Şimdi Ara

Fsp epsilon 600w güç kaynağı kısa devre yapıp anakartsız nasıl çalıştırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Fsp marka güç kaynağını kısa devre yapıp çalıştırmak istediğimde fan birkaç saniye döndükten sonra duruyor.ama elektrik kesintisiz geliyor ve kısa devre yapılmış şekilde çalışıyor.ama önceki güç kaynaklarında fanda beraberinde çalışıyordu,anakartta fan ile birlikte düzgün çalışmasına rağmen,kısa devrede neden fanı aktif değil bunu malesef çözemedim,acaba fanıda çalıştırmak için ayrı bir pini mi var?

Not:güçkaynağında herhangibir problem yoktur,sadece anakarttan harici olarak kullanmak istiyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3z -- 28 Nisan 2011; 15:39:00 >

• powerin 24 pinlik olan kısmıda bi sürü diş var orada bir tane siyah ve yeşili birbirini kısa devre yapmanla poweri çalıştırırsın yani bi tel al kısa devre yaptır kısa devre yapınca tel orda takılı kalacak çekersen geri durur yok bunu yaptığın halde gene duruyorsa psuda sorun olabiliri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fugative -- 28 Nisan 2011; 15:46:22 >
  • işlemi zaten yapmayı biliyorum ama fan dönmüyordu.fan 40-50 saniyeden sonra çalışıyormuş.çok enteresan...bende güç kaynağı yanmasın diye hemen kapatıyordum. :D

Sorun çözülmüştür.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3z

işlemi zaten yapmayı biliyorum ama fan dönmüyordu.fan 40-50 saniyeden sonra çalışıyormuş.çok enteresan...bende güç kaynağı yanmasın diye hemen kapatıyordum. :D

Sorun çözülmüştür.teşekkürler.

öyle boşta kolay kolay yanmaz rcia ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.