Bildirim
fsx ciler sizleri uçuşa bekliyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben baya oldu fsx kullanıyorum ve bi türlü baglanamadım online yardım ede bılırısın -
bende fsx var baya oldu kullanıyorum manuel olsun ils iniş olsun her türlü eksigimi giderdim ama online olmak ıstedıgımde sorun yasıyorum yardım ede bilirmisin? -
arkadaşlar eğer online oynamak isterseniz forumda fsx eğitim server diye bi aratın ister sesli ister yazı ile anlaşırız hem grup üyelerimiz sp2 kullanıyor online sıkıntı yaşamazsınız iFly pmdg airane gibi uçakları temin etmenize yardımcı olabiliriz daha profesyonel uçarsınız raidcall a gelin tanışalım bu hobiyi beraber gerçekleştirelim bu aralar durrgunuz ama her gün raidCall da birilerini bulursunuz ve uçuş yapabilirsiniz
konuya baştan sona bir bakın derim http://forum.donanimhaber.com/m_52079912/mpage_2/f_/key_//tm.htm#52838884
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X