Şu an size bilgisayarcının karşısındaki internet cafeden mesaj atıyorum. Sistemimdeki dandik PSU bozuldu ve ben de bir PSU almaya karar verdim. Adamın bana verdiği fiyatlar şöyle.
FPS 300 WATT (gerçek 300 watt verir dedi) Asusun ve 55 YTL dedi KDV dahil. Ama bu güç kaynağı Asus marka kasadan çıkarılmış ve garantisi de var. Sıfır zaten belli
İkincisi de Cooler master 380 Watt o da 85 YTL. O da gerçek verir dedi.
Şimdi benim sistemime FSP de olur Cooler master da olur Watt ihtiyacı açısından. Ama bu fiyatlara göre hangisini almalıyım. Acelem var, hızlıca yanıtlayabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar yok mu anlayan bu işlerden lütfen almam gerek 15 dk içinde
Coolermaster al tabiiki ..Fps lerde sorun yaşayanları duymuştum..
Cooler master kullanan arkadaş var mı acaba? Ses falan yapıyor mu çok? Performansı nasıl beni aydınlatırsa sevinirim.
haydaaaaa
ilk defa fsp hakkında kötü bir yorum yaptı arkadaş kullanmış herhalde sorun yaşamış..
bak kardeş 2 tane fsp marka psu um oldu ve hiçbir sorun yaşamadım. fsp çok kaliteli bir markadır ve f/p olarak da çok iyidir.
cooler master için ise şunu diyebilirim. ben cm kasa alıcaktım ve araştırdıktan sonra centurion model kasanın içinden çıkna psu nun dandik olduğunu ve acayip ses yaptığını bu forumdaki herkez söylüyor.
kesinlikle fsp almalısın. pişman olmazsın. fsp güç kaynağı üzerine uzman bir firma ama cm herşeyi yapıyor maşallah
arkadasim acil yazmissin gec kaldik ama ne fsb nede coolermaster. bu ucunden birini al bence silverstone-enermax-tagan.bana sorarsan ben silverstone 560 watt kullaniyorum.
coolermaster bi arkadaşım kullanıyodu aldıktan 5 ay sonra bozuldu psu ama seninkide bozulur demiyorum şans meselesi sonuçda büyük bi marka. Ama yukarda arkadaşın dediği 3 markadan birini tavsiye ederim.
sizin silverstone un fiyatları konusunda haberiniz yok galiba. o kadar param olsa bende alırdım tabi o ayrı ama f/p olarak fsp derim.
sonuçta ben bilgisayarımı evde kullanıyorum. extreem birşey yapmıyorum ve bu durumda fsp fazla bile. gidip silverstone dünya kadar para vermemnin alemi yok bence
dostum silverstonun fiyatini bende iyi biliyorum 3 gun once aldim 560 watt ini. ikincisi ev kullanicisiyim extrem biside yapmiyorum ama su varki sistemini saglam bir psu ya emanet etmek var.
cunku ben conroe alip bilmem 2 gb ram alip 256 ekran karti alip ona 350 watt psu takarsam olmaz o kadar paraya kiyip o parcalari alinabiliyorsa ki bence bir pc de psu nun onemi cok buyuktur yaklasik 200 ytl lik bir psu dan kacmamamiz gerekiyor.
FSP>C.master
c.master aldıysan hata yapmışın.ama neyse hiç değilse everest,casecom gibi markalardan üstün
Ben de yeni Cooler master aldım 380 watt. Biraz gürültü yapıyor ama özellikleri iyi bence. Ben de 85 YTL civarında aldım .
Cooler master 380 Watt gürültü yapması dışında çoki bir psu dur bizzat tarttmıştım 2 kilo civarı idi...
Kesinlikle FSP olur tercihim ama biri 300 watt biri 380 watt oan göre karar vermiştir heralde
quote:
Orjinalden alıntı: seasoul
Cooler master 380 Watt gürültü yapması dışında çoki bir psu dur bizzat tarttmıştım 2 kilo civarı idi...
Evet benim eski PSU kuş gibiydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme