ozellikle işsizliğim başladıgından beri psikolojik olarak durumum pek iyi değildi hatta işsizlik öncesinde de sürekli kendimi ezikler , kotu seyler düşünürdüm fakat 10 haziran itibariyle kafa yapımı tamamen değiştiriyorum beyler işi tek kelimeyle ozetlemek gerekirse bir "erkek" düşünce yapısına sahip olacağım. kendimi asla küçümsemeyeceğim ve değerimi bileceğim. bunun için extra özel bir şey yapmak için kendimi kasmayacağım, mesela spora git, nofap yap , su iç, oyunu bırak gibi.... hiçbiri umrumda değil çünkü biliyorum ki olayın bunlarla alakası yok. başka konularda da anlattıgım gibi yanıma gelip 32 muhabbeti yapan adamın bile taş gibi kızlarla beraber oldugunu ve işinde çok başarılı oldugunu gozlemliyorum. aynı şekil daha geçen yeni evlenen başarılı bir arkadasın oyunlarla gayet arasının oldugu biliyorum bu adamlarla aramdaki tek fark ise "mindset". o adamlar kendine saygi duyuyor ve özgüven sahibi. ben ise ortada hiçbir sebep yokken sürekli kendimi gömüyorum. ne gerek var abi... tamam travmalar falan var eyv da bunu geçmek yine bizim elimizde , psikologlar falan yardımcı olmaz kendin bi anda erkek gibi özgüvenli biri olmaya karar verirsen olabilirsin bence. özel bişey yapmaya da gerek yok sadece bu kararı almak gerek neyse efenim ilerde tarafımda gercekten gozle gorulur bir değişme olcak mı neler değişicek bu konu tutarsa burdan paylasirim. merakla beklemedeyim. saygilar @@@ @hamza5806 |
10 hazirandan itibaren yeni mindsete geçiyorum beyler
-
-
Knk kız arkadaşın yoksa toplumdan değer görmüyorsan değişmiyor o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam anlamadığın şey şu
onların genetiğiyle seninki bir değil.
daha açmayacağım ama umarım bu mesajdan gerekeni anlarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-963A051CD -- 10 Haziran 2024; 11:15:1 > -
olayın genetikle alakası yok tamamen psikolojik. tipsiz falan da değilim ayrica
tüm olay psikolojide bunu da psikologlar falan cozemez kendin cozebilirsin . ben bugunden itibaren cozdum mesela artık yıkık değilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 10 Haziran 2024; 11:16:38 > -
genetikten kastım tip hiç değildi.
yıkık biri olup olmayacağın genetikle çok ilgili
mesela sosyal anksiyete de belirli bir oranda genetikten kaynaklanıyor
-
nasıl yetiştirildiğine bakıyor hocam genetik falan değil
psikolojik yani
bu sorunu da cozebilirim
-
Enerji seviyeniz nasıl hocam?
-
Nasıl hissediyorsun bugün kendini?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi hissediyorum beyler devam
-
Bugün mod düşmüş hocam paaaaiiinn
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konulari karistiriyorsun hocam
benim yeni mindsette değiştirdiğim şey kendime acıma duygusunu ortadan kaldirmak
bunun disinda her sey ayni. zaten başka şeylerin değişmeyeceğini biliyordum
ama ne olursa olsun kendime yıkıksın şöylesin böylesin demiyorum artık
bakış açım değişti yani
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X