geliyor bilemiyorum. Birkaç arkadaşta aynı sorundan daha öncede bahsetmişti.

• geri iade edicem kesinlikle firmayla konuştum alıcaklar, dediğiniz gibi bu modelde bu sorun daimi bence içindeki kapasitörlerden kaynaklanıyo benim düşüncem
    yardımlarınız için çok teşekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokutay -- 15 Ocak 2009; 23:54:38 >
  • hayatımda kullandığım en iyi psu idi.. ne bir ses nede performans düşüklüğü yaşadım. arızası vardır mutlaka
  • Harddiskiniz 320as ise o da yapıyor öyle ses...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu modelde bu sorun daimi bence

o ses ekran kartindan da gelir kurtadam filan misin ne bildin psu'dan geldigini?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.